Wees welkom in mijn Lichtfladderaar Praktijk, alwaar ik  kinderen, jongeren, volwassenen, ouders, partners & gezinnen ontvang .

Mensen komen naar mij toe om uit te wisselen over Levensvragen, Lichtvragen, Stromingsvragen, Werkvragen, Gezinsvragen, Kindervragen, Jongerenvragen, Partnervragen, Coachingvragen, Gidsvragen, Routevragen en nog zoveel meer.

Waarbij de ene maar 1 keer een uitwisseling nodig heeft, dit om Zijn of Haar of hen antwoorden te zien en de ander wat langer aanschuift.

Hierin start ik altijd met de vraag: wat kan ik voor jou, jullie doen en daarna stromen we als vanzelf is mijn ervaring.  

Mijn systeem werkt hierin zo, dat ik letterlijk het systeem van de ander kan inzien, dit als in de Levens-software.

Maakt dat als iemand mij een vraag steld, ik in de Levens-software van de ander zie hoe het in iemand werkt, wat er in het NU gebeurt en waarom iets gaat/verloopt/ beweegt zoals het gaat.

Dit vertaal ik vervolgens via taal/ beeld en werk ik op zo'n manier voor de ander uit, dat diegene letterlijk in Zijn of Haar eigen Levens-software mee kan kijken.

Waardoor de antwoorden als vanzelf gezien worden.

 

Hierin zie ik dit niet enkel van 1 persoon, maar kan ik ook verschillende personen en hun persoonlijke velden naast elkaar zien & uitwerken voor de ander.

Omdat ik ook onstoffelijk kan kijken, heb ik hierin fysiek ook niet altijd de ander tegenover me nodig.

Wat maakt dat ik ook mee kan kijken naar systemen op afstand.

Echter fysiek tegenover elkaar zitten in mijn praktijk, omvat altijd meer, dan vanuit afstand meekijken.

Dit om het simpele feit, dat Alles dan tegenover me zit!

Ik heet je dan ook graag welkom in mijn Lichtfladderaar Praktijk, alwaar we starten met kopje koffie/thee, iets lekkers, even landen en daarna in alle Rust & Ruimte Samen uitwisselen.

 

Hierin heb ik nog 2 Lichtfladderaar rituelen, die voor mij belangrijk zijn om mee te geven.

1. Je mag zelf jouw theekopje aan het begin van de uitwisseling uitkiezen en deze uiteindelijk ook mee naar huis nemen. Ik leg tijdens de uitwisseling de gedachte hierachter uit.

2. Je mag aan het einde van onze uitwisseling jouw eigen Lichtfladderaar uitkiezen, om zo letterlijk een stukje tastbare Lichtvoeding mee naar huis te nemen. Hierin zorg ik ervoor, dat degene die bij jou past of passen, aanwezig zijn.

Belangrijk om hierbij te vermelden, is dat het kopje & de Lichtfladderaar enkel meegaan als je fysiek naar mijn praktijk komt en niet als we online een gesprek hebben. Dit omdat je zelf hierin mag kiezen en het juist erom gaat dat je zelf hierin voelt wat past.

 

 

Onderaan deze pagina kun je een uitwisseling aanvragen.

Je kunt kiezen om naar mij in Zutphen te komen of we spreken elkaar Online.

Waarbij ik altijd adviseer als het gaat om kinderen/jongeren, om naar mij in Zutphen te komen, want letterlijk samen zijn in 1 ruimte, is voor kinderen/jongeren altijd makkelijker uitwisselen.

Zodra de aanvraag bij mij binnen is, neem ik binnen 48 uur contact met jou, jullie op per mail en plannen we een afspraak.

Liefs Mariette

 

Als je naar mijn praktijkruimte in Zutphen komt, hou dan rekening op dit moment met een wachttijd tot aan 14 augustus. Dit ivm dat de agenda tot aan eind juli al vol geboekt is en ik daarna 2 weken met vakantie zal gaan.

 

Ik geef geen medische consulten(!!) & scan niet op medische klachten.

* Wil je een specifieke uitleg van enkel jouw Blauwdruk van jouw Levens-Licht, dan verwijs ik je naar: 

https://www.lichtfladderaars.com/c-7205668/blauwdruk-vertaling-van-iemands-licht-wezen/

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2024 Ik adem kleine wolkjes klaproos, zachtjes met de wind. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel