Een geïllustreerde Lichtfladderaar brief, in gesprek met jouw kern en haar veldbeweging, is een brief van mij geschreven met de hand voor jou in combinatie met een Lichtfladderaar. 

Ik stem bij het schrijven van de brief af op jouw veld in combinatie met alles daaromheen op dat moment en wat ik in dat moment zie in jouw beweging zal ik je meegeven middels taal en beeld. 

Let op: het is dus ook letterlijk een moment afstemming, wat maakt dat als jouw veld en/of energie zal draaien, er dus ook een andere beweging uit zal voortkomen. Ik noem dit specifiek, want vaak gaan mensen ervan uit dat zaken voor langere tijd vast kunnen staan. Mijn ervaring is van niet, wij kunnen ten alle tijden draaien....

Mijn start is hierbij altijd jouw liefdevolle kern en wat ik daar hoor, zal ik je schrijven.

Een geïllustreerde brief die verbonden zit aan een lichtfladderaar en samen komen ze jouw kant op.

** deze brieven kunnen ook bv uitvliegen als verbinding tussen twee zielen, of als er een ziel geboren zal worden of net geboren is of als je als ziel deze aarde binnenkort zal verlaten. 

 

Wil je een Lichtfladderaar brief, in gesprek met jouw veld aanvragen voor jezelf of een ander, dan kan je haar onderaan deze pagina bestellen. 

Ik zorg dan dat ze binnen ongeveer vier weken bij jou zal zijn, soms sneller, soms iets langer..het ligt aan de hoeveelheid aanvragen en de tijd die ik per brief nodig heb. 

Ik heb alleen je naam nodig, deze kan je bij de gegevens vermelden. ** 

** wil je er 1 aanvragen buiten Nederland of belgië, mail mij dan eerst eventjes ivm de verzendkosten.

Prijs van een Lichtfladderaar brief met Lichtfladderaar is 67,50, excl. verzending

Heb je liever een Lichtfladderaar gesprek met Jet, dat kan ook.  Bij een gesprek heb je een uur om uit te wisselen en zal de afstemming nog veel breder zijn. Zie elders op de site voor het bestellen hiervan!

 

Ik schrijf je daar waar onze sterrenstof samen zal komen..

lieve groet Jet

 

 

 

 

 

Lezingen aanvragen op jouw locatie?

Wil je dat Jet op jouw locatie een training en/of lezing met haar lichtfladderaars zal verzorgen, neem dan contact met haar op en vraag naar de mogelijkheden.

Inmiddels heeft Jet al op meerdere locaties mogen staan, oa op het Happinez festival.

 

 

 

 

© 2014 - 2017 Lichtfladderaars vliegen rond de aarde, onderweg naar jou.. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel