Wees heel welkom in mijn Praktijk, om Samen met mij uit te wisselen.

Jouw Licht & Levens Vragen of die van jullie Samen, zijn de start hierin.

Waarin ik mee-kijk met jullie vragen vanuit mijn afstemming & vervolgens zal mee-geven vanuit mijn Zien & Weten aan jou/jullie.

Hierin werk ik met alle leeftijden.

 

 

Waarom komen mensen naar mijn praktijk?

Om allerlei verschillende redenen, echter het zijn meestal hele Aardse vragen die de start zijn.

Bijvoorbeeld ouders die willen dat ik eens mee-kijk naar hun kind en zijn of haar levens-route of ouders die zien dat hun kind anders is dan de anderen en de vraag is dan vaak: hoe werkt het nou bij mijn kind en hoe kunnen we hem/haar het beste in leven begeleiden.

Ik zie ook veel kinderen/jongeren die zoekende zijn in Leven of zelf van alles voelen & zien en hierin willen uitwisselen of begeleiding vragen, dit in hoe ermee om te gaan.

Dat laatste zie ik ook vaak bij volwassen gesprekken, waarbij hierin hele kleine voelers aanschuiven, maar ook mega grote. Ook hierin kan ik goed zien hoe dit voelen nu werkt en vooral wat de functie ervan is voor die persoon.

Velen schuiven ook aan, om even bewust stil te staan in het NU, om samen naar de levens-route van Nu te kijken en daarin zijn vaak vragen aanwezig die gaan over werk, gezin en relaties.

Natuurlijk krijg ik ook heel vaak de vraag: wat is het grotere plan en waarom zijn we op Aarde?

Of hoe werkt het Universum in ons en kun jij uitleggen hoe mijn Licht-velden werken.

Het zijn slechts enkele voorbeelden van nog zoveel meer.

Vertrouw erop dat ik jou/jullie kan Zien en vanuit mijn Zien, jullie kan Geven.

Hierin hoor ik altijd terug dat ik heel Aards ben, heel fijn in Jip & Janneke taal voor de ander kan vertalen en dat mensen groot & klein, zich bij me op hun gemak voelen.

 Mijn manier van werken vanuit mijn praktijk start hierin altijd met dezelfde vraag: wat kan ik voor jou/jullie doen en daarna gaat het als vanzelf stromen.

 

 

Wil jij/jullie een uitwisseling aanvragen, dan kan dit onderaan deze pagina. 

Hierin kun je kiezen uit verschillende opties en je kunt een keuze maken tussen mijn Praktijk of Online.

Na de aanvraag, neem ik binnen 48 uur contact met jou/jullie op en maken we samen een afspraak.

Elke uitwisseling omvat een uur.

** Ik zal nooit medische adviezen geven of aanraden om met behandelingen/ medicatie te stoppen en zal ook nooit uitspraken doen over de lengte of geboorte van Leven. 

** Hou er rekening mee, dat vanaf het moment dat je een uitwisseling bij mij aanvraagt, dat het rond de 6 weken duurt voordat er een plekje is.

 

 

 

Vervolg uitwisseling van 2 uur.

Ben je al vaker bij mij geweest, dit voor een gesprek en/of lessen en wil je langer dan een uur uitwisselen, dan kan dit ook.

Ik heb dan ruimte voor 2 uur per keer en hierin kijk ik verder met jou mee, dit vanuit jouw route en jouw vragen.

Let op: deze blokken van 2 uur, zijn dus enkel voor degene die mij al kennen. Heb je nog nooit een gesprek of uitwisseling met mij gehad, dan adviseer ik je om eerst een uitwisseling van een uur te boeken. 

 

Als het je niet om een fysiek gesprek gaat, maar liever vraagt om enkel een persoonlijke afstemming, kijk dan eens bij mijn andere vormen.

Ik werk namelijk ook veel in persoonlijke afstemming op afstand en verstuur dit per post.

Zo maak ik Lichtfladderaars vanuit afstemming, schrijf ik persoonlijk afgestemde Levens-brieven en geef ik Steen Lezingen.

Heb je eerst nog een vraag voordat je een aanvraag plaatst, dan kun je mij natuurlijk altijd eventjes mailen:

lichtfladderaars@hotmail.com

 

Liefs en Wees Welkom.

Mariette

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2023 Ik Adem Wijze Wolkjes Steen, onderweg naar Jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel