------------------------------------------------------------------------------------------

Een foto van jouw ziel op doek.

‘Ik werk niet met een vaste vorm, maar met de energie van jouw ziel’

** voorbeeld van een doek foto van de ziel, 70 bij 100 cm.

Ik  schilder niet zoals ik waarneem, maar neem waar zoals ik jou schilder. Hierdoor maak ik al mijn werk middels afstemming. Ik stap in jouw energieveld en terwijl ik hier vanuit mijn bewustzijn op afstem, vertaald zich dit via mijn handen in beeld.

Naast lichtfladderaars die invliegen op steen, maak ik ook  foto’s van de ziel op doek. Ik noem ze zo, omdat ik als het ware een foto maak vanuit jouw ziel en haar energie. Het beeld dat uiteindelijk op het doek zal verschijnen is niet jouw buitenkant, maar jouw binnenkant verbonden vanuit het grotere geheel. 

Hierbij start ik altijd vanuit jouw prachtige kern, die bestaat uit miljoenen stukjes licht.

Dit kan een doek startende vanuit 1 persoon zijn, maar ook vanuit meerdere, bv een gezin.

 

 

In de praktijk:

De volgorde van werken hierin is de volgende:

Als eerste bestel je een #fotovandeziel op doek aan via de site. Dan heb ik meteen alle gegevens.

Daarna nodig ik jullie(jou) uit voor een  kennismaking in mijn atelier in Zutphen. Dit is de start en intake van het doek.

Vervolgens heb ik nog 6-8 weken nodig om het doek te maken.

Als laatste haal je het doek dan weer op en leg ik uit in taal en op papier wat ik opgepikt heb. Deze einddatum spreken we af tijdens de intake.

Mocht dit allemaal in orde zijn voor jou, dan kan je een doek bestellen onderaan deze site en neem ik daarna weer contact met je op. Als je eerst een vraag hebt, kan dit natuurlijk ook. Mail mij dan even via lichtfladderaars@hotmail.com

De doeken zijn 70 bij 100 cm, gespannen katoen of linnen en worden met diverse lagen bewerkt en afgewerkt.

Naast het doek, komt er ook een tekst op papier bij ter aanvulling. Hier geef ik in taal weer wat ik opgepikt en gezien heb.

* De prijs voor een foto van jouw ziel op doek is 350 euro.

Los van een doek, maak ik ook een foto van de ziel op A4 papier, 300 grams. Hierbij is echter geen kennismaking, maar vliegt ze in net zoals de Lichtfladderaars.  Deze gaan via de post.

Kosten hiervan zijn 100 euro. Dit is incl. tekst, excl. aangetekende verzending.

 

 

Wat hierbij nog belangrijk is om te vermelden: Als je een doek voor een ander wilt laten maken, dan is het belangrijk dat deze persoon hiervoor toestemming geeft. Door de afstemming die automatisch gaat bij mij, pik ik zoveel op, dat dit wel in alle vertrouwen plaats moet vinden. Ik zal nooit zonder toestemming op iemand afstemmen, omdat dit zo niet werkt. Iedere ziel heeft recht op zijn of haar eigen pad en mag ten alle tijden bepalen wat hij wel of niet aan de ander wil laten zien of wil delen. Dit gaat op voor iedereen, kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen. Ik hecht hier heel veel waarde aan en zal nooit afstemmen zonder toestemming!

 

** We maken je erop attent dat we algemene voorwaarden hebben die gelden op alle activiteiten van de lichtfladderaars en de trainingen en/of consulten. Deze zijn te lezen elders op de site. 

 

 

** voorbeeld van A4 tekening foto van de ziel op 300 grams papier.

Je opende en heel stil kwam je naar buiten, stralend en vol, dwars door jouw lijnen heen.  

Jet

 

Lezingen aanvragen op jouw locatie?

Wil je dat Jet op jouw locatie een training en/of lezing met haar lichtfladderaars zal verzorgen, neem dan contact met haar op en vraag naar de mogelijkheden.

Inmiddels heeft Jet al op meerdere locaties mogen staan, oa op het Happinez festival.

 

 

 

 

© 2014 - 2017 Lichtfladderaars vliegen rond de aarde, onderweg naar jou.. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel