HUMAN

 

Mag ik je meenemen op reis,

dit naar de Brön van de Multidimensionale Aarde Mens.

Om zo opnieuw kennis te maken,

 met het Prachtige, Multi Diverse en Üniversele Liefdevolle Wezen,

wie Wij als Aarde-Mens,

SAMEN ZIJN.

 

 

Aarde-Mens 

Het is geen eenvoudige opgave en in Üniverseel Leven, een zeer complexe vorm van Leven.

Want alles zit erop en eraan, maar vanuit het Menselijk Aarde bewustzijn zoals ze nu is, werken onze mensen-deeltjes vaak nog niet Harmonisch samen.

Hierin kun je vanuit 1 Aarde-Mens enkel al een onder-verdeling maken in Hart, Lichaam, Hoofd, Geest, Zintuigen, Energie-velden, Levens-velden, Licht-velden, Bewustzijns-velden, Stoffelijke velden, Onstoffelijke velden, Verbindings-velden, Water-velden, Zuurstof-velden, Centrale Wetens-velden, Voel-velden, Sterren-stof deeltjes, Aarde-deeltjes, Element-deeltjes, Atoom-deeltjes, Cel-deeltjes, Zon-deeltjes, Maan-deeltjes en ga zo maar door.

Enkel door bovenstaande lijst op te noemen, geeft de complexiteit van ons Aarde-Mens zijn al weer, maar het laat meteen ook zien, de enorme hoeveelheid mogelijkheden die we als Aarde-Mens in ons dragen.

We bestaan Samen uit ontelbare combinaties in Aarde Menselijke verbindingen en hoe meer deze Aarde Menselijke verbindingen in totaliteit Samenwerken, hoe meer ze in ons totale Mensen-vorm zullen groeien.

Hierin is de Aarde-Mens een onderdeel van deze Aarde, maar bestaat de Mensenvorm ook Üniverseel.

Het is namelijk 1 van de vele Levens-vormen van ons Üniversum.

 

 

Waarbij de Mens vanuit Aarde een levensvorm is, die nog volop in groei is.

Echter het is ook een Aarde Levens-vorm, die vanuit het bewustzijn van de Aarde Mens anno 2023 in de wereld zoals ze nu bestaat, zichzelf vaak niet meer herkent en niet meer weet hoe ze ooit geboren is, dit als Menselijk Harmonisch wezen vanuit de Brön.

De Mens is hierin Geboren in gelijkheid met alle Levensvormen van het Üniversum en net zoals alle Levensvormen, omvat ze prachtige Levens-mogelijkheden.

Dat laatste is echter bij velen in de Aarde-wereld anno nu, steeds meer op de achtergrond geraakt en de Aarde Mens komt daardoor steeds meer in een negatief DAG-Licht van zichzelf te staan.

Met de nadruk op DAG, als in toedeloe uw Licht kan vertrekken.

De Aarde-Mens heeft namelijk in collectief bewustzijn, heel diep van binnen een besluit gemaakt, als in: we laten los, dit wezen is vanuit Aarde niet meer waardevol.

 

 

 

 

Wat er eigenlijk gebeurt, is dat de Aarde-Mens zich meer en meer gaat realiseren wie ze werkelijk is en onze Originele Brön herinnering als Aarde-Mens in blauwdruk, meer & meer naar voren schuift in ons bewustzijn.

Wat maakt dat we nu eerst massaal wereldwijd in een fase komen, van het niet meer weten wat we überhaupt nog als Aarde-Mens toevoegen.

Een hele gezonde fase eigenlijk, want dit geeft aan, dat we SAMEN AL VOELEN dat het anders mag.

En dat geeft juist de START weer, van een kanteling van totaal bewustzijn.

 

Deze verandering in bewustzijn is reeds wereldwijd begonnen en het is geen toedeloe van de Aarde-Mens als wezen, maar dus toedeloe van de oude bewustzijns-vormen waarin we als Aarde-Mens Samen-leefden.

En het is vanuit dit oude bewustzijn, dat het beeld wat de Aarde-Mens van zichzelf heeft, niet meer aansluit en daarom herkennen velen zichzelf steeds minder en vragen steeds meer Aarde Mensen zich af: wat doe ik überhaupt op deze Aarde en wie ben ik dan als Aarde-Mens?

Echter velen gaan zich meer & meer realiseren, dat hun vorm als Aarde-Mens, functioneerd als een Multidimensionale Poort en dat hun Licht-wezen in samenwerking met het Leven vanuit Aarde, alles kan omvatten.

 

 

 

 

 

Welkom bij de training HUMAN

Daar waar ik jou via Overdracht & Oefening de mogelijkheid geef, om opnieuw naar jouw vorm als Multidimensionaal Aarde-Mens te kijken.

Hierin laat ik JOU opnieuw herinneren vanaf de Brön, zodat jij opnieuw weet hoe de Aarde-Mens vanaf oorsprong aanwezig is en waar de Aarde Mens naar onderweg is vanuit Aarde.

In de hoop dat je na de training, jouw Aarde-Mensen taakje weer super enthousiast instapt.

 

Hoe doe ik dit?

Door jou een half jaar om de 2 weken via de mail, een geschreven overdracht van mij toe te zenden.

Een overdracht vol kennis, dit over wie de Multidimensionale Aarde Mens vanaf haar start is, hoe ze is opgebouwd, welke velden ze bij zich draagt, wat haar natuurlijke habitat is, in welke verbindingen ze Universeel leeft, waarom deze Aarde haar eigen Mensen als levensvormen heeft, wat de toekomst van de Aarde Mensen zal zijn en ga zo maar door.

Hierin geef ik mee vanuit mijn weten en zal een heel gedeelte letterlijk nieuwe kennis omvatten, die niet in de boeken van Aarde beschreven staan.

Hierin doe ik niet af aan de kennis die we tot nu toe weten, maar vul ik juist aan.

Deze vernieuwde kennis kun je dan ook het beste zien, als een aanvullings-encyclopedie van jouw Aarde-Mens zijn, dit vanuit mijn waarneming in onze totale universele verbinding aan jou mee-gegeven.

Waarbij elke overdracht die ik schrijf, een volgende laag van jou en ons als Mens vanuit Aarde, maar dus ook als Universele menselijke Levensvorm mee-geeft.

En alle lagen bij elkaar, zullen als een naslagwerk zijn voor jou als Mens, in jouw Aarde-leven.

Als stoffelijke blauwdruk, die je elke keer weer stukjes kennis zullen geven, dit van het prachtige wezen wie jij bent als Aarde-Mens in totale verbinding.

Hierin zal ik naast de overdrachten, ook elke 2 weken Aarde-Mens oefeningen mee-geven en deze oefeningen met kleine eigen gemaakte Mariette veld-filmpjes ondersteunen.

Om je zo een half jaar bewust te kunnen verdiepen, in het prachtige wezen dat de Aarde-mens vanuit Haar Oorsprong is.

 

 

 

Als je wilt aansluiten?

Zondag 8 oktober 2023 zal ik de eerste overdracht vanuit HUMAN starten en 24 maart 2024 omvat de laatste overdracht.

Je kunt je inschrijven onderaan deze pagina tot en met 7 oktober, daarna sluit de inschrijving.

De prijs is 50 euro en hiervoor ontvang je een half jaar om de 2 weken per mail, de overdrachten & oefeningen van mij.

  • Inschrijven HUMAN
    Inschrijven HUMAN

    Belangrijk om het juiste email-adres bij de gegevens te vermelden.

    € 50,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2023 Ik Adem Wijze Wolkjes Steen, onderweg naar Jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel