Omdat wij bestaan uit stukjes licht energie, altijd samen in verbinding.


In de wetenschap zijn ze inmiddels zover, dat ze onze energievelden en de uitwisseling hierin al kunnen meten en ook steeds vaker de functie ervan kunnen toetsen. Er wordt gesproken van het verenigd veld, nulpuntveld, anderen spreken van het Akasha veld. ** Er zijn inmiddels meerdere mensen op aarde die deze manier van veld waarnemen hebben en ook meerdere mensen die ermee werken als tolk.

Mijn naam is Jet Eikelboom en ik ben op aarde aan het werk als  1 van deze tolken en  in staat om te communiceren en waar te nemen vanuit de kernen en velden van alles wat leeft op aarde en daarbuiten.

Ik kan naar iemands kern gaan, zien welke stand deze heeft, de functie en de energie die hieruit voortkomt.

Hierbij kan ik ook waarnemen waarom iemand op aarde is, welke lijnen er nog meer verbonden zijn en welke route iemand aan het lopen is.

Ik hoef hiervoor de ander niet letterlijk te zien, een naam is in mijn geval genoeg om de lijnen te kunnen lezen.

Waarbij ik niet alleen de waarneming heb van de mens en haar energie zoals we dit op aarde vertalen, maar ook daarbuiten.

Hierbij neem ik ook de energie van Engelen, gidsen, raadgevers, de raden, sterren volkeren en natuur wezens waar. Ook mag ik inmiddels de energie van het oude aarde volk vertalen en de kern van deze aarde in combinatie met haar elementen..

Daarbij schuift mijn waarneming steeds verder,

Dus zal het altijd vertalen in het nu zijn. Immers alles is met elkaar in beweging en deze beweging zal bepalen waar wij als zielen, mensen uiteindelijk ons bevinden.

Mijn veld is dus  heel letterlijk verbonden met dit Alles en vanuit deze afstemming werk ik als vertaler.

Waarbij ik altijd in  mijn werk ook een koppeling maak met  de hersens en het lijf van iemand. Immers  dit zijn onze instrumenten op aarde en deze werken op aarde samen met onze kern en haar energie.

Het vertalen doe ik via mijn Lichtfladderaars, mijn beeldend werk , de brieven en via de gesprekken, mijn schrijven,lezingen en lessen die ik geef.

Zowel voor kleine als grote mensen, alleen of als koppeling.

Ik luister naar wat komen mag en zal dit omzetten in beeld en/of taal.

Ik weet niet beter, zo ben ik geboren en vanuit deze waarneming zal ik altijd verbinden in Alles.

Wees welkom als je meer wilt weten.

 

Liefs Jet

--------------------------------------------

Jet haar Lichtfladderaars reizen inmiddels over de hele wereld en er werken therapeuten, sjamanen, bedrijven, ziekenhuizen, scholen en diverse organisaties in binnen en buitenland vanuit haar kennis en/of haar Lichtfladderaars.
Jet schrijft  brieven vanuit haar afstemming op de oeroude kennis van iedere ziel en maakt veel schilderijen en beeldend werk in opdracht.
Jet geeft trainingen en workshops met haar Lichtfladderaars in binnen en buitenland. Daarnaast ontvangt ze mensen (groot en klein) in haar Lichtfladderaar winkel+atelier voor gesprekken en geeft ze les. Hierbij staat het werken vanuit beeld dmv haar Lichtfladderaars altijd voorop, dat is haar basis.

Jet werkt vanuit haar winkel+atelier in Zutphen, samen met haar man Seth.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

© 2014 - 2018 Welkom bij het Lichtfladderaar Atelier! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel