* Mijn  School van Licht, is een ONLINE ontmoetingsplek vanuit Licht, alwaar mijn Licht-deuren als in Överdracht open staan. Ze staan open om jou te leren, van al het Universele Licht op deze Aarde en daarbuiten. Dit in alle rust en ruimte die juist nu zo belangrijk is voor de AARDE-mens.

 

Waarom ONLINE?

Het is voor het milieu minder belastend, we kunnen elkaar vanuit de gehele wereld ontmoeten zonder reistijd en de uitwisseling zal plaats vinden vanuit de rust van jouw thuis. De digitale wereld is inmiddels zover dat dit kan, met net zoveel liefde en net zoveel uitwisseling! Hierin haalt het voor mij niet uit of ik iemand letterlijk voor me zie, of online contact hebt, mijn lichtvelden verweven altijd.

Deze aarde vraagt om een volgende stap!

Deze Aarde en al haar levensvormen zijn zover, ze zullen samen  verbreden als totale planeet in Licht. Hierin zullen alle levensvormen van Aarde, zich de komende eeuw steeds meer bewust worden van het feit, dat ze een onderdeel zijn van een veel groter stelsel van Licht. Precies dit Bewustzijn aanzetten, is 1 van mijn taken.


Eeuwen geleden gaven wij met velen anderen ook al les in en vanuit Licht op deze Aarde, dit is niet iets nieuws! Net zoals de mens naar school gaat, zo gaan alle Lichtwezens Universeel ook naar school. Waarbij mijn school er nu 1 is, van vertalen, oorspronkelijke kennis meegeven, jou laten groeien, je verbinden en vanuit jouw totale Lichtwezen, je  steeds meer bewust te laten worden.

Ik heet je dan ook heel erg welkom om plaats te nemen op mijn Lichtbanken, samen in mijn Licht klassen uit te wisselen en als Licht groepen te gaan groeien, om zo te werken vanuit het nieuwe Licht op deze Aarde.

Velen hebben mij al gevraagd om boeken erover te gaan schrijven, om zo mijn vertalingen van Licht tastbaar te maken. Echter, de tijd waarin we nu op Aarde leven, gaat zo snel in haar Licht Bewustzijn, dat als ik nu een boek zou schrijven, het alweer oud is als het uit zou komen. Het nieuwe Licht vraagt om vooruit te gaan en dus vanuit het nu te werken.

Ik kan enkel werken in het Nu, dus zijn mijn Licht modules, mijn Boeken voor deze Aarde*

Wees welkom om aan te sluiten!

In het hoofdmenu van deze site, kun je de Lichtmodules vinden. Alwaar je je via die pagina's ook kunt aanmelden. 

 

 

 

 

Onze nieuwsbrief, zal eruit zien als een kleine Lichtfladderaar krant, zo jouw mailbox in. Met agenda, tekst, illustratie en leuke zaken. Aanmelden kan hieronder!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Lieve mensen,

Ons gastenboek hieronder is voor jou! Zodat jij de ruimte hebt, om ook jouw Licht Överdracht mee te geven. Wees welkom om te schrijven...

Gastenboek

  • 07-08-2020 - Fijn om zo verbonden te blijven met slingers van liefde...  lees meer
  • 05-08-2020 - Lieve Mariette,

    Heel erg bedankt voor de mooie en prachtige...  lees meer
  • 05-08-2020 - Lieve Mariette heel erg bedankt voor de mooie altaartjes die...  lees meer
Plaats een bericht

© 2014 - 2020 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel