Omdat het uit ervaring  is gebleken dat het belangrijk is om misverstanden tegen te gaan, hebben wij vanuit de Lichtfladderaars ook een aantal algemene voorwaarden. Zoals ze hieronder beschreven worden, gelden ze voor alle producten en diensten vanuit de Lichtfladderaars.

* Lichtfladderaars hebben geen specifieke krachten en kunnen dus niet verantwoordelijk gesteld worden of gekoppeld worden aan lichamelijke of psychische klachten.

* Jet beschikt niet over specifieke  krachten en kan dus niet verantwoordelijk gesteld worden of gekoppeld worden aan iemands lichamelijk en/of psychische klachten die ontstaan in de periode nadat iemand Jet gesproken heeft of nadat ze een schilderij en/of beeld gemaakt heeft middels een Lichtfladderaar of geïllustreerde brief.

* Jet zal nooit iemand voor, tijdens of na gesprekken aanraden om te stoppen met medicatie, therapie en/of adviezen geven op medisch/psychisch  gebied. Hiervoor is de persoon zelf verantwoordelijk.

* De lichtfladderaars en al hun beeldmateriaal zijn binnen europa beschermd. Doorverkoop, handel, kopiëren en gebruik van ons beeldmateriaal en/of de lichtfladderaars is dus ook niet toegestaan zonder toestemming van ons. 

* Na boeking van gesprekken, trainingen, lessen  en/ of  lezingen geven wij geen geld retour bij afzegging, mits daar een goede reden voor is en er geen andere optie was dan annuleren. Hierbij rekenen we dan wel 40% administratiekosten.

 

 

 

 

 

© 2014 - 2018 Welkom bij het Lichtfladderaar Atelier! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel