Als je ervan uitgaat zoals ik, dat alles vanuit 1 groot kosmisch wiel verbonden is en dat alles en iedereen elkaar zal beinvloeden door dit gegeven waar je ook bent, dan ben JIJ hier dus ook een onderdeel van.

Jij bent onderdeel van dit enorme wiel en jouw energie maakt letterlijk een connect met alles om zich heen.

Een gegeven feit waar we heel weinig bij stil zullen staan in het dagelijks leven als mens op deze aarde.

Echter mijn ervaring hierin is, is dat juist deze verbinding jou maakt tot wie jij nu bent, hoe jij nu zal handelen en hoe jouw leven er nu letterlijk uit zal zien.

Het maakt dat het in mijn ogen onze motor is.

Zoals ik waarneem, zie ik deze verbondenheid in alles en dit heeft ervoor gezorgd dat ik letterlijk anders kijk en dus ook andere beslissingen maak. Ik maak niet als mens een besluit, maar als verbinding..

Ik zeg altijd, ik stem af..en precies dat is wat ik de hele dag letterlijk doe.

Zie alles als 1 grote telefooncentrale en ik plug in en lees.

Zo vaak krijg ik de vraag of ik geen lesgroepjes wil opzetten, een school, een trainingscentrum, zodat andere van mijn waarneming kunnen leren hierin door lezingen, lesstof, opdrachten.. 

De vorm is er dan eindelijk en bij deze heel simpel: Jet's lichtfladderaarschool

Hoe?

Door een kalender en elke keer vul ik deze aan met onderwerpen/thema's waarover ik les ga geven en jij kunt je dan opgeven per keer. 

Maximaal 10 personen bij mij thuis op een zaterdag of zondag, incl lunch en zoals altijd mijn lichtfladderaars die mee zullen gaan naar huis. Ook deze zijn een onderdeel van alles wat verbonden is namenlijk.

Elke bijeenkomst is van 12.00-17.00, vol is vol.

Ik heb 1 voorwaarde!

Als je bij mij lessen wilt volgen, zoveel als je dus zelf wilt..dan moet je eerst de basis veldtraining hebben gevolgd. Omdat ik hierin uitleg hoe ik waarneem en hoe ik velden zie. Deze basis is nodig om de lessen te kunnen volgen. Dus heb je de veldtraining al gehad, dan ben je welkom bij mijn school!

Kosten zijn incl lunch en lichtfladderaar, 65 euro pp

Ik start na de zomervakantie met de eerste lessen. Agenda en inschrijving kan pas net voor de zomervakantie.

 

 

Lezingen aanvragen op jouw locatie?

Wil je dat Jet op jouw locatie een training en/of lezing met haar lichtfladderaars zal verzorgen, neem dan contact met haar op en vraag naar de mogelijkheden.

Inmiddels heeft Jet al op meerdere locaties mogen staan, oa op het Happinez festival.

 

 

 

 

© 2014 - 2017 Lichtfladderaar atelier Jet Eikelboom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel