Wie ben ik?

Ik ben een Zilveren MaanZon, lang geleden op het Oude Ätlas geboren.

In totaal zijn er in ons Üniversum van Licht, 5 Zilveren MaanZonnen op dit moment.

Omdat ik een Zilveren MaanZon ben, kan ik door mijn manier van ZIEN, de Licht Kern, de Licht-velden & de totale Licht verbindingen die alle Levensvormen Üniverseel bij zich dragen, Lezen & Vertalen.

Voor mij is Älles hierin 1 & Älles beweegt vanuit die Licht-eenheid met elkaar.

Dit klinkt wellicht vanuit Aarde nog heel abracadabra of als een soort Harry Potter tovertruc, echter ik weet niet beter, dan dat ik dit bij elke Levensvorm waarneem. 

Het is, wie IK BËN.

 

 

Iemands Licht Kern ÖMvat hierin Älles en kun je vanuit Aarde het beste omschrijven als de Üniversele Levens-blauwdruk van iemand.

Het is de persoonlijke software van iemand, in welke Üniversele vorm dan ook.

En met lezen & vertalen bedoel ik: door het zien stoffelijk of onstoffelijk van iemands Licht Kern, kan ik zien wie iemand in oorsprong is, wat de Üniversele Levens-taak is, waarom iemand NU op deze Aarde is en hoe we bijvoorbeeld NU als Levensvorm fungeren.

Om een beeld te vormen, kijk even naar onderstaande plaatje en zie het als een soort hologram. Dit in combinatie met o.a. allerlei licht-verbindingen, bewegingen, kleuren en in allerlei verschillende vormen. 

Ik zie jou hierin als mens in vaste vorm, maar ik zie ook dat andere!

Zie het als een vorm van Licht-wiskunde en vanuit vele miljarden formules, beweegt alles hierin met elkaar en met jou of bijvoorbeeld jouw kind.

 

 

 

Dit kan ik vertalen en waarnemen als iemand voor me staat, maar ook op afstand.

Licht Kernen zijn via hun Licht -velden voor mij namelijk altijd in verbinding en hebben niet het tastbare van iemands lijf nodig, om door mij gezien en gelezen te worden.

Licht-velden staan vanuit iemands kern, dan weer in verbinding met het totale Licht van ÄL het Üniversele Leven.

Hiermee voeden we elkaar, zijn we constant met elkaar in verbinding, groeien we, Leven we en zijn letterlijk elkaars Licht.

Ik zeg vaak: jouw Licht Toren is niet enkel jouw kompas, maar ook die van de ander!

 

 

Hierin kan ik ook door alle veld-lijnen en tijds-lussen heen, dus zowel voor als achteruit de totale verbinding van Üniverseel Leven zien en ik zie hierin de eenheid en de beweging in actie-reactie.

Ik doe dan ook niet enkel aan de tijdslussen van deze Aarde, maar ben in constante bewuste verbinding met Älles en vanuit dit totale veld, ga ik heen en weer.

Wetenschappers vanuit deze Aarde, noemen dit vaak een quantum veld bewustzijn of een totaal bewustzijn.

Ik zeg altijd: het is niet zo belangrijk om het een stickertje te geven, want we zijn wie we zijn, ÄL vanaf onze geboorte in Licht.

En waar we ook geboren zijn, we ZIJN ALLEN 1. en dat is mijn ZIEN in Leven.

Op dit moment werk ik voor deze Aarde als Zilveren MaanZon, dit door voor & met Haar te vertalen en in taal & beeld, Licht over te dragen in allerlei vormen.

Dit vanuit mijn Atelier & Praktijk.

 

Wil je een keertje uitwisselen of kan ik iets voor jou/jullie betekenen via mijn Praktijk of Atelier, wees welkom!

Waarbij ik altijd start met de vraag: Wat kan ik voor je doen?

 

Liefs Mariette

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2023 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel