Een Zonnen Potje vul je met elkaar & Geef je door aan elkaar!

Dit is de essentie & de Start van ieder Zonnen Potje!

 

De Zonnen Potjes zijn er dan ook voor de tastbare verbinding en ieder die gekoppeld wordt aan een ZonnenPotje,

draagt Zijn of Haar prachtige ZON in Liefde & Dragen van elkaar, letterlijk bij.

 

Hoe werkt het?

Je vraagt een ZONNEN Potje aan als GROEP en dit kan een groep zijn vanuit allerlei startpunten van Zijn.

Het kan dus een vriendinnen en/of vrienden groep zijn, maar ook een gezin, een familie, collega's, een klas of een andere samengestelde groep.

De essentie van het aanvragen van een ZONNEN Potje, is dat het een verbinding is voor de gehele groep en ook letterlijk zal meegaan in de tijd en rond zal gaan in de groep.

Hierin is 1 iemand de Start en zodra deze van mij het ZONNEN Potje heeft thuisgekregen, is het de bedoeling dat deze persoon al iets in het Potje zal doen, wat letterlijk een stukje Liefde &  Zon voor de totale groep mee zal geven.

Daarna mag het ZONNEN Potje door naar een volgende van de groep.

En zodra de volgende persoon het ZONNEN Potje heeft gekregen, voegt hij of zij iets vanuit zijn of haar liefde aan het ZONNEN Potje toe.

Dit doe je net zolang, totdat iedereen van de groep iets toegevoegd heeft.

 

Als vervolgens jullie ZONNEN Potje volledig gevuld is met kleine bijdragen vanuit ieder van groep, is de ZONNEN Pot klaar om te gaan landen.

Dit Landen zal ZIJN bij de persoon, die op dat moment vanuit jullie groep, de meeste ZON kan gebruiken.

Door dit te doen, zeg je eigenlijk tegen deze persoon van jullie groep:

Wij zijn er voor Jou, we doen dit Samen!

Deze persoon ontvangt vervolgens jullie gezamenlijke gevulde ZONNEN Potje en draagt deze bij zich, zolang als dit nodig is.

Daarna zal jullie ZONNEN Potje doorreizen, naar een volgende in jullie groep, die op dat moment jullie gezamenlijke ondersteuning kan gebruiken.

En zo mag jullie ZONNEN Potje , een Basis die  letterlijk gevuld is met jullie gezamenlijke  ZON & LIEFDE,  rondgaan in jullie groep, zolang als jullie haar SAMEN rond laten gaan.

Omdat SAMEN, nooit alleen is!

 

Als jullie een Zonnen Potje willen aanvragen?

Je kunt Haar onderaan deze pagina bestellen en qua vorm, kleur en afwerking, zal ze precies zo zijn als op de foto hierboven.

De ZONNEN Potjes vertegenwoordigen daardoor ook al een groep en hoe meer er uit zullen vliegen, hoe groter de dragende CIRKELS van deze enorme groep ZONNEN Potjes zal zijn!

De grote van een ZONNEN Potje is rond de 11 cm hoog en 13 cm breed, met een opening aan de bovenkant.

Een Zonnen Potje kost 77 euro, exclusief verzendkosten als pakket.

Vanaf de aanvraag, heb ik rond de 6 weken nodig om haar te maken en dit maken doe ik volledig met de hand.

Ik bouw haar namelijk laagje voor laagje op met rijstpapier, wat ik na alle laagjes coat met een natuurvriendelijke vernis. Door alle laagjes is ze vervolgens heel stevig, waterdicht en blijft wel Licht in haar massa.

Daarna gaat ze zorgvuldig ingepakt op reis, naar jullie toe!

 

Wil  je een ZONNEN Potje buiten Nederland en/of België aanvragen, mail ons dan eventjes en dan regelen we het verder via de mail: Lichtfladderaars@hotmail.com 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2022 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel