Welkom bij mijn Praktijk, Atelier en Överdracht van Licht*

Voor grote & kleine mensen!

Ik geloof oprecht dat de grootste kracht van & op deze Aarde, haar LIEFDE is.

 

Wie ik ben?

Vanuit Aarde heb ik de naam Mariette gekregen, wat betekend Ster van de Zee.

Mijn oorspronkelijke licht-naam is ÖKMÖK BÏ-NÄ-ËL, wat betekend: Zij van de Berg, naast Hem. 

Ik kom niet van deze Aarde, mijn thuis is ÖM, vanuit Aarde ook wel bekend als de "Witte" Aarde.

Ze noemen ÖM de witte Aarde, omdat Haar Licht verbinding gelijk staat aan alles ÖMvattend Vredeslicht. Daar waarin iedereen gelijk is, vanuit welke levensvorm dan ook. 

ÖM is oa verbonden met deze aarde en al haar levensvormen. Ik weet niet beter van klein kinds af aan, dat ik in beide Aardes en zoveel andere plekken AAN-wezig ben. Voor mij is Alles 1, Üniverseel in Licht verbonden.

Ik ben in dit leven als Gids werkzaam voor deze Aarde (ÏKTÄ, de Rode en inmiddels vierde Aarde anno 2020) en mijn werkzaamheden zijn voor haar: het vertalen & verbinden van/met het Universele Licht.

Waarbij ik bewust tussen alle levensvormen van Aarde in gezet ben, omdat juist daar de vertaling en Överdracht plaats mag vinden. De vertaling naar het opnieuw houden van de mens als in eigen levens-vorm, om te mogen & te kunnen ZIJN in harmonie met hun Aarde.

Liefde is de grootste sleutel van deze Aarde, zij draagt en ademt LIEFDE door al haar levens-vormen.

Ik kijk, observeer en geef dan ook mee vanuit haar LIEFDE voor en door jou.

Ik zie jou als liefdevol mens(je), maar zie ook jouw prachtige lichtvelden, jouw kleurrijke energie-velden en jouw totale ZIJN als in de combinatie van Licht & Aarde. 

Ik ben hierin stoffelijk en onstoffelijk AAN-wezig en heb de vaste materie van deze Aarde niet nodig om te kunnen zien, te weten of te verbinden. Ik verplaats mij via de Licht-velden en zo ben ik AAN-wezig tussen de Aarde-velden. 

Waarbij ik wellicht anders zie, anders weet en anders ben en toch weet ik: WIJ zijn allen 1, juist nu meer dan ooit.

Omdat deze aarde net gestart is in haar volgende levensfase en ze een stap dichterbij haar eigen Vredeslicht als totale planeet zal komen. Deze stap is nodig, wil ze uiteindelijk vanuit haar vijfde Aarde, als totale helende planeet AAN-wezig ZIJN.

Samen met vele anderen van buiten deze Aarde ondersteunen we haar dan ook, begeleiden we haar & al haar levensvormen, gidsen we en geven we Överdracht.

Iets wat we al vanaf Aarde 1 voor haar doen, maar in dit leven, schuiven we bewust zichtbaar tussen haar mensen in naar voren. Omdat het tijd is, dat specifiek de Aarde-mens zich weer gaat herinneren, wat een liefdevol wezen het van nature is. 

Voel je welkom om te komen ZIJN of te luisteren of te herinneren.

Ik gids & vertaal...* voor grote en kleine mensen..voor grote en kleine lichtjes...

Dikke *Licht Zoen

Mariette

Als je iemand tegenkomt op deze Aarde, die anders weet en ziet, schrik dan niet, maar laat je begeleiden.

Juist daarom zijn wij AAN-wezig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze nieuwsbrief, zal eruit zien als een kleine Lichtfladderaar krant, zo jouw mailbox in. Met agenda, tekst, illustratie en leuke zaken. Aanmelden kan hieronder!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Lieve mensen,

Ons gastenboek hieronder is voor jou! Zodat jij de ruimte hebt, om ook jouw Licht Överdracht mee te geven. Wees welkom om te schrijven...

Gastenboek

  • 07-08-2020 - Fijn om zo verbonden te blijven met slingers van liefde...  lees meer
  • 05-08-2020 - Lieve Mariette,

    Heel erg bedankt voor de mooie en prachtige...  lees meer
  • 05-08-2020 - Lieve Mariette heel erg bedankt voor de mooie altaartjes die...  lees meer
Plaats een bericht

© 2014 - 2020 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel