Wij noemen ons zelf mensen op aarde. Echter dat is vanuit mijn waarneming slechts jouw omhulsel, jouw bewegingsapparaat en jouw 3D vervoersmiddel op deze aarde zoals ik het vaak noem.

In dat mens zijn, zit JIJ namelijk en ik zeg vaak, we zijn als atlassen van binnen met allemaal lagen en al deze lagen samen laten jou op aarde een bepaalde route lopen.

De manier van groeien echter, de manier van leren, de manier van communiceren, ligt allemaal opgeslagen in onze atlas.

Wat maakt dat ik vaak zeg, kijk de ander ziet jouw als 100 % mens, maar ik zie ook bv Elfen stukken, Engelen stukken, Sterren stukken, Aarde stukken, Raadgever stukken etc....

En iemand met lagen van de sterrenvolken, doet de dingen heel anders als mens valt mij op, dan mensen met lagen Engelen energie of lagen vanuit het oude volk van deze aarde.

Wat maakt dat als je meer weet hebt van jouw innerlijke Atlas, dan weet je ook waarom jij juist doet zoals je doet, wat je taak is en wat je past als ziel in dat mensenlijf!

Hoe kom je dan tot jouw atlas, de vraag die ik vaak krijg.

Voor mij niet zo moeilijk, immers als tolk lees ik elke dag de atlassen van iemands ziel en vertaal ik in taal en beeld wat ik zie.

Echter ik geloof dat je dit zelf ook kunt, alleen is het handig om hier wel een start in te hebben, een richtlijn, een soort van kompas waarmee jij verder kunt.

Ik heb een vorm hierin gevonden waardoor je in beeld en taal deze start kunt maken en waarmee je thuis gewoon verder kunt gaan.

Een vorm die al jouw lagen mee zal nemen en vanuit het Nu zal aanraken.

 

In de praktijk:

Ik geef het in een groep en we gaan heel praktisch aan de slag aan de lange tafel in mijn atelier.

Hierbij geef ik eerst wat algemene theorie en daarna maak je dus letterlijk met van alles de start van jouw atlas.

Bedoel je nu letterlijk een boek-atlas Jet?

Ja alleen dan anders...wel met papier, beeld,diverse materialen, taal, echter helemaal afgestemd op jou.

Dus een innerlijke landkaart op gebied van jouw oorsprong en zijn.

Door dit in 3 D uit te voeren, is het veel makkelijker weet ik inmiddels om het te laten integreren in iemands mens zijn.

Waarbij ik  de hele dag zal begeleiden, afstemmen en sturing aan jouw atlas geef. Zodat de start helder is en jij snapt waar je oorsprong zit.

Aan het einde van de dag liggen er dan bijvoorbeeld Gids Atlassen, Elfen atlassen, Sterren atlassen, Engelen atlassen, Raadgevers atlassen etc op de tafel, verweven met menselijke stukken.

Deze gaat mee naar huis en thuis kan deze atlas van de ziel steeds aangevuld worden. Waardoor de atlas letterlijk zal groeien..net zoals jij.

Ik zorg voor alle materialen en spullen die je nodig hebt voor de start en zal dus bij elke groep vooraf al in de afstemming gaan. Daardoor weet ik wat nodig is voor de groep om ieder hun eigen persoonlijke atlas te maken.

De dag is van 11.00-15.30 incl lunch van Seth en zal zijn in Zutphen.

Kosten 95,00

Maximaal 8 personen.

 

 

 

 

© 2014 - 2018 Welkom op de site van Mariette Eikelboom & de Lichtfladderaars. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel