LiFE  Light to Feed Exchange*

7 maanden leer ik jou pure Licht-Voeding

Welkom bij 7* sterren Restaurant AARDE, de plek waar alles voor jou nu in voeding beschikbaar is. Dit met een specifieke missie en dat is jouw prachtige totale licht wezen te laten groeien vanuit een universele verbinding in pure Liefde. Aarde is Universeel een uniek Restaurant, want ze heeft haar extra grote eigen tuin, waarin ze alles voorradig heeft om jouw groeien en dat van vele anderen in liefde te bevorderen. Daarbij heeft ze haar eigen menukaart voor jou samengesteld en deze is geheel vanuit liefde ingedeeld in de:

voedingschijf van 7.


Deze schijf van 7 kun je onderverdelen in afdelingen die vertegenwoordigd zijn in elke vorm van LEVEN op deze aarde.
Zo heeft Aarde voedingsmenu’s voor:

Licht-Ziel-Energie-Lijf-Hersens-Aarde aansluiting- Alles omvattend.

Deze prachtige zeven zijn ook allemaal in jouw mensenvorm in LEVEN vertegenwoordigd! En voor elk onderdeel is er dus voeding in liefde beschikbaar. Voeding waar ons wezen zich in mate of over mate aan tegoed kan doen.

Nu denk je bij het lezen hiervan wellicht aan vast voedsel, echter ik heb het over een ander soort voedsel: ik heb het over   LICHT-VOEDING. 

Licht-Voeding is iets wat vanaf dag 1 op deze aarde bewust in LEVEN aanwezig is en waar jij letterlijk NU een aandeel in hebt. Licht-Voeding in LEVEN, is voor ons een intelligent werkend systeem, aangesloten via oa de Noösfeer & de bron en heeft als functie om ons totale wezen te laten groeien. Dit in de samenhang en constante universele uitwisseling. Dus niet enkel aarde, maar een aansluiting van allerlei lichtvolkeren. Wij zijn verbonden net als de wortels van de bomen in een enorm stelsel van licht, een stelsel wat elke seconde Licht-voeding geeft.
Heel simpel gezegd: alles wat jij als LICHT wezen op aarde in LEVEN uitzend en in LEVEN tot jou neemt Een ingrediënt in de totale Licht-Voeding voor alles wat universeel in LICHT op de universele bron aangesloten is.


Jouw kern bestaat uit puur Licht, alles omvattend.  Universeel verbonden groeien wij elke seconde door uit te wisselen vanuit dit LICHT met elkaar. Wat je al kan deel je uit, wat je nog mag leren, krijg je tot je. Dit is groeien door de uitwisseling in allerlei soorten Licht-Voeding, dat is LiFE.


Licht-Voeding zit verweven in alles. Elke stap die jij letterlijk zet, elke gedachte die jij hebt, elk woord wat jij uitspreekt, elk beeld wat jij tot je neemt, elke taal die je hoort, elke handeling die jij doet en elke ademhaling die jij tot je neemt is gevuld vanuit Licht-Voeding. En dit gaat nogmaals veel verder dan enkel de mens, want alles wat Universeel leeft, is aangesloten op deze voeding en heeft een aandeel in aanvullen, verwerken en uitzenden.

En dan gaan we nog verder, Licht-Voeding is aan het vernieuwen op dit moment, specifiek op deze aarde. We krijgen letterlijk nieuwe ingrediënten erbij, die direct effect hebben op ons ZIJN hier als mens op aarde. Onze vorm krijgt een update en niet zomaar 1, we zijn aan het transformeren.

We worden wezens van pure LIEFDE. Hierin gaan we hulp krijgen van ander Lichtvolkeren die ons nieuwe soorten Licht-Voeding gaan brengen.


 

En precies dit ALLES, is waar ik het over ga hebben met jullie in deze online training.

Ik neem je mee vanuit dit 7* restaurant en leg je niet alleen de unieke prachtige soorten van universele Licht-Voeding verweven in LEVEN uit, maar leer je ook de licht-voeding soorten van de andere lichtvolkeren en ik leer je ermee te werken! 

Wist je bijvoorbeeld: een boom geeft compleet andere voeding, dan de totale oceaan, een levende kleur of bijvoorbeeld een specifieke gedachte.  Wist je dat de volkeren van het Andromeda stelsel andere Licht-voeding in frequentie afgeven dan de mensen op aarde?  Wist je dat deze nieuwe levens cyclus op aarde een andere waarde in getallen als element heeft gekregen? Wist je dat  we steeds meer samen gaan werken in bewustzijn met diverse engelen afdelingen. Wist je dat het element LIEFDE letterlijk steeds meer via jouw zintuigen zich zal verweven en steeds meer mensen op aarde letterlijk hierdoor zullen helen? Klinkt heel logisch en toch weten nog heel weinig mensen wat Licht-Voeding is.  Deze Licht-Voeding vanuit LEVEN, maakt jou precies tot wat je nu bent. Zonder deze Licht-Voeding bestonden en bestaan wij niet op deze prachtige aarde. Zonder aarde, zouden nu letterlijk diverse andere lichtvolkeren niet kunnen bestaan, zoveel voeding in LICHT geeft zij.

Aarde: een planeet die voor 100 % bestaat uit leven,
dus een compleet gevuld Restaurant!

En daarom is het NU tijd om hierover les te geven en Licht Chefs op te leiden, die de allerlekkerste Licht-voeding in leven gaan bereiden op en voor deze aarde. Licht Chefs die weten hoe ze met het nieuwe licht kunnen werken en die hun eigen "restaurant" in Licht & Liefde bewust als mens vanuit hun oorspronkelijke wezen kunnen openen.

________________________________________________________________________________

Het Menu! *

In zeven maanden neem ik je universeel mee en dit doe ik door jou wekelijks een nieuw breed stuk te geven van een "kookboek" zoals ze er nog niet is op aarde, namelijk LiFE: een kookboek vol Licht-Voeding in alle soorten, maten, vormen en universele verbindingen vanuit puur LICHT.

Elke week vul ik het boek aan en na 7 maanden heb je een enorme bibliotheek tot je beschikking wat gaat over Licht-Voeding in LEVEN. Een lichtboek wat aansluit bij jouw Licht-kern en bij jou als mens. Niet alleen om te lezen, maar vooral ook om mee te werken, voor jezelf of met een ander. Immers kookboeken bestaan pas zeg ik altijd, als je er ook daadwerkelijk dingen uit kunt bereiden in het dagelijkse leven. Dus zal ik je gedurende de 7 maanden heel veel soorten Licht-Voeding leren, zodat jij helemaal op maat jouw eigen unieke menukaart kunt samenstellen en jouw eigen fantastische Licht restaurant in LEVEN kunt openen. Waarbij werken in Licht vanuit het element LIEFDE een hele belangrijke rol gaat spelen. Liefde is van oorsprong waar de mens elkaar mee kon helen, iets wat weer naar voren zal schuiven in jullie ZIJN. Alles in LEVEN op aarde heeft vanuit de kern deze LIEFDE nodig om nieuwe Licht-Voeding uit te zenden in de aansluiting die nu gevraagd wordt.

Net zoals bij de eerdere online training LIMURA-O-QI doe ik dit niet alleen. Ik sluit Universeel aan en zal dus vanuit diverse Lichtvolkeren meegeven, van wat zij hierin specifiek uitzenden en verweven op dit moment. *Licht-Meesters Universeel* de Elohim engelen, de galactische federatie oa lichtvolkeren van  het Adromeda stelsel, Tau Ceti, Orion ( orion liga) , de Zonnen wezens, Arcturiërs, Aldebaran, Atlas, Mizar, de Pleiaden, Arcturus, verbinding Hemel-poort Noord en Sirius. Daarnaast natuurlijk de vertegenwoordigers van de Raden, de Planeten en Michaël *******

Ik mag samen met hun vertalen,  iets wat ik met heel veel vreugde en dankbaarheid zal doen.


Daarnaast ga ik nog wat anders toevoegen, zie het als extra ingrediënt met een Gouden draadje verweven door de zeven maanden.

Ik zal elke week een Licht zegel in Leven maken, dit als pure Licht-voeding. Met daarbij een vertaling, die tot je genomen kan worden door het te lezen.  Deze directe Licht-Voeding zal inwerken op jouw kern van Licht. Ik doe dit vanuit mijn kennis, mijn taal en mijn ZIJN op aarde.Wat maakt dat je naast het nieuwe boek van Licht, ook 7 maanden extra voeding krijgt op puur Licht niveau. Zodat je intern extra zal verbreden in Licht. Ik werk al langer met deze zegels, echter zal ik voor deze online training specifiek zegels maken die aansluiten op deze verbreding in LICHT. 

In de praktijk

We starten 1 september 2019 en eindigen op 31 maart 2020.

* Wekelijks komt er via de mail een nieuw stuk van het LiFE boek naar je toe. Stukken die meteen heel praktisch inzetbaar zijn in jouw leven. Zie het als menukaarten, met uitleg, opdrachten, kennis, oefeningen en allerlei combinaties waar jij op diverse manieren mee kunt werken. Echter hebben ze allemaal gemeen dat ze vanuit de nieuwe Licht-Voeding tot je komen. Dus krijg je nogmaals letterlijk een boek van nieuw LICHT wat nog niet op deze aarde is. Alle stukken die je via de mail toegezonden krijgt, zijn door Seth opgemaakt als boek, dus kun je ze uitprinten en verzamelen. Bij elk stuk zitten ook specifieke LiFE Lichtfladderaar illustraties.

* Naast  de mail, zal er ook een gesloten LiFE Facebook pagina zijn enkel voor de deelnemers.  Alwaar ik LiFE-blogs zal geven 1 keer per maand die aansluiten bij LiFE. Daarbij werk ik in Licht-taal, Licht-schrift en Licht-beeld. Ook komt er LIFE-TV, waarin ik  wekenlijks filmpjes zal maken die bij de menu's en de training passen! Enkel taal werkt voor velen niet, dus letterlijk TV om uit te leggen, mee te doen en nog meer te leren! Velen hebben een beeld van online trainingen dat het een platte onpersoonlijke lijn is en dus niet veel zal activeren. Mijn online trainingen zijn echter geen platte onpersoonlijke lijnen, want zo zal en kan ik helemaal niet werken.  Alles gedurende de zeven maanden komt letterlijk in de universele verbinding in liefde naar jou toe. 

* Als EXTRA FEEST organiseren wij voor wie zin heeft diverse keren een LiFE Eet!+Lezing! Ontmoeting. Dit is letterlijk samen aan tafel  om anderen te ontmoeten die ook LIFE volgen.  We koken zoveel mogelijk uit eigen moestuin, vegetarisch, biologisch en zoals jullie van ons gewend zijn: Lekker! De Eet!+Lezing! Ontmoeting vindt plaats in het LiFE restaurant bij ons thuis in het atelier. 
Let op, hiervoor zijn steeds een beperkt aantal deelnemers per ontmoeting en ze zijn specifiek voor deelnemers van LiFE. Data, prijs en info volgen later in het jaar. 

___________________________________

► BELANGRIJK: Het is een eenmalige periode van 7 maanden dat Mariette deze LiFE Online Training zal geven, dus specifiek deze Licht-Voedings training zal zich niet later nog een keer herhalen. 

► Zodra jouw aanmelding binnen is, begint het  al. Immers Mariette werkt enkel vanuit afstemming en verweving in Licht & Liefde. Dus zullen jouw Gouden Draden meegenomen worden in het veld van Licht dat zich tijdens deze training als groep zal opbouwen. Zodra de eerste aanmelding binnen is, begint het weven in liefde als groep. 

 Kosten deelname LiFE*

* Kosten voor deze 7 maanden zijn € 350,00 inclusief 21% btw.

Dit kan je in 1 keer of in 2 keer betalen.
Realiseer je dat als je kiest voor het bedrag in 2 keer te betalen, dat dit niet de vrijblijvendheid geeft om halverwege te zeggen dat je toch niet verder wilt en dan het tweede termijn niet meer wilt betalen.
Kies je ervoor om in 2 keer te betalen (2 x € 175,00 inclusief 21% btw), dan betaal je nu de eerste helft (€ 175,00) via deze site bij je aanmelding. De tweede helft (€ 175,00) betaal je dan op 1 december 2019 via deze site. Seth zal je hierover berichten.

Inschrijving kan rechtstreeks onderaan deze pagina en sluit op
30 augustus 2019.


LiFE is zo opgezet dat iedereen start op 1 september 2019 en tussendoor kan dus niet ingestroomd worden. 

Na inschrijving ontvang je een bevestiging en krijg je in de eerste week van september jouw eerste LiFE Licht-Voeding!

Wat belangrijk is voor de inschrijving: Duidelijk jouw voor en achternaam en jouw email adres.

 

Wees welkom om te leren over de wereld van Licht-Voeding, ons universele ZIJN.

Liefs Mariette & Seth*


► Wil je deze tekst rustig doorlezen of eventueel uitdraaien op papier?
Deze tekst is ook in A5 folder pdf-formaat verkrijgbaar.
Stuur Seth een email met je verzoek: LiFE pdf folder. lichtfladderaars@hotmail.com

Je krijgt dan zo snel mogelijk de pdf opgestuurd.

 

 

 

 

 

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2014 - 2019 Halkā Am̐gālō * Ik geef je een Licht Ömarming * | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel