Mag ik jouw ZonnenWijzer zijn?

En je de Zonnen-route Tonen, in de nieuwe Lichtmodule:

ZonnenLiefde, ZonnenKracht & ZonnenLicht

De 3 Zon-Tonen in JOU*


De Zon laten stromen in jezelf, het klinkt zo makkelijk en zovelen doen het elke dag.

Alsof het niks is, springen ze in hun Zonnen-jas en stralen de hele dag enkel Kracht, Licht & Liefde uit.

Met hun ingebouwde super ZONNEN en precies wetende wat de ander aan ZON nodig heeft, zijn ze de ZON-zenders op deze Aarde. 

Echter er zijn er ook velen, waarvoor dit helemaal niet zo automatisch gaat en die elke dag zoeken naar de ZONNEN in Leven of de automatische stroming van de ZON in zichzelf een enorme opgave vinden.

Waarom lukt dit stromen de ene zo makkelijk en lijkt het voor een ander, alsof deze hele ZON stroming ver weg gestopt zit en enkel via een ander aan kan gaan?

 


Ik zeg bewust lijkt, want alle levensvormen van deze Aarde zijn automatisch verbonden met de Aarde-ZON en dragen dus allemaal een ZONNEN verbinding.

Vanaf het moment dat wij in Leven van Aarde namelijk aanwezig zijn, zitten de Licht-frequenties van de Aarde-ZON in ons.

Alles op deze Aarde in Leven, wordt gevoed door de Licht-frequenties van de Aarde-ZON.

Zonder haar Licht, zou deze Aarde er helemaal niet kunnen zijn en wij dus ook niet.

Dus beschikt Aarde vanaf dag 1 van haar ZIJN, over haar eigen ZONNEN-voeding, maar zit ze daardoor automatisch ook in JOU verweven.

Waarbij we nog een stap verder kunnen gaan, want de Aarde-zon is weer verbonden met alle Üniversele Zonnen, dus gaat de verbinding van de Aarde-zon in ons, veel verder dan enkel Aarde.

 

 


Mijn ervaring vanuit Aarde, er zijn velen soorten Zon-stromingen hier aanwezig en allen hebben een andere manier van Stromen, AANgaan  & Zijn.

Echter vanuit Aarde, beschikken we allemaal over 3 vaste Aarde-ZON Tonen:

 

ZonnenLiefde, ZonnenKracht & ZonnenLicht

 

Deze 3 zitten in ons allemaal en of we dit nu bewust zijn of niet, ze zijn elke dag voor ons aan het werk.

Wat je hierin vaak ziet in de praktijk, is dat 1 of 2 ZON-Tonen de boventoon hierin voeren en dat het maar net is hoe krachtig deze ZON TOON in bewustzijn aanstaat, hoe makkelijk iemand erbij kan komen of bewust kan uitzenden.

Wat maakt dat de ene persoon de hele dag letterlijk de ZON uitstraalt en de ander zoekende kan zijn, naar de start in zijn of haar ZON.


Waarbij alle 3 de ZON-tonen vanuit Aarde, koppelen aan het Levens-element: Groei

Niet enkel voor ons zelf, maar juist voor de totale verbinding in Leven vanuit Aarde.

Dus hebben jouw 3 ZON-Tonen niet enkel effect op jou, maar ook op alle andere Levensvormen van Aarde.

Want zoals ik al veel vaker geschreven heb, als jij Licht uitzend voedt je de ander hiermee en dit werkt ook zo met de Aarde-ZON verbinding in ons.

Als jij haar uitstraalt of uitzend, heeft dit effect op de ander.

 

 


Waarbij de uitzending van b.v. ZonnenKracht in uitstraling, een totaal andere Levens-voeding geeft, dan die van ZonnenLiefde en/of die van ZonnenLicht.

Alle 3 beschikken ze, over hun eigen specifieke Zonnen-stroom en alle 3 werken ze vanuit deze specifieke stromingen, in op Leven.

Iets wat veel Aarde-mensen zich helemaal niet bewust zijn, terwijl het in de basis zit van ons Aarde-Leven en ze juist alle 3 aanwezig zijn om Aarde-Leven en dus ons, er vanuit te laten groeien.

Tijd dus voor ZONLes & Överdracht hierin, want het zijn deze 3:

ZonnenLiefde, ZonnenKracht & ZonnenLicht die meer en meer een beroep op ons gaan doen, in & vanuit Leven.


Deze 3 zijn dan ook de hoofdrolspelers in de nieuwe Lichtmodule, die helemaal in teken zal staan van DE 3 Aarde-ZON verbindingen in ons.

Waarbij ik deze 3 niet enkel in praktische basis zal gaan uitleggen, maar vooral jou ga mee-geven, hoe jij ze bewust in jezelf kunt verbreden, inzetten en volop kunt uitzenden.

 

 


In de praktijk:

Wat anders is aan deze Lichtmoduleis dat ik haar niet als 1 module achter elkaar geef, maar ze bestaat uit 4 ZONblokken van 3 weken, met steeds pauze's van 3 weken tussen de ZONblokken in. 

Waarbij deze pauze's jou de ruimte zullen bieden, om de Överdracht in alle rust tot je te nemen.

 

Hoe ziet dit er dan uit?

ZONBlok 1: 13,20 & 27 september 2021

ZONBlok 2: 25 oktober, 1 & 8 november 2021

ZONBlok 3: 6,13 & 20 december 2021

ZONBlok 4: 17,24 & 31 januari 2022

 

  • Op de data zoals hierboven, krijg je via jouw mail de lesstof van die week toegezonden en zoals altijd ÖMvat deze niet enkel tekst, maar ook illustraties & opdrachten.
  • Daarnaast zal ik naast het online aanbieden van de Overdrachten, ook een ZONNENCIRKEL aanzetten(!) Dit zal gaan via het platform Quodari, waarmee ik ook al vanuit de Lichtmodule ÖM mee heb gewerkt & waar vanuit de Luister CIRKELS draaien. De ZONNEN CIRKEL behorende bij deze Lichtmodule, zal gedurende de hele Lichtmodule toegankelijk zijn & een plek geven, waar we SAMEN als groep kunnen uitwisselen, vragen gesteld kunnen worden, maar waar ik ook Audio op zal plaatsen. Als de Lichtmodule klaar is, zal deze ZONNEN CIRKEL zich ook weer sluiten.

 


De indeling van de ZONblokken:

 

ZONBlok 1: centraal zal staan de ZonnenLiefde in ons vanuit Aarde.

ZONBlok 2: centraal zal staan de ZonnenKracht in ons vanuit Aarde.

ZONBlok 3: centraal zal staan het ZonnenLicht in ons vanuit Aarde.

ZONBlok 4: is een verweving van alle 3 de ZON-Tonen, geschakeld aan de Üniversele Zonnen en hoe deze gezamenlijk doorwerken, in/op ons, als Aarde-mens. Hierin zal ik ook mee-geven, over de nieuwe Aarde-ZON in wording.

 

  • Gedurende de gehele Lichtmodule, zal ik ook werken vanuit de 13 grote ZONNEN in 21, die allen verbonden zijn met de Aarde-ZON & werken vanuit hun eigen KLEUR-velden.
  • Daarnaast Öntvangt iedereen een ÖMarming, als in een klein armbandje. Om zo gedurende de module, de 3 Aarde-ZON-Tonen, letterlijk dichtbij te dragen.

 

In totaal werken we dan 21 weken samen vanuit allerlei verbindingen, ÖM de 3 Aarde ZON-Tonen Bewust in jou AAN te zetten.

 


 

Waarbij deze 3, nog een veel hoger doel hebben dan enkel ons!

Hoe meer we vanuit Aarde ZonnenLiefde, ZonnenKracht & ZonnenLicht

bewust gaan uitzenden, hoe meer we oude energie van Aarde, automatisch omzetten naar nieuw LEVENS-LICHT*

 

 


Mijn vraag aan jou: Ga je mee op deze Zonnen-reis?

 

Je kunt je onderaan deze pagina opgeven en de prijs van deze Lichtmodule is 113 euro, incl 21 % btw.

Wil je je opgeven vanuit het buitenland en lukt de betaling niet via de website, mail ons dan:

lichtfladderaars @hotmail.com

De inschrijving zal sluiten op 11-09-2021

 

Ik geef je mijn Zonnen- wijsheid

Liefs Mariette*

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2021 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel