Mijn Lichtfladderaars zijn op deze Aarde,

om hun Licht & Liefde te brengen.

 

 

Het verhaal achter mijn Lichtfladderaars!

Mijn eerste Lichtfladderaar is gegaan naar Marinde, een zeer dierbare vriendin die in 2013 terminaal ziek was.

Echter ondanks haar ziekte, voelde ze nog volop in beweging en gaf ze ook aan, ik ben er nog hoor!!

Ik heb haar mijn eerste Lichtfladderaar gegeven met de boodschap: je mag hem bij je dragen zolang je haar nodig hebt en daarna mag je haar doorgeven aan iemand anders die haar kan gebruiken. 

Via Marinde zijn er vervolgens nog 20 Lichtfladderaars de wereld in gegaan.

Na die van Marinde vlogen er meer en meer en niet enkel naar mensen/kinderen die ziek waren, maar al snel naar iedereen die wel een beetje extra Licht & Liefde kon gebruiken, klein en groot.

Gestart in 2013 tijdens een vakantie, waarbij mijn dochter van 7 destijds met haar schortje vol steentjes aankwam en de magische woorden tegen mij zei: mama het is tijd, je moet op steentjes gaan kleuren!

Nu anno 2021 vliegen mijn Lichtfladderaars nog steeds wereldwijd en zijn ze al in een cirkel van meer dan 12.000 aanwezig! Allen door mij met de hand, op afstemming voor de persoon gemaakt.

Waarbij ze nog altijd de basis zijn van al mijn werk en ze inmiddels ook de basis zijn van vele anderen die werken in de gezondheidszorg, een eigen praktijk hebben, rouw centra, ziekenhuizen, scholen en gezinnen.

Hierin zijn de Lichtfladderaars steeds breder gaan cirkelen en hebben ze vanuit mijn Atelier, allerlei broertjes en zusjes gekregen en inmiddels ook eigen Lichtfladderaars werk methodieken.

 

 

 

 

 

 

 Lichtfladderaars aanvragen, hoe werkt dit?

Je kunt mijn Lichtfladderaars aanvragen voor jezelf of voor een ander.

De start is altijd het ontvangen en/of geven van Licht & Liefde en ik maak ze hierin voor alle leeftijden.

Zodra de aanvraag binnen is, maak ik vanuit afstemming een Lichtfladderaars voor de persoon waar ze uiteindelijk naartoe zal vliegen.

Ik maak hierin alle Lichtfladderaars met de hand en geen 1 is hierin hetzelfde.

Daarna gaat ze in haar eigen reiszakje en krijgt ze haar eigen Lichtfladderaars kaartje.

Ik heb inmiddels Lichtfladderaars in allerlei vormen, dus laat je verassen door wat er voor jou komt aanvliegen vanuit Liefde & Licht.

 

 

 

Vanaf aanvraag heb ik ongeveer 4 weken nodig, om haar uit te laten vliegen.

De tijd vanaf de aanvraag totdat ze klaar is, duurt altijd een tijdje Ik kan en wil enkel werken namelijk, in de ruimte en vanuit de liefdevolle aandacht die al mijn werk vraagt. Vertrouw er dan ook op, dat als jouw aanvraag iets later komt invliegen bij jou, dat deze tijd nog even nodig was.

Mocht het nou spoed zijn, bij overlijden bijvoorbeeld, geef dit dan aan bij de gegevens, dan schuif ik ze naar voren in de aanvragen.

 

 

 

 

Ik vraag 25,00 euro voor 1 Lichtfladderaar, excl 7,40 verzendkosten van het pakket.

Wil  je een Lichtfladderaar buiten Nederland en/of België aanvragen, mail ons dan eventjes en dan regelen we het verder via de mail: Lichtfladderaars@hotmail.com 

** Wil je liever per overschrijving betalen, inplaats van online met code, dan kan dit ook! Mail ons dan even en dan maken wij een factuur en zodra deze betaald is, ga ik voor jou aan de slag!

 

 

 

 

Toen ik net begon met de Lichtfladderaars in 2013, stond onderstaande stukje in de Happinez.

Het verwoord anno 2022, nog steeds de intentie van mijn Lichtfladderaars!

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2022 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel