Vandaag was de dag, Zij zou de Monnik waar iedereen het over had, ontmoeten.

Al 3 dagen was Zij onderweg en vandaag zou de laatste zijn.

Een klim naar de Witte Berg van 8 uur, maar het deerde Haar niks, want de Monnik zou Haar Het Antwoord van Leven geven, waardoor Zij eindelijk kon berusten.

Haar verwachtingen waren dan ook groot.

Doodmoe na de klim kwam Ze aan en bovenop de Witte Berg, precies zoals Zij het zich voorgesteld had, zat de Monnik.

Ze ging tegenover de Monnik zitten, die stilzwijgend een tijd Haar aankeek.

Toen pakte de Monnik een theepot en begon het kleine kopje dat voor de vrouw al dagen klaarstond, in te schenken.

De vrouw die nog steeds helemaal vol zat van Haar Leven en geen ruimte had om zaken op te merken, zag niet dat het theekopje inmiddels al lang vol zat en aan het overstromen was.

Pas na een tijdje zag Ze het en riep: STOP, mijn kopje stroomt over.

Het was het moment dat de Monnik Haar recht aankeek en zei: je kunt gaan, we zijn klaar.

De vrouw volledig beduusd en in de war, stelde hem Haar vraag: maar waar is mijn Antwoord van Leven, zodat ik kan berusten?

Waarop de Monnik antwoorde: die zitten in jouw overstroomde theekopje en zolang er in jou geen Ruimte is voor Rust, zolang is er in jou ook geen Ruimte voor de antwoorden van Leven, ZIJ die jou deze berusting tonen.

 

 

WeesWelkom bij Jouw

Innerlijke Monnik 

& JouwWitte Berg Training.

 

Vanuit Jouw Innerlijke Monnik & Jouw Witte Berg Training, leer ik jou via allerlei verschillende Oefeningen, Overdrachten en Opdrachten, om zelf ten alle tijden jouw eigen Monnik van Rust, in jouw Leven te kunnen Zijn.

Niet enkel in stilte, maar aansluitend bij jouw wellicht wel drukke Leven van nu of wat is geweest en vanuit daar, toon ik de Monnik van rust in jou.

Want deze Monnik van Rust,  dragen we allemaal in Liefde in ons, geloof me!

Ik leer jou hierin, om onder andere jouw eigen persoonlijke Rust Velden te zien, zodat jij ze bewust als dagelijkse Levens-tools, aansluitend in jouw leven van NU kunt inzetten.

We dragen namelijk allemaal onze eigen unieke Rust Velden, maar als Mens vergeten we ze zo vaak en mijn ervaring is zelfs, dat veel Mensen ze zelfs niet meer van zichzelf zien.

Waarbij jouw Rust-velden aanwezig zijn vanuit jouw Mensen vorm, jouw Lijf, jouw Hersenen, jouw Energie en jouw Hart-wezen, maar ook bijvoorbeeld vanuit jouw Licht-kern.

Waarbij ze allemaal een andere manier van voeden vragen, om te kunnen Be-Rusten in jou.

Ik help je niet enkel bij het zien en het herkennen van de verschillen hierin, maar geef je ook tips & oefeningen mee, om er fysiek elke dag zelf mee te kunnen werken.

Op zo'n manier, dat jij jouw Innerlijke Monnik van Rust, in jouw dagelijkse bestaan als Mens, ten alle tijden praktisch in kunt zetten, dit vanuit jouw Totale Wezen.

 

Dit doe ik door in totaal 10 uur met jou samen te werken, dit in 5 verschillende bijeenkomsten van 2 uur.

Tussen de bijeenkomsten door, zullen er steeds tussen de 4-6 weken in tijd tussen zitten.

Dit om voldoende persoonlijke ruimte te ervaren en hierin met jouw persoonlijke oefeningen thuis aan de slag te gaan.

Per bijeenkomst in mijn praktijk, oefenen we altijd Samen, startende vanuit jouw ZIJN en aan de hand van wat ik jou per bijeenkomst hierin aanreik en mee-geef, heb jij zelf thuis vervolgens de mogelijkheid, om hier verder in te oefenen en te leren.

Ons oefenen Samen, zal gaan via allerlei soorten werk-vormen/ materialen/ elementen die ik je aanreik en we zijn daarbij in mijn praktijk, atelier aan het werk of fysiek buiten.

 

** Qua werk-vormen heb ik er wel 1001 en hierin stem ik altijd af op jou en maak ik een persoonlijk aanbod op maat.

Voorbeelden zijn: Kennismaken met Jouw eigen Monnik, Zen-tekenen, het Licht in Jouw handen, Adem halen, Natuur berusting, Tempo ervaren, Voedende Geest, De Steen in Jouw Hand Samenwerking, Ontvangen van de Vogels, Ontvangen van Jouw eigen Licht woorden, Rescue koffer,  Jezelf Schrijven, Luisteren is een werkwoord, Berusten door te kunnen Zijn, Samenkomen met Jezelf, Pure Blijheid ervaren, Thee ceremonie, Innerlijk Bouwen, Zintuigen verkenning, de Witte Berg brief, Hope, de Kracht van tastbaar herinneren, Lepeltje Liefde en nog zoveel meer.

 

Bij mijn oefeningen, horen vaak ook werk-instrumenten.

De meeste hiervan, ontwikkel en maak ik zelf.

Dit vanuit persoonlijk afstemming op jou en na elke trainings-overdracht, gaan deze instrumenten ook met jou mee naar huis.

Om zo thuis ook tastbaar verder te kunnen werken vanuit jouw persoonlijke Rust-systemen en de instrumenten zijn hierin jouw blijvende hulp-middelen.

 

 

Waarom heb ik mijn Innerlijke Monnik van Rust en de Witte Berg Training ontwikkeld?

Omdat we ons bevinden in een tijd van Leven op Aarde, waar ik zo vaak hoor dat de Mens Zijn of Haar innerlijke rust niet meer kan vinden of dat ze niet meer weten hoe de Rust in te passen, dit in de dagelijkse routine van bijvoorbeeld hun gezin, hun werk en hun totale Leven.

Alsof de route verdwenen is, echter deze is er altijd  en ik TOON jou graag opnieuw Jouw Route.

 

Als je wilt instromen!

Jouw Innerlijke Monnik van Rust en de Witte Berg Training, kost inclusief 10 uitwisselings uren en alle materialen: 550 euro 

Je kunt hierin een keuze maken om in 1 termijn of in 2 termijnen te betalen.

 

  • Zodra de aanvraag binnen is, neem ik via de mail binnen 48 uur contact met je op en plannen we jouw bijeenkomsten Samen in, om vervolgens te starten!

 

 

Je kunt Jouw Innerlijke Monnik van Rust & de Witte Berg training ook als DUO volgen!

Bijvoorbeeld als partners en zo elkaars Rust Velden verkennen, met elkaars Rust systemen te werken en elkaar hierin ondersteunen.

Maar een duo kan ook vanuit een andere combinatie aanwezig zijn, bijvoorbeeld vrienden, vriendinnen, familie, collega's etc.

Wil je als Duo instromen, dan is de opzet qua uren en vorm hetzelfde, echter stem ik dan natuurlijk op jullie beiden af.

Hierin zijn jullie persoonlijke Rust velden de start en deze 2 stromingen zullen we volgen.

De prijs voor een duo training is 750 euro.

 

 

 

Vervolg Training.

Als je de Basis training van Jouw Innerlijke Monnik van Rust & de Witte Berg bij mij hebt doorlopen, 

kan je daarna ook een VERVOLG  training bij mij volgen.

Hierin gaan we dan verder vanuit jouw Innerlijke Monnik van Rust en verdiepen we verder in de tijd.

Net zoals de basis training, werken we samen vanuit opdrachten, oefeningen en de uitwisseling van het Samen zijn.

Waarbij we samen 8 uur hebben, weer verdeelt over blokken van 2 uur.

Hierin zit dan steeds weer een ruimte van 6 weken tussen.

** Uitzondering hierin voor deelnemers die vanuit het buitenland instromen en de aanvullende training in 2 dagen achter elkaar willen doen.

 

Kosten voor de individuele vervolg training van 8 uur is 400 euro.

Kosten van de duo vervolg training van 8 uur is 600 euro.

 

 

Eenmalige Proef-sessie

Ik heb ook de mogelijkheid voor een eenmalige proef-sessie, om zo letterlijk te proeven aan de training en te kijken of ze jou past.

Deze proef-sessie is 1 uur en zal plaatsvinden in mijn praktijk.

 

Als laatste,

Zie de afstand tussen jou & mij qua reistijd, als je een training bij mij wilt volgen, niet als verloren tijd, maar zie Haar als liefdevol onderdeel van onze uitwisseling.

Mijn ervaring is namelijk, dat mijn uitwisselingen niet enkel plaatsvinden in de tijd dat we samen zijn, maar ook al daarvoor en daarna doorwerken.

Reistijd geeft jou bezinning en tijd voor Jezelf hierin, dus neem dit bewust mee en omarm het.

 

If you are interested in my work from abroad, or would like to order something, please email me.

Lichtfladderaars@hotmail.com

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2024 Ik adem kleine wolkjes klaproos, zachtjes met de wind. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel