Omdat uit ervaring  is gebleken dat het belangrijk is, hebben de Lichtfladderaars ook een aantal algemene voorwaarden.

Zoals ze hieronder beschreven worden, gelden ze voor alle producten en diensten vanuit de Lichtfladderaars.

* Mariette en al haar werk hebben als basis:  het vertalen van de Lichtvelden, in taal, beeld en overdracht. 

* Mariette  werkt niet als therapeute en geeft geen medische adviezen. 

* Mariette zal nooit iemand voor, tijdens of na gesprekken, aanraden om te stoppen met medicatie, therapie en/of adviezen geven op medisch/lichamelijk en/of psychisch gebied. 

* Mariette werkt niet  met de energievelden of het lichaam van een ander en kan daarom ook niet verantwoordelijk gesteld worden voor veranderingen en/of klachten hierin na een gesprek en/of het ontvangen van beeldend werk. 

* De Lichtfladderaars en al hun beeldmateriaal zijn beschermd en gedeponeerd bij BOIP (Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom, Den Haag). Doorverkoop, handel, kopiëren en gebruik van ons beeld/tekstmateriaal in welke vorm dan ook en/of de Lichtfladderaars is dus ook niet toegestaan zonder toestemming van Lichtfladderaars vof. 

* Na boeking van gesprekken, trainingen, lessen  en/ of  lezingen geven wij geen geld retour bij afzegging, mits daar een goede reden voor is en er geen andere optie was dan annuleren. Hierbij rekenen we dan 45 euro (inklusief 21% btw) administratiekosten.

* Persoonlijke gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, email of andere gegevens worden nooit aan derden verstrekt. We gebruiken deze gegevens nooit voor het versturen van reclame of degelijke. We versturen als Lichtfladderaars nooit reclame in welke vorm dan ook aan derden.

* Vanwege drukte in ons werk of in het bezorgen, is het mogelijk dat je bestelling wat langer duurt.  Mariette is de enige die jouw aanvraag met de hand voor jouw maakt en die het gesprek met jouw voert. Wees geduldig. Het komt altijd in orde.

* Ben je niet tevreden over je bestelling? of heb je opmerkingen/vragen over je aanvraag, laat het Seth weten op Lichtfladderaars@hotmail.com.
Dus niet aan Mariette via Facebook etc.

Lichtfladderaars vof zijn Mariette Eikelboom & Seth Jansen

Copyright van al het beeldmateriaal, teksten en gedachten van de Lichtfladderaars, zijn onderdeel van de Lichtfladderaars vof. Het is dan ook niet de bedoeling om dit te kopieren en/of te gebruiken voor andere doeleinden, dan de Lichtfladderaars en de projecten/activiteiten die hierbij horen. Hieronder valt ook doorverkopen van onze beeldlijn en/of producten. Dank daarvoor.

 

 

 

 

Beste koper,

Omdat het uit ervaring is gebleken dat het belangrijk is om misverstanden tegen te gaan, hebben wij vanuit de Lichtfladderaars ook een aantal algemene voorwaarden. Zoals ze hieronder beschreven worden, gelden ze voor alle producten en diensten vanuit de Lichtfladderaars.

* Mariette en al haar werk hebben als basis: Licht & Liefde. Mariette beschikt niet over speciale krachten en werkt nooit in iemands energie en/of lijfelijk. Haar werk kan dus niet ineens gekoppeld worden aan lichamelijke en/of psychische klachten.

* Mariette zal hierdoor ook nooit iemand voor, tijdens of na gesprekken aanraden om te stoppen met medicatie, therapie en/of adviezen geven op medisch/psychisch gebied. Hiervoor is de persoon zelf verantwoordelijk en Mariette werkt niet op dat stuk dmv haar werk.

* De Lichtfladderaars ® en al hun beeldmateriaal zijn beschermd en gedeponeerd bij BOIP (Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom, Den Haag). Doorverkoop, handel, kopiëren en gebruik van ons beeldmateriaal in welke vorm dan ook en/of de Lichtfladderaars is dus ook niet toegestaan zonder toestemming van Lichtfladderaars vof.

* Na boeking van gesprekken, trainingen, lessen en/ of lezingen geven wij geen geld retour bij afzegging, mits daar een goede reden voor is en er geen andere optie was dan annuleren. Hierbij rekenen we dan 45 euro (inklusief 21% btw) administratiekosten.

* Persoonlijke gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, email of andere gegevens worden nooit aan derden verstrekt. We gebruiken deze gegevens nooit voor het versturen van reclame of degelijke. We versturen als Lichtfladderaars nooit reclame in welke vorm dan ook aan derden.

* Ben je niet tevreden over je bestelling? of heb je opmerkingen/vragen, laat het ons weten op Lichtfladderaars@hotmail.com


Dank+groet.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Onze nieuwsbrief, zal eruit zien als een kleine Lichtfladderaar krant, zo jouw mailbox in. Met agenda, tekst, illustratie en leuke zaken. Aanmelden kan hieronder!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Lieve mensen,

Ons gastenboek hieronder is voor jou! Zodat jij de ruimte hebt, om ook jouw Licht Överdracht mee te geven. Wees welkom om te schrijven...

Gastenboek

  • 07-08-2020 - Fijn om zo verbonden te blijven met slingers van liefde...  lees meer
  • 05-08-2020 - Lieve Mariette,

    Heel erg bedankt voor de mooie en prachtige...  lees meer
  • 05-08-2020 - Lieve Mariette heel erg bedankt voor de mooie altaartjes die...  lees meer
Plaats een bericht

© 2014 - 2020 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel