Welkom bij ons DAG overzicht!

De plek waar we bijna elke dag een kort overzicht geven, van waar we NU mee bezig zijn en wat er in de planning staat.

We schrijven elke keer verder, dus als je naar beneden scrollt, dan zie je wat we daarvoor gedaan hebben.

Dit vanuit Atelier, Praktijk & School van Licht.


24-09-2020

Vanochtend in alle stilte met onze hond naar buiten, langs het water en zo in verbinding met het water. Alles bewoog en het deed me denken aan waar Seth & Ik het gisteren over hadden, de mens is water en stroomd altijd in de verbinding van samen. Waarbij ze net als water altijd een nieuwe stroming weet te vinden, of deze nu voor haar werkt of tegen haar werkt.

Wist je dat water een geheugen systeem in zich draagt en wist je dat jouw interne lijf-water, aangesloten is op de totale water massa van deze Aarde en dus 1 totaal geheugen hierin meedraagt. Dus jouw lijfelijke handelen, wordt letterlijk verwerkt en meegenomen in de totale dragende water massa van deze Aarde. 

Vaak houden we zaken, emoties en  voel-zaken vast, via ons lijf....via ons water...

MEE-stromen en DOOR-stromen, is echter de sleutel van ons water. 

Ons water, wat AARDE water is.

Hoeveel stroom jij mee vandaag?

 


23-09-2020

Vandaag als eerste een Live AtelierLicht vanuit mijn Atelier. Samen zitten we dan aan mijn tekentafel en vanuit uitwisseling, teken ik de ander in verbinding met zijn of haar Lichtvelden. Het lijkt qua vormgeving op de brievenbuslichten die ik maak en opstuur, echter hier zit geen uur uitwisseling bij.

Gezien de agenda die voor 2020 helemaal vol zit, zijn er op dit moment geen Atelierlichten te boeken, echter in december zet ik de agenda van 2021 online. Dan kan je die ook weer aanvragen.

Na het AtelierLicht, heb ik een videogesprek met iemand, die als ik het goed begrepen heb, in Frankrijk verblijft. Super handig toch die techniek anno 2020. Ook al zullen veel mensen er ook nadelen inzien, ik zie er zeker ook de voordelen van in. Immers ik kan wereldwijd met iedereen uitwisselen, zonder dat we bv Aarde hoeven te belasten door in het vliegtuig te stappen. Zonder Corona trouwens, had ik deze verbreding van mijn werk niet ingezet, dus ook daarin zie je maar weer dat veranderingen niet enkel een STOP veroorzaken, maar ook openingen bieden om anders naar jezelf en bv je werkwijze te gaan kijken.

Vraag is echter altijd, hoe wil je kijken...

Heerlijk dag lieve mensen!

ps, heb je al een kastanje in je broekzak?


22-09-2020

Net een stukje nieuw Blog geschreven, fijn als je het even wilt lezen.

De Aarde is namelijk begonnen met de eerste stukjes nieuwe energie vol levens-wijsheid af te geven.

 


21-09-2020

Ik wist het eigenlijk vanaf het begin al, maar het duurde even voordat alle lichtverbindingen helemaal rond waren in Aarde-energie, maar nu kan ik het toch echt mee-geven met de winden van deze wereld! De volgende lichtmodule die ik zal gaan starten op 21-02-2021, genaamd ÖM, krijgt haar eigen 21 Tonen boekje.

Exclusief voor de deelnemers, ga ik een boekje maken,  met 21 illustratie's van de 21 Tempel Tonen, samen met kleine teksten ter overdenking.  


19-09-2020

3189 woorden verder en les overdracht 2 van VoelLanders is klaar! 

Het is echt zo leuk om te doen, ik blijf mezelf waarschijnlijk hierin herhalen, maar ik geef echt graag deze online trainingen. Net enkel om de afstemmingen, maar ook omdat ik mijn eigen kennis kan overdragen en vooral MEE mag geven. 

Volgens mij voor vandaag gelukt! Morgenvroeg is het stil in onze straat, het moment voor het opnemen van nieuwe VoelLander filmpjes en maandag aan het einde van de middag kan ze uitvliegen.

Zie hieronder 1 van de vele illustraties, de Technische VoelLander.

 

 


18-09-2020

Stukje BLOG net geschreven, voelde als even heel belangrijk, dus als je tijd hebt vandaag, lees het even!

Ik begrijp dat de nieuwsbrief goed ontvangen is, fijn! 

Vandaag heb ik weer een dag coaching en in alle vroegte ben ik al gestart bij de podotherapeute, want ik krijg Aarde-zooltjes! Zo noem ik ze, want volgens diverse is het belangrijk dat ik ondersteund wordt, als ik over deze Aarde loop. Mijn voetjes deden namelijk steeds meer pijn, dus worden ze geholpen.

Fijn al die LIEFDE om hier AAN-wezig te mogen zijn!

Heerlijke dag lieve mensen!


17-09-2020

Of ik het druk heb, vroeg een vriendin vandaag aan mij. Nu met de start van VoelLanders en de gesprekken, coaches, opdrachten, etc. Ik kon alleen maar oprecht zeggen, nou nee. 

Sinds ik namelijk met Facebook ben gestopt, is ook letterlijk die enorme kabel aan constant stromende energie gestopt en wat een ruimte geeft dat.

Het is letterlijk stil aan mijn werktafel, geen duizenden zoemenden lijnen in het veld rondom mij.

Maakt dat ik nog beter kan luisteren, naar wat nu echt belangrijk is en wat voor deze nieuwe Aarde in groei, mee gegeven mag worden aan haar mensen.

 

 


16-09-2020

Vandaag opleidingsdag en verder met een aantal schilderij-doeken. Daarnaast ben ik aan het broeden op een plannetje voor de nieuwe online training, die volgend jaar in februari zal starten. 

Ik heb de laatste trainingen steeds iets tastbaars meegegeven aan de deelnemers. Dit heel bewust, want als we als mensen iets tastbaars in onze handen hebben, dan versterkt het vaak ons gevoel ergens in. Daarbij herinnert het je hersenen, waar ze mee bezig is.

Online trainen vraagt dan ook altijd om deze bewuste tastbaarheid, zodat er balans is tussen Licht-overdracht en het vervolgens laten landen in de menselijke verwerking.

Langzaam begint echter de vorm voor öm te ontstaan en het zal dan ook niet lang meer duren of ik weet, wat tastbaar mee mag!

 

 


15-09-2020

En de eerste les is een feit. Op wat kleine technische server probleempjes van mailtjes die niet aangekomen waren, is het keurig gestart.

Ondertussen vermaak ik mij enorm, met mijn nieuwe tekenprogramma's op mijn IPad. De ene na de andere VoelLander illustratie vliegt dan ook op papier. Les 2 is in de maak!

En zo ook met de Lichtfladderaar nieuwsbrief, nummer 3 vliegt komende donderdag er alweer uit! 

Oa met een stukje over de agenda 2021!

 


14-09-2020

Spannend altijd, zo'n eerste trainingsdag! Vandaag start VoelLanders, aan het einde van de middag krijgen de deelnemers hun eerste post. Altijd nog een dag, dat ook al lijkt alles klaar, er toch nog puntjes op de i zijn. 

Waarbij het voor mij echt een andere training is, want los van het feit dat ik veel praktijk kennis ga overdragen, maak ik VoelLanders helemaal alleen. De vorige trainingen deed Seth al het grafische werk, maar aangezien hij druk is met een huis verbouwen, mag ik helemaal zelf het feest in elkaar zetten. Seth kijkt natuurlijk wel stilletjes mee.

11 weken lang uitwisselen, super zin in!!


11-09-2020

 

En met exact 444 deelnemers, inclusief Seth en mezelf mag VoelLanders starten!!  Zo vaak kwam dit getal bij de online training JinLicht voorbij, als in de vraag: waarom krijg ik steeds het getal 444 te zien? Mooi hoe alles samenkomt, WE kunnen STARTEN!

De ÏKTÄ cirkel is rond...


 

 

Lieve mensen,

Vandaag is de laatste dag, dat je je kunt inschrijven voor VoelLanders.

10-09-2020

 

 


09-09-2020

Nog 1 dag en dan sluit de inschrijving voor #VoelLanders toch echt! En zoals elk jaar, komen er op die laatste dagen voor de inschrijving behoorlijk nog wat aanmeldingen. Letterlijk voelen in het NU, of het wel of niet aansluit, past, belangrijk is, etc.

Morgen zullen we weten met hoeveel we uiteindelijk zijn. Ik heb ondertussen icoon popjes gemaakt, die zullen dienen als herkenbare illustraties bij de tekst elke week. Zo hebben we bv een film-popje en ook een vragen-uur popje. Die laatste, die geeft aan, als er een extra filmpje in de training zal komen, waarin ik vragen van deelnemers beantwoord. NIEUW zoals ze dat altijd zeggen, dus nog niet eerder zo gedaan! En zo groeien wij ook weer verder...als in samen!

 


08-09-2020

Paar dagen niet geschreven, super druk met voorbereidingen VoelLanders. Er komen nog steeds aanmeldingen binnen, dus maak ik assistent popjes erbij, die einde van deze week op de post gaan. Inmiddels hebben we al 407 deelnemers, in allerlei leeftijden en vanuit allerlei soorten reden om mee te doen. Veel voelers die zelf willen bijleren, maar ook heel veel ouders van voelertjes, docenten  en hulpverleners! 

Vandaag echter ook andere zaken, want ik ontvang een coach voor opleiding! We gaan oa naar buiten, even bewust stil staan in de Aarde en weten dat we verbonden zijn vanuit ons Aarde-mens met haar. Velen mensen in de wereld, weten dit gelukkig weer meer en meer!

 


05-09-2020

En het kader staat! Eerste VoelLander mail is in wording en o o o wat een feestje! 

Nog maar 5 dagen en dan sluit de inschrijving alweer!! Nog maar 9 dagen en dan starten we!!!!!

            


04-09-2020

Opleidingsdag vandaag, thema: ZIJN

Het lijkt zo makkelijk en normaal gegeven, echter is het voor veel levensvormen van deze prachtige Aarde, juist heel ingewikkeld om te ZIJN.

Ze zijn letterlijk zo ver van hun eigen levensvorm verwijdert geraakt, dat als je ze de vraag steld: wie ben jij? Ze heel diep in hun hersenpan gaan graven, omdat ze denken dat het antwoord van hun ZIJN daar ergens opgeslagen ligt. 

Het ZIJN van de levensvorm ligt echter niet opgeslagen in de hersenpan, maar in het ZIJN...

Dus besteden we in de opleiding ook veel tijd aan het element ZIJN. Immers deze Aarde is zich aan het vernieuwen en dat maakt dat haar ZIJN zal veranderen. Iets wat door gaat werken in alle levensvormen, dus ook in de Aarde-mens.

ZIJN is geen hersenspinsel, ZIJN staat gelijk aan het element LEVEN.

Waarbij we pas op deze Aarde AAN-wezig ZIJN, als we in haar element van leven stappen...heel bewust!

Door hier in te klikken,  komen wij uit bij onze vorm van ZIJN.

En weten we uiteindelijk wie we ZIJN.

Waarbij ZIJN kan veranderen, dus vraagt het altijd mee-stromen...

 

 

 


03-09-2020

Vandaag rond ik het eerste Licht-Aarde portret af, van wat ik mocht maken van Hanneke. Ik ken Hanneke al een tijdje en had van te voren verwacht, dat ik zo ongeveer wel zou weten waar ik uiteindelijk op zou uitkomen qua beeld. Dit bleek toch anders en terwijl de laagjes zich steeds meer samenvoegde, bleef ik kijken, want wauw die blik!

 

Verder pakken we natuurlijk een volgende serie #VoelLander popjes in! Bijna is het zover en mag ik 11 weken les gaan geven over ALLES in en met en om de prachtige voelers van deze Aarde!

Als laatste zal ik vandaag dan nog verder werken aan 2 andere doeken. 1 ook een Licht-Aarde portret en de andere een Licht schilderij. 

 


02-09-2020

Begonnen met de eerste LIVE gesprekken in mijn praktijk!

Door corona hadden we 1 september als datum aangehouden en heel eerlijk, wat was het fijn vandaag om zo samen weer aan mijn tafel uit te wisselen. 

Dus dankbaar dat er weer wat stroming in mag komen. We hebben nog wel steeds de agenda op de site als gesloten vermeld, want dit hele jaar zit ik verder volgeboekt.

Aan het einde van dit jaar besluiten Seth en ik  hoe we de agenda volgend jaar gaan indelen, qua tijdsindeling les geven, gesprekken, atelier zaken en trainingen.


31-08-2020

Afgelopen dagen oa bezig geweest met het maken van de volgende groep #VoelLander assistenten! Inmiddels gaan we naar de 400 alweer, wat een enorme groep!  Deze vriendjes kregen een waar glitter jurkje en regenboog stekkertjes!

 

Daarnaast bezig met afronden van diverse opdrachten. Oa Altaartjes ( zie ook ons blog van vandaag)

 

Ook in de maak, een kleine #VoelLander film studio, nou zeg maar studiootje!!

Waar ik met mijn popjes 11 weken lang filmpjes ga maken, super zin in! Daarin zal #VoelLanders heel anders zijn als eerdere trainingen, want ze is super praktisch en bevat veel oefeningen die uitgelegd worden oa door de #VoelLander popjes.

 


28-08-2020

Vandaag oa kinderlicht , ik ontvang ouders & kinderen in mijn praktijk die vragen hebben. Vandaag een jongetje met zijn mama. Ivm corona op dit moment 1 ouder erbij, iets wat ik persoonlijk echt jammer vindt, want het is juist de kracht van beide ouders, is mijn ervaring bij de gesprekken die ik heb. Mits het 1 ouder gezinnen zijn, dan zit de volledige kracht natuurlijk in die ene ouder. 

Kinder-licht gaat nooit enkel over het kind, want doordat de ouder(s) al vaak zoveel met hun prachtige kind bezig zijn geweest, zien ze elkaar als personen of zichzelf vaak niet meer. Hun moeheid, frustratie of onmacht staat er letterlijk voor. Ik verzacht dan, toon in beeld de licht en energie-velden naast elkaar en laat ze thuiskomen bij zichzelf. Niet enkel als ouder van hun bijzondere kinderen, maar ook als man of vrouw, partner en hun eigen route van zijn.

Velen staan er niet vaak bij stil, maar het krijgen van kinderen, is letterlijk het vermeerderen van licht en energie-velden. En vanuit deze combinatie zal het appeltje eitje worden of best hard werken. Echter het is juist daarom extra belangrijk, om ook je eigen route als ouder hierin te blijven zien. Immers dan weet je hoe jij kunt opladen en heb je extra energie voor het soms letterlijk dragen van je kind.

 

 

 

 


27-08-2020

 

En nieuwsbrief nummer 2 is net uitgevlogen! Naar 1110 mensen, wat een prachtig getal!!

Vandaag staat er verder nog op het programma, om de nieuwe coaches 2021 te mailen. De groep is bekend en vandaag ga ik ze mailen dat ze volgend jaar kunnen starten. Elk jaar veel te veel aanmeldingen en hoe fijn dit ook is, het maakt ook dat ik mensen ga teleurstellen die niet kunnen instromen.

Hoe stel je nu zo'n groep samen, vroeg iemand mij laatst? Nou ik leg alle namen bij elkaar en dan vormt het zich letterlijk. Als in een ronde cirkel, zodra deze voor me ligt, weet ik dat de groep bekend is.

Dit jaar moest ik steeds wachten op nog 1 klikje, deze kwam gisteren.

Geen 12, maar 8 coaches zal ik gaan begeleiden volgend jaar. Allen werkzaam voor deze Aarde!

 

 


26-08-2020

De dag gestart met een prachtige ontmoeting, zie hiervoor mijn blog van vandaag in TempelLicht. 

Daarna heerlijk een stuk gelezen of eigenlijk tot me genomen, uit het prachtige boek: dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt. Niet enkel de teksten van Haemin Sunim zijn fijn, maar ook de illustraties van Youngcheol Lee zijn stuk voor stuk pareltjes om in thuis te komen. Heb je niks te doen vandaag? Ga dan naar de bibliotheek of boekhandel en haal dit boekje, een cadeau voor jouw ZIJN.

Ik heb zo gesprekken, uitwisselingen en Licht-Overdracht!

 

 

 


25-08-2020

Opleidingsdag Lichtfladderaar coaches vandaag. Elke keer weer een verassing in Samen ZIJN.

Ik kan een programma voorbereiden, echter de dag zelf, het moment zelf, de persoon tegenover mij, bepaalt altijd wat het programma uiteindelijk wordt.

Vandaag stond het element ZIJN centraal vanuit mijn programma. Daar kwam het element rouw bij & ruimte innemen.

Rouw, iets wat zich niet in tijd laat vatten, maar haar eigen tijd meeneemt. Precies passend in de route die zij aflegt. 

 


24-08-2020

Nog 20 dagen en dan begint #VoelLanders, dus vandaag druk geweest met allerlei regelzaken betreffende filmpjes inladen, lay out, mail zaken, etc. Daarnaast opdrachten die af waren ingepakt, zodat ze deze week kunnen uitvliegen. 

Ook ben ik gestart met nieuwsbrief 2! We hebben inmiddels al meer dan 1000 aanmeldingen, wat een FEEST met hoofdletters. Ook deze gaat deze week de deur uit! Heb weer prachtige animatie & boekentips erbij! 

 


23-08-2020

Opdrachten dag vandaag, iets wat ik graag op zondagen doe. Dan is het stil in de straat voor ons, kopje koffie, zachte muziek en tekenen. Later zal ik beeld plaatsen van wat er vandaag in kwam vliegen.

 

 

 


21 augustus 2020

Vandaag druk geweest met inpakken...#VoelLander popjes!

Nog een mooi kaartje erbij gemaakt en 320 enveloppen met vulling klaar om volgende week uit te vliegen. Ondertussen maak ik alweer nieuwe, want de aanmeldingen blijven komen! #VoelLander FEEST!

Wil je ook mee doen? Je hebt nog tot en met 10 september om je op te geven. Informatie over de training kun je vinden in ons hoofdmenu.

 

 


21 augustus 2020

Opleidingsdag vandaag vanuit de Lichtfladderaar coaches. Dit jaar mag ik 11 lichtfladderaar coaches individueel begeleiden en het is een FEEST met hoofdletters. Zo prachtig om de kracht van iemand volledig te zien Öpenen.

Voor volgend jaar zit ik ook alweer helemaal vol en vraagt het keuze's van mij, want er hebben zich er veel te veel aangemeld. De komende week ga ik hier een besluit in maken, iets wat zich samensteld vanuit afstemming. 

 

 


20 augustus 2020

Vandaag ronden we de stekkertjes voor de #VoelLander assistent popjes af. Zakjes, enveloppen en andere zaken zijn allemaal klaar, dus aankomend weekend gaan we van start met inpakken. Ik ben inmiddels ook al begonnen met schrijven voor de training, dus alles begint op gang te komen. Verder diverse opdrachten op mijn tekentafel, later meer beeld ervan.


19 augustus 2020

Prachtige coaching opleidingsdag mogen begeleiden. Klein stukje erover geschreven, wat je kunt lezen in het blog van vandaag.

 


 

18 augustus 2020

* Onze vakantie is voorbij en inmiddels heb ik de eerste gesprekken alweer gehad. Daarnaast bezig geweest met afsluiten van diverse Facebook groepen en de rest van de poppetjes voor #VoelLanders gemaakt. Morgen de eerste coaching. We zijn gestart!! Eerste blog staat al klaar...welkom lieve mensen op onze site!

 


* Eerste nieuwsbrief is inmiddels uitgevlogen op 12 -8-2020 in de avond! Wil je haar ook ontvangen, we schrijven regelmatig. Opgeven kan in de link aan de linkerkant op deze site.


* Heb jij je al opgegegeven voor de nieuwe online training #VoelLanders? Je hebt nog tot en met 11 sept. 2020, dan sluit de inschrijving. Informatie en aanmelding kan via het menu aan de linkerkant. De eerste #VoelLander assistent-popjes staan in de basis. ( zie hiervoor het blogbericht op #TempelLicht)


1 augustus 2020

*Vakantie tijd is ook altijd nog een beetje Atelier tijd en afgelopen week heb ik diverse Altaartjes, een Licht-doek en Brievenbus Lichten af mogen maken. Zie hieronder divers foto materiaal hiervan.

 

 


 

 

 

*

Omdat er zoveel te delen valt, hebben wij ook regelmatig een nieuwsbrief. Mariette schrijft, zal illustreren en mee-geven aan jou, wat nu vanuit deze Aarde mee mag. Opgeven kan hieronder!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Ons gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

Het gastenboek is niet voor vragen over VoelLanders. Stuur hiervoor een mail naar voellanders@outlook.com

Gastenboek

  • 17-09-2020 - Ben heel blij met de start van de cursus, super...  lees meer
  • 17-09-2020 - Wat een fijne en duidelijke woorden geef je mee in...  lees meer
  • 13-09-2020 - 11-9-2020 mijn 61e verjaardag mogen vieren in liefdevol bewustzijn...vorige week...  lees meer
Plaats een bericht

© 2014 - 2020 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel