Ik heet jou/jullie welkom in mijn Lichtfladderaars Praktijk.

Ik werk vanuit mijn praktijk met kleine & grote vraagstukken van Licht, Energie & Leven.

Vertrouw dat jij, jullie en/of jouw kind door Mij gezien wordt en dat de antwoorden volgen.

Mijn Praktijk staat hierin Open voor iedereen, om te mogen en te kunnen ZIJN.    

 

Wie ben ik?

Lang geleden ben ik geboren als Zilveren MaanZon.

Zij die werken in de Üniversele Samenwerkingen & Üniversele Zieners zijn vanuit een totaal bewustzijn.

Ik kom uit de lijnen van het Öude Atlas, vanuit Aarde wel bekend als de nieuwe Pleiaden.

In dit Leven ben ik heel bewust op Aarde aanwezig, waarbij ik tot 2230 zal samenwerken met Haar, dit als Üniversele vertaalster voor Haar en Haar Üniversele groei in Licht.

Aarde is namelijk in 2012/2013 gestart vanuit haar vierde bewustzijns-leven en Zij zal tot en met 2229 nodig hebben, om Haar eerste stappen hierin aan te zetten.

Zolang zij in deze start-transformatie zit, ben ik hier voor Haar en Haar Levensvormen als vertaalster aanwezig.

De vorm die ik hierin gekozen heb als Aarde-baan, is mijn Lichtfladderaars praktijk en Atelier, alwaar ik elke dag Üniverseel Licht vertaal en MEE-geef.

Waarbij ik naast mijn Zilveren MaanZon Zijn, ook heerlijk als Mens op deze Aarde rondwandel en ik elke dag geniet van Haar, Haar Levens-vormen, Haar creaties, Haar velden, Haar energie en het prachtige Kristallen Regenbogen-Licht wat deze Aarde voor ons draagt.

 

 

Hoe Zie & Werk ik?

Als ik naar de Aarde mens kijk, dan zie ik niet enkel de buitenkant van de Aarde-mens, maar ik zie ook iemands Licht-velden, Energie-velden, Lijf-velden, Hersen-velden, Levens-velden en de totale Üniversele velden, waarmee alle Levensvormen in verbinding staan.

Dit alles kun je het beste omschrijven als allerlei Velden in constante verbinding, die verschillende functie's, vormen, kleuren en materie hebben.

Zie ze in combinatie als een blauwdruk van jouw zijn en ze omvatten dan ook jouw TOTALE ZIJN.

Ik noem ze vaak: ons Üniversele software pakket en iedereen heeft een ander pakket.

Waarbij alle velden een functie dragen, constant reageren op elkaar en voortdurend samenwerken, dus vragen ze ook allemaal Bewuste aandacht.

 

Ik kan deze velden lezen en zal ze voor jou, jouw kind, jullie gezin, als partners, vertalen vanuit mijn praktijk.

Ze dragen namelijk de antwoorden is mijn ervaring, op vele vragen die we als Aarde-Mens in Leven individueel of Samen hebben. 

 

 

Realiseer je hierbij, dat al onze velden als een mega machine elke dag bonnetjes uitprinten en effect hebben op jouw gedrag, jouw emoties, jouw zien, jouw weten, jouw horen, jouw geven, jouw ontvangen, jouw groei, jouw manier van communicatie, jouw manier van voelen, jouw manier van denken, verwerken, ordenen, ergens aanwezig zijn en ga zo maar door.

Jouw prachtige bijzondere Zintuigen en Hersenen bijvoorbeeld, zijn namelijk ook aangesloten op deze velden en vanuit Aarde, constant in een totale beweging met alle andere velden.

Zie het als een totaal bewustzijn, een totaal gedrag, een totaal emotie pakket etc en daar heb jij, jouw kind, jouw partner en alles wat geboren is, een belangrijk aandeel in.

Immers vanaf dag 1 dat wij geboren zijn, wandelen wij een bepaalde bewuste route, wandelt jouw kind zijn of haar route of wandelt jouw partner zijn of haar route.

Niet enkel NU in dit Leven als mens vanuit deze Aarde, maar lang al daarvoor, toen wij geboren werden vanuit het Üniversum van Licht en Zij ons nodig had, om dichterbij Haar totale Vrede te kunnen komen.

Best een belangrijk pakketje dus en dit pakketje, vertaal ik voor jou/jullie.

Ik geef je MEE, jouw TOTALE ZIJN.

 

 

Mijn manier van werken vanuit mijn Lichtfladderaar Praktijk is o.a. met taal, beeld en 3D materiaal.

Mijn ervaring is namelijk vanuit de velden die we dragen, dat de vorm van informatie die we tot ons nemen, voor ieder heel anders is.

Ik ben allround hierin, draag een totaal bewustzijn  en kan aansluiten op alle velden en daardoor op zo'n manier vertalen, dat de ander het altijd kan verstaan.

Bij kinderen werk ik hierin ook veel met speelgoed en terwijl we samen spelen, leg ik aan het kind en de ouders de velden uit, dit terwijl we een kopje koffie/thee drinken en ontspannen aan mijn tafel zitten.

Niet enkel werk ik hierin vanuit kind/jongere/gezin/partners, maar ik werk ook vaak samen, met mensen uit de gezondheidszorg of bijvoorbeeld onderwijs. Dit om mee te kijken naar een kind, jongere, volwassene en hoe deze velden samenwerken en zich verhouden tov de Leef-wereld.

 

 

Wat kost een uitwisseling?

  • Een uitwisseling van een uur voor ouders en 1 kind, kost 62,50 
  • Een uitwisseling van een uur voor een jongeren kost 62,50
  • Een uitwisseling van een uur voor 1 volwassenen kost 77,00 euro 
  • Een uitwisseling van 1,5 uur voor een partner gesprek kost 120 euro.
  • Een uitwisseling van 1,5 uur voor een totaal gezins gesprek kost 120 euro.

Alle prijzen zijn incl. 21 % Btw.

 

Onderaan deze pagina, kun je rechtreeks een uitwisseling bestellen.

Zodra jouw/jullie aanvraag dan bij mij binnen is, neem ik binnen 48 uur contact met jou/jullie op via de mail en plannen we een datum.

 

 

Wil je de uitwisseling liever online, dan kan dit ook, mits het een ouder-kind of gezins gesprek is.

Ouder-kind en gezins uitwisselingen, stromen veel beter vanuit een Live ontmoeting in mijn praktijk.

Hierin heb ik zelf bij alle gesprekken een voorkeur van elkaar Live ontmoeten, maar ik snap ook dat voor diverse het online ook fijn is en dat afstand qua reizen hierin ook zal meespelen.

  • Online zal gaan via een video verbinding via: Signal, Skype of Whatsapp. Geef even aan bij de gegevens wat jouw voorkeur hierin heeft.

 

Liefs Mariette

 

* Hou op dit moment rekening met een wachttijd tot en met de zomervakantie, dit ivm dat mijn agenda al volgeboekt zit tot 14 september 2022. Wil je zeker zijn van een plekje, boek dan op tijd is mijn ervaring!

Hierin werk ik tot en met begin juli nog vanuit de Lange Hofstraat 26 en na 1 september(!!) 2022 vanuit mijn gloednieuwe atelier op de Gasthuiskamp 20 in Zutphen.

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2022 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel