Als Mens bestaan we uit allerlei verbindingen en deze draaien allemaal vanuit onze prachtige Licht & Levens Kern.

Waarbij jouw Kern, jouw motor is van jouw Alles en vanuit Zijn of Haar prachtige software pakket, altijd in beweging is.

Dit vanuit allerlei fases van Licht & Leven en vanuit allerlei lussen, groei & levens-processen.

Echter om de zoveel tijd, heeft onze Kern hierin een pit-stop nodig en vraagt ze om GEZIEN te worden.

Ze vraagt dan letterlijk, AANdacht van jou.

Ik noem het ook wel jouw Kern onderhoudt, als in: jouw Kern om de zoveel tijd heel bewust jouw volledige AANdacht geven en vanuit diverse aandachtsgebieden voeden en daardoor als vanzelf aanvullen met nieuwe Licht & Levens-energie.

Doen we dit niet of stellen we dit uit is mijn ervaring, dan is de kans heel groot dat onze levens-motor haperingen gaat vertonen.

Haperingen die we gaan merken op geestelijk, lijfelijk & energetische gebieden in ons zelf.

Simpel om het feit, dat we onze eigen Kern al een tijdje letterlijk geen aandacht geven, maar wel bezig zijn geweest met Alles wat om ons heen aandacht vroeg of nog steeds vraagt.

Als we echter in balans willen zijn, dan zijn we net als auto's, we hebben namelijk om de zoveel tijd onze APK nodig en ik biedt deze aan!

Ik heet je dan ook welkom bij mijn APK-tjes of APK voor jouw Kern!

Waarbij we vanuit mijn APK-tjes niet een keuring hebben om te kijken of je nog voldoet, maar ik jouw prachtige Kern alle AANdacht geef en jullie Samen weer vooruit kunnen!

 

 

Wat is een APK-tje?

Elk APK-tje omvat een sessie van 1,5 uur en tijdens deze sessie vul ik jouw Kern aan, met dat wat ze op Kern niveau, NU in aanvulling nodig heeft.

Hiervoor stem ik af op jouw Kern en aan de hand daarvan, starten we de APK.

Hierin werk ik vanuit mijn Velden o.a. via de volgende APK Kern-gebieden:

Licht

Ontspanning

Licht-Voeding

Levens-Voeding

Zacht

Kracht

Energie

Elementen

Lijf

Energie

Hersenen

Hart

Zintuigen

Levens-Stroming

Levens-Energie

Nieuw Weten

Geboorte

 

Dit zijn voor mij de starters en als er nog andere APK gebieden vanuit jouw Kern bijkomen, dan neem ik die natuurlijk mee.

Voor jouw APK kom je naar mijn ruimte in Zutphen, alwaar we eerst een kopje thee drinken en ik jou vraag of er nog specifieke aandachtsgebieden zijn wat jou betreft.

Daarna mag je plaats nemen in mijn praktijk stoel, je ogen sluiten en ga ik via geleide stem en vanuit mijn velden met jouw Kern aan het werk.

Hierin vertaal ik in taal terwijl ik bezig ben jouw Kern, Zijn/Haar AANdachts vragen en vul ik steeds aan, daar waar vanuit Kern gebieden NU aangevuld mag worden.

Naast het werken vanuit mijn Stem & mijn Velden, werken we ook vanuit andere invalshoeken als dit nodig is.

Dit kan zijn middels oefeningen, tips, handvatten, maar ook bijvoorbeeld een lichtfladderaar of andere tastbare overdracht.

** Belangrijk hierin, een APK-tje is niet een medisch consult en dus niet bedoelt om medische klachten of medische problemen op te lossen. 

 

 

Als je na een eerste APK-tje erachter komt, dat jouw Kern eigenlijk meer AANdacht vraagt, dan kan je een volgende aanvragen en gaan we organisch verder met het bewust AANdacht geven & voeden van jouw Kern.

Hierin kan je vervolgens zelf bepalen hoeveel APK-tjes je nodig hebt.

Waarbij ik iedereen adviseer, om minstens 1 keer per jaar en anders 1 keer in de 2 jaar een APK-tje te hebben.

Immers onze Kern werkt het beste, als jij Hem of Haar bewust blijft Zien, want dan kun je jezelf blijven voeden met dat wat JIJ nodig hebt.

 

Wil je een APK-tje, dan kan je een sessie onderaan deze pagina aanvragen.

Na aanvraag, neem ik binnen 48 uur contact met je op per mail en plannen we jouw APK-tje in.

Hou hierin vanaf aanvraag op dit moment rekening met een kleine wachttijd, dit in verband met de zomervakantie die eraan komt.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2024 Ik adem kleine wolkjes klaproos, zachtjes met de wind. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel