* Persoonlijke gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, email of andere gegevens worden nooit aan derden verstrekt. We gebruiken deze gegevens nooit voor het versturen van reclame of degelijke.

* Vanwege drukte in ons werk of in het bezorgen, is het mogelijk dat je bestelling soms wat langer duurt. We proberen zoveel mogelijk te verzenden in gebruikte kartonen dozen.
 

* De Lichtfladderaars en al hun beeldmateriaal zijn beschermd en gedeponeerd bij BOIP (Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom, Den Haag). Doorverkoop, handel, kopiëren en gebruik van ons beeld/tekstmateriaal in welke vorm dan ook en/of de Lichtfladderaars is dus ook niet toegestaan zonder toestemming van Lichtfladderaars vof. 

 * Na boeking van gesprekken, trainingen, lessen  en/ of  lezingen geven wij in principe geen geld retour bij afzegging, mits daar een goede reden voor is en er geen andere optie was dan annuleren.

Copyright van al het beeldmateriaal, teksten en gedachten van de Lichtfladderaars, zijn onderdeel van de Lichtfladderaars vof.

Het is dan ook niet de bedoeling om dit te kopieren en/of te gebruiken voor andere doeleinden, dan de Lichtfladderaars en de projecten/activiteiten die hierbij horen.

Hieronder valt ook doorverkopen van onze beeldlijn en/of producten.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2023 Ik Adem Wijze Wolkjes Steen, onderweg naar Jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel