Lichtfladderaars Mala's

 

Hoe werkt het?

Hieronder zie je welke Lichtfladderaars Mala's er op dit moment beschikbaar zijn, om uit te vliegen.

Als er 1 bij zit die jou past, voor jezelf of om als cadeautje aan iemand te geven, dan klik je op de afbeelding en kun je haar rechtstreeks bestellen.

Als de bestelling bij mij binnenkomt, pak ik haar zorgvuldig in.

Daarna komt ze als pakketje jouw kant op of vliegt ze rechtstreeks naar de persoon voor wie je de Lichtfladderaar Mala hebt aangevraagd.

* Ik vul om de paar weken mijn Lichtfladderaars Mala's aan, dus als er nu geen 1 bij zit die jou past, kijk dan volgende week of die week erna nog een keertje.

 

 

 

Waarom maak ik Lichtfladderaars Mala's?

Aarde kent vanuit Haar Leven allerlei soorten rituelen en 1 ervan heb ik altijd erg mooi gevonden.

Dit is degene, waarbij de kraal die door je handen gaat, je stil laat staan in bijvoorbeeld gebed, bij liefdevolle intentie's, jezelf of je bijvoorbeeld de stilte laat omarmen in het Zijn.

Ik heb het dan over bijvoorbeeld een Rozenkrans, een Mala of een ander soort meditatie/ gebedsketting.

Hierin heb ik niet enkel liefde voor het ritueel zelf,  maar ook voor de tastbare vorm.

Hierin voelen sieraden voor mij LETTERLIJK als omarmingen en ik werk & Leef dan ook heel graag vanuit en samen met deze liefdevolle energie-vorm.

En vanuit deze Liefdevolle energie-vorm, zijn mijn Lichtfladderaars Mala's geboren.

 

 

 

Mijn Vorm 

Een oorspronkelijke Mala bestaat uit 108 kralen en is vanuit hele oude tradities en geloven vanuit dit aantal opgebouwd.

Ik kwam er echter tijdens het opbouwen van mijn kettingen achter, dat elke Lichtfladderaar Mala vanuit mij iets anders vraagt en daarmee de aantallen kralen per ketting ook anders zullen zijn.

Dit omdat ik werk vanuit de Üniversele afstemming en deze velden veel breder zijn, dan de Mala zoals we Haar tot nu toe vanuit Aarde kennen.

Waarbij mijn Start-Kralen hierin de Üniversele Start zijn en vanuit die trilling voeg ik de rest en het aantal kralen toe. 

De Start Kraal hangt onderaan in het midden en zijn kralen van Hout, Glas of Keramiek en deze illustreer ik.

Waarbij ik in elke Mala ook een stukje Üniversele Vredes trilling verwerk. Dit in talen die jou wellicht onbekend zijn, maar die ik herken, als route wijzers van Üniverseel Licht.

 

 

Hierin is geen enkele Lichtfladderaars Mala hetzelfde en komen ze allen vanuit hun eigen liefdevolle Omarming met hun eigen specifieke Licht naar jou toe.

Waarbij ze jou de ruimte zullen bieden om ze bewust en vol liefde te dragen, de kralen af en toe door je handen te laten gaan en even stil te staan bij de dag of daarmee liefdevolle intenties de wereld in te sturen.

Totdat ze mag rusten en je Haar op Haar dragende Aarde steen legt, daar waar wij allen weer tot rust komen.

 

 

Als laatste:

Ik verwerk bewust geen Edelsteen kralen in mijn Lichtfladderaars Mala, omdat de Aarde meer en meer zal gaan vragen om Haar kristallen Lichaam in Haar te laten en de industrie die hierachter zit vanuit de mens opgebouwd, los te gaan laten.

Ook hierin zijn mijn Mala's anders, want velen wereldwijd bestaan grotendeels uit Edelsteen of Kristal soorten.

Ik werk dan ook bewust met glas, daar waar water, zand en vuur samenkomen, keramiek, daar waar water, klei en vuur samenkomen en Eko hout, daar waar onze Adem start.

 

 

Wil je 1 van de beschikbare Lichtfladderaars Mala's buiten Nederland of België aanvragen, mail mij dan even ivm extra verzendkosten.

lichtfladderaars@hotmail.com

 

 

 • Lichtfladderaar Mala, Dragend Licht.
  Lichtfladderaar Mala, Dragend Licht.

  Rode Lichtfladderaar Mala met Haar draag steen.

  De start kraal is een geïllustreerde Houten kraal, de rest is geregen van glas & hout.

  Als je haar draagt, is ze 37 cm aan beide kanten.

  € 44,00
 • Lichtfladderaar Mala, RegenBoog Licht
  Lichtfladderaar Mala, RegenBoog Licht

  Ze is gemaakt met een houten geïllustreerde startkraal en daaromheen heb ik kralen van glas en hout geregen.

  Als je Haar draagt is rond de 37 cm aan beide kanten.

  € 55,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2022 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel