Lieve mensen,

Deze pagina bevat algemene zaken, enkel voor de deelnemers van de VoelLanders Online Training, die op dit moment aan het draaien is.
De lessen worden altijd op maandag aan het eind van de middag verzonden. Heb je dinsdag niets ontvangen en staat het ook niet in de ongewenste mail. Stuur even een berichtje naar voellanders@outlook.com. Dan sturen we het nogmaals.


14-09-2020

Jippie, we zijn gestart en de eerste mail overdracht is verzonden!

Heel veel lees & stekker plezier de komende week!


15-09-2020

Als een filmpje niet wil openen, check dan even of je wellicht teveel draaiende pagina's nog open hebt staan.

Als je namelijk te weinig schijf-ruimte op je pc hebt om beeld te ontvangen, geven filmpjes aan dat ze niet kunnen openen.

Dit ligt dan aan de nog beschikbare opslagruimte van jouw pc.


17-09-2020

Onze ervaring is dat als je vanuit je telefoonscherm de training wilt volgen, dat dan veel zaken wegvallen en vaak niet openen.

Net zoals de linken van de filmpjes overtypen met de hand niet werkt. Dit komt doordat ik de filmpjes gesloten heb, voor deelnemers buiten VoelLanders en dus enkel via de originele link zijn te zien.

TIP kijk alles op een groot scherm, via pc en als het filmpje niet wil openen, kopieer dan de link door erop te gaan staan, daarna  te selecteren en vervolgens aan te geven dat je de link wilt kopiëren. Dit doe je dan vervolgens in een nieuwe pagina.

Lukt dit je nu niet, vraag dan iemand die dit al eerder heeft gedaan in je omgeving, om het je te laten zien.


17-09-2020

We horen van diverse mensen, dat ze liever alle pagina's in 1 document hebben. Dit ivm fijner om te lezen of dubbelzijdig te printen. Dit zal vanaf maandag standaard bijgevoegd worden.


21-09-2020

Zo 12 pagina's, 3 filmpjes en heel veel beeld vliegt op dit moment ( 17.00) jullie mailboxen in!

Heel veel plezier met de les overdracht. Ps ik zeg het nog een keer, niet via je telefoon openen, want dan is de kans groot dat je de linken niet goed open kunt krijgen. Zorg daarnaast voor voldoende schijfruimte om het geheel te ontvangen. 


Omdat er zoveel te delen valt, hebben wij ook regelmatig een nieuwsbrief. Mariette schrijft, zal illustreren en mee-geven aan jou, wat nu vanuit deze Aarde mee mag. Opgeven kan hieronder!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Ons gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

Het gastenboek is niet voor vragen over VoelLanders. Stuur hiervoor een mail naar voellanders@outlook.com

Gastenboek

  • 17-09-2020 - Ben heel blij met de start van de cursus, super...  lees meer
  • 17-09-2020 - Wat een fijne en duidelijke woorden geef je mee in...  lees meer
  • 13-09-2020 - 11-9-2020 mijn 61e verjaardag mogen vieren in liefdevol bewustzijn...vorige week...  lees meer
Plaats een bericht

© 2014 - 2020 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel