Ik ben van oorsprong een Zilveren MaanZon, lang geleden in Licht geboren en vanuit Aarde een Verbindster, MEE-geefster en Vertaalster van Licht.

Ik kan door mijn manier van ZIEN, de Licht Kern, de Licht-velden & de totale Licht verbindingen die alle Levensvormen Üniverseel bij zich dragen, Lezen & Vertalen.

Voor mij is Älles hierin 1 & Älles beweegt vanuit die Licht-eenheid met elkaar.

Dit klinkt wellicht heel abracadabra of als een soort Harry Potter tovertruc, echter ik weet niet beter dan dat ik dit bij elke Levensvorm waarneem. 

Het is, wie IK BËN.

 

 

Iemands Licht Kern ÖMvat hierin Älles en kun je vanuit Aarde het beste omschrijven als de Üniversele Levens-blauwdruk van iemand.

Het is de persoonlijke software van iemand, in welke Üniversele vorm dan ook.

En met lezen & vertalen bedoel ik: door het zien stoffelijk of onstoffelijk van iemands Licht Kern, kan ik zien wie iemand in oorsprong is, wat de Üniversele Levens-taak is, waarom iemand NU op deze Aarde is en hoe we bijvoorbeeld NU als Levensvorm fungeren.

Om een beeld te vormen, kijk even naar onderstaande plaatje en zie het als een soort hologram. Dit in combinatie met o.a. allerlei licht-verbindingen, bewegingen, kleuren en in allerlei verschillende vormen. 

Ik zie jou hierin als mens in vaste vorm, maar ik zie ook dat andere!

Zie het als een vorm van Licht-wiskunde en vanuit vele miljarden formules, beweegt alles hierin met elkaar en met jou of bijvoorbeeld jouw kind.

 

 

 

Dit kan ik vertalen en waarnemen als iemand voor me staat, maar ook op afstand.

Licht Kernen zijn via hun Licht -velden voor mij namelijk altijd in verbinding en hebben niet het tastbare van iemands lijf nodig, om door mij gezien en gelezen te worden.

Licht-velden zijn hierin iets anders als onze Energie-velden of onze Levens-velden vanuit Aarde bijvoorbeeld.

Licht-velden starten vanuit onze Licht-kern, zie het als een onstoffelijk Lijf en deze Licht-velden staan vanuit iemands kern, dan weer in verbinding met het totale Licht van ÄL het Üniversele Leven.

Hiermee voeden we elkaar, zijn we constant met elkaar in verbinding, groeien we, Leven we en zijn letterlijk elkaars Licht.

Ik zeg vaak: jouw Licht Toren is niet enkel jouw kompas, maar ook die van de ander!

 

 

Hierin kan ik ook door alle veld-lijnen en tijds-lussen heen, dus zowel voor als achteruit de totale verbinding van Üniverseel Leven zien en ik zie hierin de eenheid en de beweging in actie-reactie.

Wetenschappers noemen dit nog wel eens een quantum veld bewustzijn of een totaal bewustzijn.

Ik noem het: mezelf!

Ik wandel hierdoor wellicht anders als jij in Aarde bewustzijn rond, maar ik voel me niet anders.

Ik Ben, net zoals JIJ Bent op deze Aarde en Samen zijn we met Haar!

 

Op dit moment van Leven, vertaal ik het Licht vanuit en voor deze Aarde & Haar Levensvormen.

Dit via mijn Lichtfladderaars Praktijk  &  Atelier.

Ik vertaal hierin stromingen en vormen die vanuit Aarde hierin waren, die Zijn en die vanuit Haar nieuwe LevensLicht voor Haar Levensvormen gaan komen.

Als Route Wijzers van Licht & Leven, geef Ik hierin Tastbaar voedings-Licht aan jou en de ander mee.

Dit doe ik Samen met mijn Lichtfladderaars vanuit allerlei vormen en voor diverse tijdslijnen van Leven!

 

Liefs Mariette

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2022 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel