Als de aarde jouw verhaal mag dragen ..

Soms dragen we zoveel mee aan gebeurtenissen, gevoelens en letterlijke stukjes in ons die even geen woorden hebben, maar er wel zijn.

Juist deze "stille" woorden hebben vaak wel een plekje nodig. Een plekje om te mogen bestaan en een plekje om gedragen te worden, zodat alles kan herstellen in ons.

De verhalendraagster is een lichtfladderaar die jouw verhaal gaat dragen. Je kan in stilte tegen haar praten, ze hoort jouw onuitgesproken woorden. En als ze vol zit en jij voelt dat het genoeg is, dan geef je haar terug aan deze aarde. Je stopt de steen dus in de aarde of je legt haar in de zee.

Zodat al haar energie zich zal verbinden en alles zich zal opruimen.

Zodat er adem komt en letterlijk ruimte, want er is naar jou geluisterd.

--------------------------------

Ik maak de verhalendraagster vanuit afstemming, echter zal op elke verhalendraagster de tekst staan: ik draag jou en zal ze een eigen specifieke vorm heben, zoals op de afbeelding hieronder.

Ze vliegen uit met hun eigen persoonlijke tekst in een draakzakje en kosten 27,50 excl. verzendkosten.

Ik heb ongeveer 3 weken nodig om haar te maken.

Je kan haar onderaan deze pagina bestellen.

 

** We maken je erop attent dat we algemene voorwaarden hebben die gelden op alle activiteiten van de lichtfladderaars en de trainingen en/of consulten. Deze zijn te lezen  op de site.   

 

Lezingen aanvragen op jouw locatie?

Wil je dat Jet op jouw locatie een training en/of lezing met haar lichtfladderaars zal verzorgen, neem dan contact met haar op en vraag naar de mogelijkheden.

Inmiddels heeft Jet al op meerdere locaties mogen staan, oa op het Happinez festival.

 

 

 

 

© 2014 - 2017 Lichtfladderaar atelier Jet Eikelboom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel