Hoe werkt een Lichtfladderaar doneren?

Onderaan deze pagina, kun jij 1 of meerdere Lichtfladderaars voor donatie bestellen.

Als jouw bestelling bij mij binnenkomt, dan zet ik jouw donatie om in het maken van de hoeveelheid Lichtfladderaars die jij wilt doneren.

Zodra deze Lichtfladderaars klaar zijn, vliegen ze uit naar bijvoorbeeld een instelling, een asielzoekers centra, een hospice, een klas, een ziek kind, een eenzaam iemand, een dakloze en ga zo maar door. 

Of ze worden toegevoegd aan een groep, die ik op aanvraag vanuit support opbouw. Bijvoorbeeld voor een kinder hospice, een speciaal onderwijs klas, een speciaal project en ga zo maar door.

 

Waarom Lichtfladderaars doneren?

Omdat ik de afgelopen 10 jaar gemerkt heb, dat ze voor velen zo fijn zijn om bij zich te dragen en niet iedereen in staat is om er 1 aan te schaffen of niet in de gelegenheid is om hierin iets te regelen.

Ik heb er de afgelopen jaren al heel veel weggegeven, aan bijvoorbeeld het kinder UMC in Amsterdam of een Hospice in Den Haag, op straat aan daglozen of aan kinderen die in ingewikkelde thuis situaties zaten of nog zitten.

En dit weggeven zal ik zeker blijven doen, want dat past mij.

Echter ik krijg best vaak de vraag van mensen of ze mij mogen supporten en tot nu toe lukte het me niet, om dit echt te kunnen ontvangen.

Het voelde alsof ik het zelf moest doen, echter weet ik inmiddels: Lichtfladderaars vliegen uit vanuit SAMEN.

En dat SAMEN omvat dus ook, de support van mijn werk, om zo nog meer te kunnen geven!

 

 

Wil JIJ hierin MEE-cirkelen en Lichtfladderaars doneren voor een ander, dan kan je dit onderaan deze pagina regelen.

Ik laat iedereen weten die 1 of meerdere Lichtfladderaars heeft gedoneerd, waar ze uiteindelijk heen vliegen en hun nieuwe thuis vinden.

Op dit moment gaan alle donaties naar een nieuw op te richten kinder Hospice! Niet enkel gaan de Lichtfladderaars hierin naar de kinderen, maar ook naar de gezinnen en de staf.

Om ook hierin SAMEN te DRAGEN!

 

Dankbaar dat dit zo kan!

Liefs Mariette

 

  • Lichtfladderaars doneren
    Lichtfladderaars doneren

    Wil je meerdere Lichtfladderaars doneren, klik dan op bestellen en voeg op de volgende pagina die je ziet, jouw gewenste aantal in.

    € 25,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2022 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel