Als we ons als mensen begeven in periodes van Leven die afscheid, verlies en rouw in zich dragen, dan bevinden we ons tegelijkertijd in een tijd, die ons juist doet beseffen, hoeveel dit Leven ons aan tastbare liefde geeft.

Immers het is tastbaar als in houden van de vorm of de persoon, die we wellicht in Leven los moeten gaan laten of al is gegaan.

Wat maakt dat de Liefde enorm aanwezig is, maar de tastbaarheid hierin, uiteindelijk een andere vorm krijgt.

Het is echter een heel belangrijk onderdeel voor veel mensen in Leven, het tastbare en als dit zomaar wegvalt of je weet dat dit zal veranderen, dan is een vorm die je deze tastbaarheid opnieuw aanbiedt, heel waardevol.

Ik maak vanuit mijn Lichtfladderaar Atelier, tastbare dragers van Licht & Liefde, zij die jou/jullie tastbaar kunnen ondersteunen in de periodes van afscheid, verlies en rouw.

Dit doe ik voor alle leeftijden*

Hierin heb ik 2 verschillende vormen beschikbaar en deze leg ik hieronder uit.

 

 

Dichtbij Dragers

Dichtbij Dragers zijn Lichtfladderaars op steen, die een opening hebben, alwaar je een klein beetje AS van degene die overleden is, in kunt doen.

Waarbij ik per aanvraag, als eerste de steen zal kiezen en de opening maak.

Daarna de Dichtbij Drager vul met een beetje AS en deze sluit met porselein klei en bladgoud.

Hierdoor sluit de steen zich volledig.

Daarna komt er een illustratie op, die in energie precies zal schakelen aan de persoon van wie de AS is.

Ik kan vanuit mijn zijn op deze Aarde, ook iemand zien als het Leven al losgelaten heeft en kan daardoor ten alle tijden aansluiten qua afstemmingen.

Zo kun je letterlijk een stukje Dichtbij Dragen van jouw geliefde, jouw kind, jouw partner, zowel in AS, als in energie.

Waarbij ik ze 1 op 1 maak, maar ze ook als groepje kunnen uitvliegen.

Dit als bijvoorbeeld je als familie allemaal een Dichtbij Drager wilt hebben met de AS.

Alle Dichtbij Dragers komen in een reiszakje van dik wol en ik schrijf er een kleine overdracht bij.

Verzending gaat aangetekend of je kunt het komen ophalen in mijn Atelier.

** Wil je een Dichtbij Drager zonder AS laten maken, dan kan dit ook. De afstemmings vorm is dan hetzelfde, echter zal de Dichtbij Drager dan geen AS in zich dragen. Als je dit liever wilt, dan bestel je een Dichtbij Drager en geef je aan bij de gegevens, dat er geen AS aan toegevoegd hoeft te worden.

** Hierin zijn mijn Dichtbij Dragers in vorm gedeeltelijk hetzelfde als mijn Lichtfladderaars en mijn DNA Dragers, echter is de start in afstemming natuurlijk heel anders en daardoor ook de uiteindelijk Licht vorm.

 

 

 

Verbindings Licht Altaren

Verbindings Licht Altaren bieden jou/jullie de ruimte, om in tastbare verbinding te kunnen zijn met de persoon die het Leven heeft loslaten of het leven gaat loslaten.

Je kunt een verbindings Licht Altaar, dan ook aanvragen in verschillende fases van Leven.

Dit op het moment dat iemand weet, dat hij of zij komt te overlijden en je in de reis hierna toe, samen een plekje in huis wilt hebben, wat ook mee zal gaan de tijd in na het overlijden en afgestemd is op degene die komt te overlijden.

Echter kun je ook een Verbindings Licht Altaar aanvragen, als het Leven al losgelaten heeft.

Ik kan vanuit mijn zijn op deze Aarde, namelijk ook iemand zien als het Leven al losgelaten heeft en kan daardoor ten alle tijden aansluiten qua afstemmingen op de persoon.

Wat maakt dat ten alle tijden, het Verbindings Licht Altaar in Licht, de energie bij zich zal dragen van de persoon op wie het afgestemd is.

Een Verbindings Licht Altaar bouw ik hierin op uit verschillende laagjes, waarbij ik werk vanuit elementen als hout, steen, papier, glas en bijvoorbeeld edel metalen.

Dit combineer ik met allerlei afgestemde illustraties en aansluitende kleine objecten.

Zoals bijvoorbeeld een kommetje waar je een kaarsje in kunt doen of een mooi vaasje voor een bloeiende bloem.

Maar ook zullen de Verbindings Licht Altaren ruimte bieden om zelf toe te voegen, als een foto, een kleine knuffel of bijvoorbeeld een sieraad wat iemand gedragen heeft in Leven.

Het belangrijkste is, dat ze allen een zachte energie in zich dragen, dit als bedding om samen tastbaar opnieuw te kunnen zijn.

Je kunt hierin mijn Verbindings Licht Altaren ook combineren met mijn Dichtbij Dragers, dit door deze bij/op het Altaar te leggen na het overlijden en crematie.

Bij elk Verbindings Licht Altaar, voeg ik een kleine overdracht toe in taal. Dit als vertaling van het Altaar en de afstemming.

Verzending gaat aangetekend of je kunt het komen ophalen in mijn Atelier.

**  Hierin zijn mijn Verbindings Licht Altaren in vorm gedeeltelijk hetzelfde als mijn Lichtfladderaars Licht Altaren, echter is de start in afstemming natuurlijk heel anders en daardoor ook de uiteindelijk Licht vorm.

 

 

 

Liefs Mariette

 • Dichtbij Drager aanvragen.
  Dichtbij Drager aanvragen.

  Zodra de aanvraag binnen is, zal ik jou/jullie binnen 48 uur mailen over jou/jullie aanvraag.

  Om zo even samen uit te wisselen waar vanuit de aanvraag is en af te spreken hoe de AS bij mij zal komen.

  € 33,00
 • Verbindings Licht Altaar aanvragen.
  Verbindings Licht Altaar aanvragen.

  Zodra de aanvraag binnen is, zal ik jou/jullie binnen 48 uur mailen over jou/jullie aanvraag.

  Om zo even samen uit te wisselen, waar vanuit de aanvraag is.

  € 111,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2022 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel