** Sterrenstof zijn wij **

Altijd verbonden...

 

Wees welkom aan mijn keukentafel in Zutphen.

Waarbij ik jou, (jullie) vanuit mijn waarneming meeneem en informatie zal geven over jouw energieveld, jouw kern, jouw taak op aarde en haar prachtige energie-beweging hier en buiten deze aarde in samenwerking met andere systemen.

Energie zegt alles is mijn ervaring, wij zijn energie. Alles in en om jou heen is een verbinding vanuit stukjes energie. Waarbij onze energie op aarde altijd zal samenwerken met onze hersenen en ons lijf. Dus je bent letterlijk een ziel met energie die samenwerkt met een lijf en hersenen en juist deze combinatie maakt jou mens op aarde met alles erop en eraan!

Door dit te lezen en in kaart te brengen, vallen er vaak heel veel vragen weg en komen er ineens antwoorden is mijn ervaring.

Ik geef je namelijk jouw gebruiksaanwijzing of bv die van jouw kind, of jouw partner op aarde.

Hierbij kan ik meerdere lijnen naast elkaar lezen en in kaart brengen, dus ook bv een gezin in totaliteit of de uitwisseling tussen partners.  Hiervoor hoeft niet iedereen bij het gesprek aanwezig te zijn.

Handig, want zo heb je ineens van iedereen de gebruiksaanwijzing en kan je hiermee letterlijk rekening houden.

Ik werk altijd heel erg in het nu en heel praktisch. Mijn gesprekken zijn dan ook nooit alleen in taal. Ik leg alles ook uit via beeld en gebruik hierbij ook bv allerlei soorten speelgoed,omdat mijn ervaring is dat uitleggen in 3D het allerbeste werkt.

De term energie is vaak iets abstract voor velen, dus wil je dit snappen vanuit je hersenen, dan zul je het ook in inzichtelijke vaste vorm moeten aanbieden. Ik heb dus een grote voorraad hulpmiddelen die ook nog erg leuk zijn om mee te werken. 

Ik geef tijdens het gesprek altijd lichtfladderaars mee, daarom heet het ook een lichtfladderaar gesprek. 

** Ik heb heel bewust gekozen om mijn vertaling puur en alleen te vertalen in beeld, uitwisseling en/of trainingen zonder therapeutische en/of medische inslagIk zal dus ook geen psychische, therapeutisch en/of medische adviezen geven aan mensen of deze langdurig begeleiden middels diverse sessies of mijn inzichten en afstemming gebruiken om iemand te behandelen. Bij twijfel verwijs ik altijd meteen door naar de professionals op dat vakgebied. 

Wil je een gesprek aanvragen, dan kan dit onderaan deze pagina!!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ik wil je echter eerst nog vragen om het volgende te lezen..

Ik werk nooit in de avond. Ik werk altijd vanuit stromen van wat komt in het moment, hiervoor heb ik verse energie en concentratie nodig. Aan het einde van de dag of in de avond is deze veel minder en zou ik dus mezelf en jou, jullie tekort doen als ik je dan laat langskomen.

Daarnaast werk ik wel in het weekend, maar alleen met de veldtraining groepen. Wil je dus een gesprek met mij, hou er dan rekening mee dat het doordeweeks zal zijn, overdag en in Zutphen en gezien de vele aanvragen dat er soms even een paar weken tussen zullen zitten eer je aan de beurt zal zijn vanaf het moment dat je de afspraak aanvroeg.

!! Omdat er veel aanvragen zijn, is er altijd een periode van meerdere weken tussen de aanvraag en het uiteindelijke gesprek. Hou daarnaast er rekening mee dat de zomervakantie eraan zit te komen, dus vanaf 8 juli-20 augustus zijn er geen gesprekken mogelijk, wel het aanvragen van geillustreerde lichtfladderaar brieven!!

** op dit moment zit Jet tot aan de zomervakantie reeds helemaal volgeboekt qua gesprekken.

--------------------------------------- 

Prijs van een ouder-kind gesprek is 62,50 incl. btw ( het veld van het kind staat centraal)

Prijs van een volwassenen gesprek is 72,50 incl. btw ( het veld van de volwassene staat centraal)

Prijs van een partner gesprek is 95,00 incl. btw ( koppeling van de velden en de energie staat centraal)

Prijs van een gezins gesprek is 120, 00 incl. btw ( hierbij staat de totale veld beweging van het gezin met elkaar centraal, dus meerdere personen) 

** alle gesprekken hebben ongeveer een uur nodig.

----------------------------------------------------------------------------------

Zodra de aanvraag voor een gesprek binnen is, neem ik contact met je op via de mail.

** We maken je erop attent dat we algemene voorwaarden hebben. Deze zijn te lezen elders op de site. 

 

 

Lezingen aanvragen op jouw locatie?

Wil je dat Jet op jouw locatie een training en/of lezing met haar lichtfladderaars zal verzorgen, neem dan contact met haar op en vraag naar de mogelijkheden.

Inmiddels heeft Jet al op meerdere locaties mogen staan, oa op het Happinez festival.

 

 

 

 

© 2014 - 2017 Lichtfladderaar atelier Jet Eikelboom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel