Licht Gidsen

Richten zich op de mensen op deze Aarde allesomvattend aanwezig.
Hun werkwijze is dat ze altijd  starten in de kern van Licht & de Lichtslingers
van de ander zien, vertalen en omzetten naar werkinstrumenten
voor degene die op dat moment extra Licht nodig heeft.

 

De basis 

Zoals ik waarneem, bestaan wij allen op deze prachtige planeet uit puur LICHT.
Het is letterlijk de start in Alles in ons en altijd Universeel in beweging met elkaar.
Dit Licht, jouw Licht, zorgt ervoor dat je met een taak hier bent, een opdracht, een verbinding.
En het is jouw Licht dat de groei in jezelf en de ander altijd zal opstarten.

Dit Licht is leesbaar, inzetbaar en werkbaar.

Dit pure kern Licht werkt samen met nog 6 lagen daaromheen en al deze 7 lagen samen, maken dat jij hier als mens op deze prachtige aarde kunt zijn en jezelf en de ander in beweging zet. Een prachtig Universele Verbinding van 7, waarbij alles wat leeft vanuit dit Licht, aangesloten is hierop.  Een Verbinding van 7 die elke dag weer mogelijkheden zal bieden om te leren, lief te hebben, te groeien, te verwonderen, te sprankelen, te weten, te zien, te onderzoeken, te trainen, te ontwikkelen en om onze Lichtslingers te laten groeien.

Ik werk zelf al jaren vanuit deze Verbinding van 7 en inmiddels ben ik zover dat ik deze kennis ook mag en kan onderwijzen. Tijd dus om Licht Gidsen te gaan opleiden en te begeleiden! 

Zodat we anderen, jong en oud, kunnen laten groeien in hun LICHT en  mens-ZIJN op deze prachtige aarde in verbinding met alles!

 

Hoe ziet het jaar eruit?

Om de zes weken zien we elkaar, in totaal 6 bijeenkomsten en elke bijeenkomst werken we 4 uur samen, 1 op 1 vanuit mijn praktijk/atelier. 

1. Ik leg je als eerste de Verbinding van 7 uit in haar basis, dit zijn: 

Ons licht, het LEVEN in jou, onze energie, ons lijf, onze hersens, deze aarde en  het allesomvattende aanwezig in ons.

Deze 7 zijn constant met elkaar in  gesprek, beweging, ontwikkeling en verbinding.

Elk onderdeel van de Verbinding van 7, is een sleutel op het ZIJN van de mens vanaf baby tot aan het verlaten van deze aarde.

Ik laat je zien hoe deze 7 samenwerken en ik leer jou ermee te werken.

2. Als de basismethodiek goed staat, laat ik deze  letterlijk  aansluiten bij jouw  unieke Verbinding van 7. Iedereen heeft een bepaalde stand in 7 en deze stand zegt alles over jou. Dit is belangrijk om te weten, want zo kan je vanuit jouw licht-kern starten, juist daar zit jouw  Zijn, Weten en Kracht.

3. Daarna ga ik  jou  kennis laten maken met allerlei werkvormen die aansluiten op Licht, zodat jij als Licht Gids een breed beeld krijgt van alle mogelijkheden hierin. Deze laten we vervolgens aansluiten bij jouw manier van werken en de doelgroep waar je mee werkt (of mee gaat werken).

Ik heb in de loop der jaren tal van werkvormen in taal en beeld ontworpen en een gedeelte ervan horen bij deze opleiding. O.a. beeldmateriaal  in illustratievorm, posters, kaarten en werkvormen via taal, schrift en beeld  in onderverdeling: kind-jongere-volwassenen. Ik laat je hiermee oefenen en trainen. 

Ik geef brede theorie & kennis van Licht mee, die passen bij het werken met kinderen, jongeren en/of volwassenen.

4. Dit alles bij elkaar optellend maakt dat jij in een jaar tijd, een heel breed pakket aan kennis en werkvormen van Licht tot je beschikking hebt en als Licht Gids aan de slag kunt.

Mijn ervaring is dat deze manier van werken breed inzetbaar en dat maakt dit ook zo waardevol. Zie het als diverse nieuwe  Licht instrumenten die als functie hebben: werken vanuit Licht, zodat de ander zal gaan groeien.

Hoe werk ik met jou? Ik laat jou verbreden in jouw Licht*

Elke bijeenkomst zal bestaan uit theorie, uitwisseling, opdrachten, huiswerk, supervisie en zelfstudie. Waarbij ik je meeneem in de leer van deze aarde, onze verbinding in alles, onze vormen van Licht en jouw verbindingen hierin. Daarbij leer je ook wat alle lagen heel specifiek inhouden en koppel ik jouw Licht ook aan jouw mens zijn. Ik laat je kennismaken met tal van werkvormen binnen en buiten, in taal en beeld, zodat jij kunt proeven en onderzoeken welke bij jou het beste aansluiten.

Ik geef je materialen, lesstof en instrumenten mee die nodig zijn om te leren en zorg elke zes weken dat het meteen toepasbaar en inzetbaar is. Hierbij werk ik met jou vanuit het Lichtfladderaars atelier. Samen zijn we in taal bezig, maar ook in beeld en via materiaal. Alles wat ik je leer en wat ik overdraag, mag jij uiteindelijke inzetten als instrument voor jezelf of een ander.

Gedurende de periode dat we samenwerken, is het doel dat jij steeds steviger in het centrum van jouw eigen Licht komt te staan. Zodat jij dit zelf concreet kan vertalen en kan inzetten voor de ander als Licht Gids.
Werken vanuit Licht en weten hoe dit werkt in ons als mens, zal iets zijn wat de komende jaren op aarde steeds meer naar voren zal schuiven. Want of het nu mensen zijn, de zon,  de dieren, de planten, de zee, deze aarde, de natuur, de sterren, een engel, de steen, een elf of een gids, ons Licht is overal Universeel in Verbinding en steeds meer mensen weten dat daar de start is.

 

Voorwaarden om de opleiding te volgen.

Als je mijn opleiding wilt volgen, dan vraag ik het volgende van jou:

* Je moet kennis hebben van mijn manier van werken en we moeten minimaal ook al 1 keer samen gewerkt hebben. Dit via een gesprek, een les, een training. Zo weet ik hoe jouw velden aanwezig zijn en of ik je kan begeleiden in een jaar om te verbreden in jouw Licht voor de ander. Hebben we dus nog geen kennis gemaakt, dan adviseer ik je om eerst een gesprek aan te vragen, voordat je je op zult geven. Niet enkel voor mij, maar ook voor jezelf, immers een jaar samenwerken kan enkel als het voor jou ook organisch voelt.

* Deze opleiding is geen therapeutisch proces om eigen diverse mens-stukken aan te pakken. Zit je met jezelf in de knoop of heb je nog zaken op je plank liggen die voor jouw welbevinden voorrang hebben, dan is het verstandig deze eerst aan te pakken.

* Ik vraag jouw volledige ZIJN in ontvangen, zodat jij in alle rust en ruimte alles tot je kunt nemen.

 

Wat kost de opleiding?

Mijn opleiding beslaat in totaal 24 lesuren plus 1 blok van 2 uur supervisie = 26 lesuren. 
De 2 uur supervisie zal na afronding ingepland zal worden met een tussentijd van 6 maanden.

Totale kosten zijn  1690 inclusief 21% btw.

Je kunt kiezen uit drie betalingsvormen van het lesgeld:
- 1 x € 1690
- 2 x € 845
-4 x € 422,50
De betaling gaat per faktuur en per automatische incasso.

Na afronding van het jaar, ontvang je van mij een verbindingslicht. Alwaar ik meegeef, dat jouw prachtige licht dat nog breder is geworden, vanuit jouw eigen kracht en vleugels de wereld in kan gaan. 

Daarnaast kom je in een groepsbestand, waarin alle mensen staan die bij mij in opleiding zijn geweest. Zo kunnen we naar elkaar doorverwijzen en uitwisselen met anderen die ook deze opleiding hebben gedaan. Deze groep staat ook op mjn site, zodat anderen zich kunnen aanmelden bij 1 van de Licht-gidsen. Inmiddels zijn er 8 klaar en op dit moment zitten er 11 in de opleiding.

 

 

Gezien de intensiviteit en de ruimte die nodig is om samen aan het werk te gaan, beslis ik per jaar, hoeveel mensen ik kan opleiden.  

** Op dit moment zijn de plekken voor 2020 en 2021 helemaal vol! Wil je je op de instroomlijst laten plaatsen, stuur ons dan een e-mail. Hou er wel rekening mee, dat Mariette vooraf kijkt of je past binnen haar manier van begeleiden en opleiden. De kans is dus aanwezig, dat je wel op de instroomlijst staat, maar uiteindelijk het volgend jaar niet of nog niet in zal stromen.

-----------------------------------------------------------

Aanmelding is mogelijk via email, lichtfladderaars@hotmail.com


** Je krijgt als je aansluit bij Mariette haar manier van werken en als er op dat moment plek  is om in te stromen, per email de aanmeldingsdocumentatie toegestuurd. Als je deze voor akkoord ondertekend hebt terugstuurt en de afgesproken betaling is bij ons bijgeschreven, dan kunnen we de lesuren inplannen.
Hou rekening dat er 2,5 maand tussen zal zitten vanaf aanmeldingdocumentatie en letterlijk start, dit i.v.m. al bestaande afspraken in de agenda op dat moment.

Omdat er zoveel te delen valt, hebben wij ook regelmatig een nieuwsbrief. Mariette schrijft, zal illustreren en mee-geven aan jou, wat nu vanuit deze Aarde mee mag. Opgeven kan hieronder!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Ons gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

Het gastenboek is niet voor vragen over VoelLanders. Stuur hiervoor een mail naar voellanders@outlook.com

Gastenboek

  • 17-09-2020 - Ben heel blij met de start van de cursus, super...  lees meer
  • 17-09-2020 - Wat een fijne en duidelijke woorden geef je mee in...  lees meer
  • 13-09-2020 - 11-9-2020 mijn 61e verjaardag mogen vieren in liefdevol bewustzijn...vorige week...  lees meer
Plaats een bericht

© 2014 - 2020 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel