Licht-lessen en/of Licht-supervisie 

Als je behoefte hebt aan meer kennis

& weten van Licht-velden, jouw Licht-wezen,

de samenwerking met het Universele Licht,

het Aarde Licht en

nog veel meer!

 

 

 

Dit in blokken van 2 uur, die jij, jullie, steeds weer bij kunnen boeken.

Waardoor jij/jullie zelf jouw/ jullie Licht-lessen traject bepalen.

 

  • Waarbij mijn Licht-lessen/supervisie zowel voor beginners, als voor gevorderden zijn.

 

Je kunt dan ook via verschillende start punten instromen!

  • Je kiest de basis-Lichtmodule, dit als je op zoek bent naar meer kennis over de begrippen: Licht-wezen, Licht-velden, Universeel Licht en dit dan in combinatie met het Leven vanuit en met de Aarde waar je nu bent. Hierin komen dan ook Energie-velden, Aarde-Licht , het samenwerken tussen jouw Licht-wezen en jouw Aarde-wezen aan bod, het herkennen van Licht-velden, Energie-velden en nog veel meer. 

Ik geef je de basis begrippen hierin mee, leg je ze praktisch uit en we staan hierin stil bij jouw ZIJN hierin en de vragen die jij hierover hebt. Na deze basis-Lichtmodule, heb je weet van jouw Licht-wezen, jouw Licht-velden en hoe deze voor en met jou samenwerken. Daarnaast weet je hoe ze vanuit Universeel weer samenwerken met het Leven van jou, nu op deze Aarde en hoe alle Licht-velden hierin Samenwerken.

Je kunt de Basis-Lichtmodule ook aanvragen, als je al wel Licht-kennis hebt, maar even helemaal vanuit de basis wilt opfrissen en een nieuwe start anno NU hierin kunt gebruiken.

 

  • Beschik je al over een basis hierin, dan is er de gevorderde Lichtmodule. Dit als je al algemene kennis hebt van Licht-velden en jouw Zijn hierin, maar vragen hierin hebt of Samen verder wilt uitwisselen over allerlei Licht-zaken en deze wilt verdiepen.

Hierin zijn JOUW vragen dan de start en vanuit daar stromen we verder in de uitwisseling. 

 

(!) Zowel na de Basis-Lichtmodule, als de gevorderde Lichtmodule, kun je een volgende les aanvragen en gaan we samen verder, vanuit de laatste les die we samen hadden. Zo kun je voor jezelf of samen met een ander, een eigen Licht-lessen traject hierin opbouwen. Zo kort of zo lang als je wilt en de behoefte hierin voelt.

 

Omdat ik een vertaalster van Licht ben en ik in staat ben om onstoffelijk in jouw Licht-wezen, jouw Licht-velden, de Universele velden en jouw Aarde-wezen rond te wandelen, kun je mij elke vraag van Licht stellen.

De antwoorden dragen we namelijk in Universeel Licht en precies daar, verweef ik mee zodra we gaan uitwisselen. 

 

 

 

Als jij/jullie een Licht-les/Licht-supervisie willen aanvragen, dan kan dit onderaan deze pagina.

Zodra jouw aanvraag binnen is, neem ik binnen 48 uur contact met je op en plannen we de eerste datum.

 

1 Licht-les voor 1 persoon van 2 uur kost 125 euro, incl 21% BTW

  • Deze optie is er ook voor 2 personen, dan kom je uit op 225 euro voor 2 uur samen.

 

Ik geef het liefste de Licht Lessen/supervisie live vanuit mijn praktijk, maar ik snap ook dat velen het liever online willen.

Beiden zijn mogelijk, dus zou je willen aangeven bij de gegevens  wat jouw voorkeur heeft.

* Online gaat met videobellen via Whatsapp of Signal, want hier heb ik de beste ervaringen mee qua verbinding.

 

Als laatste:

Mijn Praktijk/ Atelier is in deze Corona tijd gewoon open en Live te bezoeken,  zowel voor degene die de keuze hebben gemaakt om zich te laten vaccineren, als degene die de keuze hebben gemaakt, om zich niet te laten vaccineren.

Een mondkapje hoef je in de praktijkruimte niet te dragen.

Ik en mijn gezin zijn gevaccineerd en ik ga ervan uit, dat als je klachten hebt of twijfels over je gezondheid tov Corona, dat je hierin voordat de les plaats zal vinden, zelf een keuze in maakt qua verantwoordelijk en het wel/niet laten doorgaan van de afspraak.

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2022 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel