Ik, Mariette heb al heel wat les en trainingen mogen geven, echter nog nooit op deze manier, als channeling tussen alles in en dus geen les online alleen van mij, maar letterlijk live vanuit Alles..realiseer je dit...dit is anders dan al het andere, dit is een rechtstreekse lijn in het Akasha en alles wat zijn stem wil laten horen, zal meepraten hierover.....zeven maanden lang..

Ik, ik zal vertalen..PUUR LICHT & MU

 

Het is tijd geworden dat ik de oude kennis met jullie vanuit het Akasha ga delen en vermenigvuldigen met NU.

Kennis die in ieder geworteld is en kennis die nu klaar is om vanuit meerdere lagen in ons gedragen te worden.

Kennis die letterlijk als een atlas in ons zit en die BEWUST geactiveerd mag worden in ieder.

Kennis over de atlas van de kosmos, daar waarin wij leven met zoveel andere volkeren en vormen van energie.

Ik laat jullie kennis maken met deze volkeren, zal vertalen voor ze en aangeven wat NU belangrijk is, willen wij om kunnen gaan met de nieuwe fase van KRACHT die in 2026 van start zal gaan.

Dit doe ik door zeven maanden lang, elke maand een intensief tweedelig programma online toe te zenden via de mail.

Een leergedeelte met geschreven stukken en een oefen gedeelte met meerdere opdrachten, huiswerk en leesopdrachten dmv studieboeken die nu belangrijk zijn om te lezen.

Na zeven maanden heb je letterlijk een volledige sleutel in jou.

Ik doe deze training bewust steeds per maand, want ons bewustzijn heeft ruimte nodig om te kunnen landen in deze "vergeten"kennis.

Zou ik iedereen nu in  1 keer een boek geven, dan missen we letterlijk de tijd van de klok van de kosmos en deze hangt letterlijk samen met de tijd van deze online training.

WEES JE BEWUST: Je krijgt dus letterlijk les vanuit Alles en met alle zorgvuldigheid, tijd en ruimte in geschreven energie die hierin belangrijk is.

Het is dus ook niet de bedoeling dat het doorgegeven zal worden aan derden in de vorm van kopie, want dan gaat het via meerdere lijnen en werkt het anders.

Ik heb dit nog nooit eerder zo openlijk gedaan, echter nogmaals het is tijd, dus ik luister.

Wil je er aan meedoen, dan heb ik ook de ruimte en de tijd van jou nodig. Dan verwacht ik dat je er zorgvuldig mee om zult gaan en heel bewust deze kennis in jou zult versleutelen.

Het zal je wellicht een totaal andere kijk op deze aarde geven, de mensen, de afspraken en de regels, echter nogmaals het oude zal overgaan in het nieuwe, dus is kennis nodig.

 

Waar gaan wij het samen over hebben?

1. Deze aarde, haar vorm en kern. Haar functie en haar verbondenheid met de tweede aarde. Haar volkeren en haar taak voor ons als zielen. Ik zal haar geschiedenis bespreken vanuit bewustzijn en schuiving met alles en haar lessen die ze ons leert. Hierin zal ik ook beschrijven waarom wij op deze aarde zijn en wat NU onze taken zijn.  Daarbij bespreek ik ook de functie van de elementen, de natuur en de dieren  en de schuiving in energie van de maan naar de zon.

2. Veldenleer en alles wat hierbij komt kijken als het gaat om onze kernen en onze uitwisselingen hierin op aarde als wel daarbuiten. Wat zijn standen, kerntaken, hoe bewegen wij en hoe zijn we ooit gestart. Hierin maak ik de koppeling aan Alles, de kosmos en het Akasha in ons zijn. Als je ervan uitgaat dat wij bestaan uit pure energie, dan moet dit ook een algemeen stuk zijn in ons bewustzijn hier op aarde. Waarbij deze energie al miljoenen jaren kennis draagt, dus is het een bibliotheek die jij ook tot je beschikking hebt. Daarbij heel belangrijk, de tijd van nu. Welke velden zijn er al en welke velden zullen gaan landen in de komende jaren.

3. Engelen, Gidsen en Raadgevers, de raden, witte broederschap, Mariam Magdalena, de meesters, lichtverbindingen..oftewel onze hulpjes op deze aarde. Wist je dat wij veel jonger zijn in lijnen dan de de hierboven beschreven afdelingen. Wist je ook dat ik als tolk namens de raden en witte gidsen juist nu deze training ga verzorgen? Hmmm er is zoveel meer en daarbij zoveel hulp, als mens realiseren wij ons dit niet. Dus ga ik heel uitgebreid alles vertellen hierover, zodat je WEET! En zodat je jouw lijnen bewust in samenwerking hierin kunt aanzetten. Ze hebben jou nodig..

4. Sterren Volkeren, wie zijn dit nu eigenlijk en zijn ze onderdeel van de aarde of juist los. Wat heeft de tweede aarde hiermee van doen en waarom ervaren we steeds meer op aarde dat de sterren volken naar voren schuiven in energie. Hierbij zal ik ook een uitleg geven in de verschillen van de velden en aansluiting op deze aarde als mens. Een sterrenveld kan totaal andere zaken, dan een aardeveld bijvoorbeeld.

5. De klok van Alles, de klok van het Akasha en de klok van deze aarde. TIJD is een heel ander iets in de kosmos. Hier op aarde denken we aan uren, minuten. Echter de klok van de kosmos is een lerend iets en schuift letterlijk als we weer iets geleerd hebben. Een klok waarin wij bepalen en dus letterlijk kunnen sturen. Echter daar zit weer een laag bovenop en dat is de massa in Alles die hierin ook kan bepalen en daarboven zitten dan weer de raden die de klok kunnen instellen. Een andere tijd, letterlijk.

6. Akasha, wat is dit nu eigenlijk en waarom sluiten wij hier allemaal op aan en hoe dan? Waarom kan de ene dit zomaar lezen en heeft de ander er nu nog een soort van slot op? Wat is de functie ervan en hoe verhoudt Alles zich hierin in al die lagen van de tijd met alles wat leeft. Hierbij zal ik ook ons als zielen eraan koppelen in letterlijk transformeren vanuit Akasha. Hoe werkt dit en waarom doen we dit allemaal. Dit zal ik dan weer koppelen aan oneindig. Aarde als planeet in vaste vorm kan eindig zijn, echter kernen en energie niet. Sterker nog, wij kunnen kantelen vanuit het Akasha en de klok van Alles naar een nieuw bewustzijn. wat maakt dat onze kernen en velden ook schuiven.

7. Als laatste hoofstuk in dit alles, hoe breng je dit alles in de praktijk op aarde.  Door het volgen in de tijd die belangrijk is van deze training, zal een groot gedeelte al in jouw bewustwording zijn gegaan. Jij bent aangezet op het stuk wat nu AAN mag door de hoeveelheid kennis die ik weer aangezet heb. Echter is het wel belangrijk om ook mens te blijven..dus dat stukje sluit ik mee af.

 

Kortom een hele hoop en het vraagt van mij ook veel in afstemming, channeling, tolken en vertalen.

Het vraagt ook nogmaals dat je er dus zorgvuldig mee om zult gaan.

In 2026 gaan we over naar een totaal nieuw element in ons bewustzijn, omgaan met kracht vanuit ons ZElf.

Kracht niet meer gelijk aan macht, maar aan harmonie voor ALLES.

Hierop voorbereidend is het dan ook dat ik deze kennis met jullie mag gaan delen.

 

Kennis over de atlas van de kosmos, daar waarin wij leven met zoveel andere volkeren.

Daar waar alle kennis voorhanden is en daar waar jij een vast onderdeel van bent, vanaf dag 1 dat jij ontstaan bent.

Wij zijn Alles en nu is de tijd om dit besef te laten ontwaken in ons zijn op deze aarde.

 

Zodat jij WEET.

 

Hoe is de opzet:

Ik start de eerste week van september 2018 en zal eindigen in maart 2019. Dit heel bewust, want vanaf de zomer 2019 schuiven we eerst in een periode van ZIJN  vanuit het Akasha en dan zal ik vanuit dat ZIJN verder gaan vertalen, onderweg naar 2026. 

Elke maand krijg je in de eerste week van die maand online een nieuw breed hoofdstuk, bestaande dus uit 2 delen, studie en zelfstudie.

Waarbij Seth het op zal maken via pdf en jij het kunt uitprinten als letterlijk boek onderdelen of je plakt het aan elkaar als een online boek. 

Dit is exclusief, dus zal ik het verder niet in deze vorm als boek verder uitgeven.

In 2019 zal ik een ander boek uitgeven wat hierop aan zal sluiten zoals nu het plan is, dat gaat over ZIJN.

 

Kosten zijn 350 euro, incl 21 % BTW  

Factuur kan ook op naam van je bedrijf of praktijk.

Het bedrag kun je onderaan deze pagina betalen en dan heb je je aangemeld.

Ik heb bij de gegevens ook jouw naam nodig en je mailadres!

** Wij geven ook de mogelijkheid om te betalen in 2 termijnen, zie ook onderaan deze pagina.

 

Inschrijving sluit maandag 27 augustus 2018.

Daarna is het niet meer mogelijk om deel te nemen.

Inschrijven kan onderaan deze pagina, door te klikken op 1 van de twee opties. Hele bedrag in 1 keer of het bedrag in 2 keer. De tweede betalingstermijn is begin december 2018. Je krijgt bericht. Er wordt een nieuwe betalingsknop op de webwinkel gemaakt waar je dan kan betalen.

Als je je aangemeld hebt, dan staat het vast.

Omdat we bestaan uit zoveel meer..in ons!

EN HET TIJD IS!

Fijn als jij deze sleutel in ontvangst wilt nemen.

Liefs Mariette

Woon je in het buitenland en lukt het niet om via de site te betalen, maar wil je wel meedoen..mail ons dan even via lichtfladderaars@hotmail.com

 

 

© 2014 - 2018 Welkom op de site van Mariette Eikelboom & de Lichtfladderaars. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel