** Sterrenstof zijn wij **

Altijd verbonden...

 

Alles in en om jou heen, om jouw kind, jouw gezin, jouw partner, is een verbinding vanuit stukjes bewegende energie.

Door dit te lezen en in kaart te brengen, vallen er vaak heel veel vragen weg en komen er ineens antwoorden is mijn ervaring.

Ik geef je als tolk hierin als het ware een gebruiksaanwijzing van jouw mens zijn op aarde.

Vaak is de startvraag tijdens gesprekken dan ook aan mij: Jet leg mij uit hoe het werkt in mij of in het systeem van mijn kind, mijn partner, mijn werk..

Hierbij kijk ik ook naar de uitwisseling van onze energie met onze hersens en ons lijf, immers alles is 1 geheel.

Mijn waarneming is dat alles een contactpunt in energie maakt en dat juist deze contactpunten letterlijk alles daarna bepalen van ons mens zijn en dus ons handelen, onze manier van communiceren, verwerken, groeien, leren etc.

Deze contactpunten gaan namelijk door een basisroute: verwerking door onze hersens en daarna naar ons lijf.

Ik zie dit letterlijk tijdens gesprekken gebeuren, wat maakt dat ik bv bij kinderen heel snel kan vertalen hoe het systeem werkt en hoe de samenwerking in het systeem is. Wat maakt dat ik niet doe aan diagnose, maar aan gebruiksaanwijzingen en groei.

Daarnaast kan ik ook lezen voor wie dit wil weten, wat jouw zielen-taak is, waar je vandaan komt, hoe je communiceert en hoe jouw beweging nu zal zijn hier op deze aarde.

Ben je een leerling of docent zeg ik altijd, ga je groeien of juist uitdelen?

In gesprek met het hoofdkantoor noem ik dit gekscherend, oftewel, ik lees jouw telefooncentrale die altijd ingeplugd staat op het grotere geheel. Overal waar jij geweest bent, ligt hierin opgeslagen is mijn ervaring. 

Hierbij kan ik ook meerdere lijnen naast elkaar lezen en in kaart brengen. Bv een gezin in totaliteit of de uitwisseling tussen partners.  Hiervoor hoeft niet iedereen bij het gesprek aanwezig te zijn, ik zie de lijnen van de velden ook zonder het lijf.

Ik werk altijd heel erg in het nu en praktisch.

Mijn gesprekken zijn dan ook nooit alleen in taal. Ik leg alles ook uit via beeld en gebruik hierbij ook bv allerlei soorten speelgoed,omdat mijn ervaring is dat uitleggen in 3D het allerbeste werkt.

Ik geef tijdens het gesprek altijd lichtfladderaars mee, dit is mijn basis. 

Wil je een gesprek aanvragen, dan kan dit onderaan deze pagina.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ik wil je echter eerst nog vragen om het volgende te lezen..

** Ik heb heel bewust gekozen om mijn vertaling puur en alleen te vertalen in beeld, uitwisseling en/of trainingen zonder therapeutische en/of medische inslag. Ik zal dus ook geen psychische, therapeutisch en/of medische adviezen geven aan mensen of hierin langdurig begeleiden middels diverse sessies of mijn inzichten en afstemming gebruiken om iemand te behandelen. Bij twijfel verwijs ik altijd meteen door naar de professionals op dat vakgebied. 

!! Ik krijg heel veel aanvragen, dus zit er altijd een langere periode tussen de aanvraag en het uiteindelijke gesprek!! 

Ik werk nooit in de avond. Ik werk altijd vanuit stromen van wat komt in het moment, hiervoor heb ik verse energie en concentratie nodig. Aan het einde van de dag of in de avond is deze veel minder en zou ik dus mezelf en jou, jullie tekort doen als ik je dan laat langskomen.

Daarnaast werk ik wel in het weekend, maar alleen met de veldtraining groepen. Wil je dus een gesprek met mij, hou er dan rekening mee dat het doordeweeks zal zijn, overdag en in Zutphen.

--------------------------------------- 

Prijs van een ouder-kind gesprek is 62,50 incl. btw ( het veld van het kind staat centraal)

Prijs van een volwassenen gesprek is 72,50 incl. btw ( het veld van de volwassene staat centraal)

Prijs van een partner gesprek is 95,00 incl. btw ( koppeling van de velden en de energie staat centraal)

Prijs van een gezins gesprek is 120, 00 incl. btw ( hierbij staat de totale veld beweging van het gezin met elkaar centraal, dus meerdere personen) 

** alle gesprekken hebben ongeveer een uur nodig.

----------------------------------------------------------------------------------

Zodra de aanvraag voor een gesprek binnen is, neem ik contact met je op via de mail.

** We maken je erop attent dat we algemene voorwaarden hebben. Deze zijn te lezen elders op de site. 

 

 

Lezingen aanvragen op jouw locatie?

Wil je dat Jet op jouw locatie een training en/of lezing met haar lichtfladderaars zal verzorgen, neem dan contact met haar op en vraag naar de mogelijkheden.

Inmiddels heeft Jet al op meerdere locaties mogen staan, oa op het Happinez festival.

 

 

 

 

© 2014 - 2017 Lichtfladderaars vliegen rond de aarde, onderweg naar jou.. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel