Ik geef  VELDTRAINING in groepsvorm op den Heyligen berg te Leusden en na de zomer vanuit mijn huis in Zutphen.

Omdat het enorm leuk is, een feestje is mijn ervaring om uit te wisselen in een groep over de vele soorten energievormen en velden die er zijn. Hoe deze velden samenwerken en waarom we eigenlijk zo'n prachtig uniek instrument hebben gekregen in ons bestaan als ziel op aarde en daarbuiten. Waarbij ik heel veel voorbeelden zal laten zien via beeld in 3D, zodat je letterlijk een beeld krijgt van hoe energie en die van een ander zich kan bewegen.

Hierbij sluit ik aan op de groep, maar leg ik ook elk veld afzonderlijk uit in taal en beeld van de personen die op dat moment in de groep zijn.

Een dag vol nieuwe schatten aan kennis, om zo eens totaal anders deze wereld en al haar verbindingen te aanschouwen!

Ik werk vanuit de Lichtfladderaars zoals altijd, dus deze krijg je ook mee deze dag.

Wat altijd erg belangrijk is in mijn groepen, is de verbondenheid en het letterlijk even weg zijn van alles wat moet. Wat maakt dat wij ( Seth en ik) heel bewust ook aandacht besteden aan het eten van de dag. Ook dit mag een feestje zijn en zo verzorgen wij dit ook. Alles vers en met de hand bereid, zoveel als kan met de producten van onze eigen tuin en met ruimte om het tot je te nemen. 

In de praktijk:

De dag is van 11.00-15.30, incl lunch en lichtfladderaar.

Ik heb per datum plek voor maximaal 8 personen per groep.

Kosten zijn 85,00 pp incl.

Onderaan deze pagina kan je een plek bestellen bij de diverse data. 

Wees heel erg welkom om kennis te maken met jouw veld en de beweging hierin naar de ander!

Lieve groet Jet

** Ik heb heel bewust gekozen om mijn vertaling puur en alleen te vertalen in beeld, uitwisseling en/of trainingen zonder therapeutische of medische inslag. Ik zal dus ook geen psychische, therapeutisch en/of medische adviezen geven aan mensen of deze langdurig begeleiden middels diverse sessies of mijn inzichten en afstemming gebruiken om iemand te behandelen.

 

-----------------------------------------------------------------------------

** We maken je erop attent dat we algemene voorwaarden hebben die gelden op alle activiteiten van de lichtfladderaars en de trainingen en/of consulten. Deze zijn te lezen elders op de site. 

 

Lezingen aanvragen op jouw locatie?

Wil je dat Jet op jouw locatie een training en/of lezing met haar lichtfladderaars zal verzorgen, neem dan contact met haar op en vraag naar de mogelijkheden.

Inmiddels heeft Jet al op meerdere locaties mogen staan, oa op het Happinez festival.

 

 

 

 

© 2014 - 2017 Lichtfladderaars vliegen rond de aarde, onderweg naar jou.. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel