Tastbaar Licht, in jouw Handen,

mijn Lichtfladderaars!

 

In 2013 was daar mijn eerste Lichtfladderaar, een tastbare Licht-verbinding in een steen-drager en gemaakt voor mijn beste vriendin Marinde, die op dat moment terminaal ziek was.

Dit omdat mijn Wijze Zon dochter Lupa, die toen 7 jaar was, tegen mij had gezegd: het is tijd Mam, het is tijd dat jij met de stenen van deze Aarde gaat samenwerken.

Iets waarvan ik toen nog niet kon bedenken, wat een enorme impact deze zin van mijn dochter voor mij en mijn Leven zou hebben.

Nu is het bijna 2023 en ben ik bijna 10 jaar verder en vliegen er inmiddels al meer dan 12.000 allemaal met de hand door mij gemaakte Lichtfladderaars rond de wereld.

Allemaal met hun eigen tastbare Licht verbinding en allemaal verbonden in een enorme Cirkel van Licht.

 

 

Het belangrijkste hierin: dat iemand Zijn of Haar Lichtfladderaar bij zich draagt, zolang als ze Haar nodig hebben en Haar daarna vanuit hun eigen Licht verbinding doorgeven. Dit aan iemand, die hun Lichtfladderaar op dat moment kan gebruiken.

Marinde heeft er via Haar Licht verbinding nog 20 laten doorvliegen, dit voordat ze Haar Aarde-Leven losliet.

En ook deze 20, vliegen nog steeds mee in de enorme Cirkel van Licht verbindingen en worden om de zoveel tijd weer doorgegeven.

Waarbij de Lichtfladderaars in de afgelopen jaren, in allerlei fasen van Leven zijn aangevraagd, zowel bij verdriet als bij blijdschap, in tijden van rouw, maar ook in tijden van geboorte.

Niet enkel voor een ander, maar ook velen voor zichzelf!!

En dat is waarom ik Lichtfladderaars maak, elke dag opnieuw!

Omdat we elkaars en ons eigen Licht zijn in Leven en we hierin Dragen, Omarmen, Gidsen en prachtige kostbare Route wijzers zijn.

En vanuit dit WETEN, is het tastbaar vast kunnen houden van Licht, in verbinding met de Liefde van wie je de Lichtfladderaar hebt gekregen, een enorme Krachtige Licht Bron, die je letterlijk helpt in Leven!

 

 

Inmiddels zijn er Lichtfladderaars in allerlei soorten,

vormen en allemaal met hun eigen prachtige Licht verbinding.

Immers we zijn allemaal uniek &

Dragen allemaal onze eigen specifieke Licht Verbinding hierin.

 

 

Hoe bouw ik een Lichtfladderaar op?

Zodra er een aanvraag voor een Lichtfladderaar binnenkomt, zoek ik als eerste de steen uit, die als drager kan fungeren.

Daarna neem ik mijn illustratie spullen en gaat het als vanzelf stromen en dat wat MEE mag in Licht, toont zich op de steen.

Ik werk hierin al mijn  Lichtfladderaars af met een coating.

Daarna gaat ze in haar wollen reiszakje, deze zakjes maak ik van oude dekens.

Als laatste schrijf ik een kleine persoonlijke tekst, als overdracht van dat wat mee komt in Licht.

En dan is ze klaar om op reis te gaan en verzend ik Haar als pakje.

 

 

Als je een Lichtfladderaars wilt aanvragen?

Graag bij de aanvraag vermelden voor wie de Lichtfladderaar is, met de voornaam en of het voor een kind-jongeren of volwassenen is.

Als de Lichtfladderaar klaar is, gaat ze met haar kleine persoonlijke tekst en daarnaast een Lichtfladderaar uitleg kaartje in haar reiszakje mooi ingepakt onderweg.

Verzending als pakketje.

Ik heb rond de 3,5 week nodig, voordat ze uit zal vliegen. Mits er heel veel aanvragen zijn, dan kan het iets langer duren. Dit omdat ik enkel kan werken vanuit rust.

Aanvragen kan voor alle leeftijden, voor jezelf of als cadeau en in alle fasen van Leven.

Ik vraag voor een Lichtfladderaar vanuit persoonlijke afstemming met vertaling: 25 euro.

Hier komen dan nog de verzendkosten als pakketje bij. 

** Is het een spoed aanvraag, dit bijvoorbeeld bij ziekte of overlijden, geef dit dan aan bij de gegevens en dan versnel ik het invliegen.

 

Wil  je 1 van de beschikbare Lichtfladderaars buiten Nederland en/of België aanvragen, mail ons dan eventjes en dan regelen we het verder via de mail: Lichtfladderaars@hotmail.com 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2023 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel