------------------------------------------------------------------------------------------

Een foto van de ziel op doek.

 

‘Ik werk niet met een vaste vorm, maar met de energie van de ziel’

 

 

Naast lichtfladderaars die invliegen op steen, maak ik ook  foto’s van de ziel op doek.

Ik noem ze zo, omdat ik als het ware een foto maak van iemands kern en de verbonden energie die bestaat uit miljoenen stukjes licht. 

Door mijn afstemming lees ik dit en dit zal zich vertalen via beeld op doek en/of papier.

Dit kan een doek startende vanuit 1 persoon zijn, maar ook vanuit meerdere, bv partners of een gezin.

 

In de praktijk:

De doeken zijn 70 bij 100 cm, gespannen katoen en worden met diverse lagen bewerkt en afgewerkt.

Naast het doek, komt er ook een tekst op papier bij ter aanvulling. Hier geef ik in taal weer wat ik opgepikt en gezien heb.

Ik heb de naam / namen nodig voor wie het doek is en zodra de aanvraag binnen is, heb ik ongeveer 6-8 weken nodig om het doek te maken. Daarna kun je haar ophalen bij mij en leg ik ook nog in taal uit hoe ik gewerkt heb.

* De prijs voor een foto van de ziel op doek is 350 euro voor 1 persoon. Per afstemming van een persoon erbij is het 50 euro extra, met een maximaal van 5 personen op 1 doek.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Los van een doek, maak ik ook een foto van de ziel op A4 papier, 300 grams.

Deze gaan via de post, dus hoef je niet op te halen.

Kosten hiervan zijn 125 euro. Dit is incl. tekst, excl. verzending. Per afstemming van een persoon hierbij is het 25 euro extra, met een maximaal van 4 personen op 1 tekening.

 

 

BELANGRIJK: Als je een #fotovandeziel voor een ander wilt laten maken, dan is het belangrijk dat deze persoon hiervoor toestemming geeft. Door de afstemming die automatisch gaat bij mij, pik ik zoveel op, dat dit wel in alle vertrouwen plaats moet vinden. Ik zal nooit zonder toestemming op iemand afstemmen, omdat dit zo niet werkt. Iedere ziel heeft recht op zijn of haar eigen pad en mag ten alle tijden bepalen wat hij wel of niet aan de ander wil laten zien of wil delen. Dit gaat op voor iedereen, kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen. Ik hecht hier heel veel waarde aan en zal nooit afstemmen zonder toestemming!

Wil je een #fotovandeziel bestellen, dan kun je dit rechtsreeks onderaan deze pagina doen. Zowel op doek als op papier. Kijk even welke bestelling je nodig hebt, ivm het aantal personen die op het doek komen of op papier.

 

 

 

Je opende en heel stil kwam je naar buiten, stralend en vol, dwars door jouw lijnen heen.  

Jet

 

 

 

© 2014 - 2018 Welkom bij het Lichtfladderaar Atelier! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel