Omdat wij bestaan uit stukjes licht energie, altijd samen in verbinding.


In de wetenschap zijn ze inmiddels zover, dat ze onze energievelden en de uitwisseling hierin al kunnen meten en ook steeds vaker de functie ervan kunnen toetsen. Er wordt gesproken van het verenigd veld, nulpuntveld, anderen spreken van het Akasha veld. ** Er zijn inmiddels meerdere mensen op aarde die deze manier van veld waarnemen hebben en ook meerdere mensen die ermee werken als tolk.

Ik ben 1 van deze mensen, echter gaat mijn waarneming nog verder: ik zie namelijk ook de kern van de ander en de gehele atlas er omheen. Op aarde of daarbuiten verbonden met Alles.

Mijn naam is Jet Eikelboom en ik ben als Veld Tolk in staat om te communiceren en waar te nemen vanuit onze kernen en velden.

Ik ben in staat om naar iemands kern te gaan, te zien welke stand deze heeft, de functie en de energie die hieruit voortkomt. Hierbij kan ik ook waarnemen waarom iemand op aarde is, welke lijnen er nog meeer verbonden zijn en welke route iemand loopt. Waarbij mijn waarneming niet stopt bij het menselijk lijf en de hersens, ik zie verder en kan de atlas van de ander voor me zien, letterlijk.

Waarbij ik niet alleen de waarneming heb van de mens en haar energie zoals we dit op aarde vertalen, maar ik kan ook de energie van engelen, gidsen, raadgevers, sterren volkeren , oude aarde volk, de aarde, de elementen en alles wat energie zal pulsen waarnemen en ermee communiceren.

Mijn veld is letterlijk verbonden met Alles en vanuit deze afstemming werk ik als vertaler.

Dit vertalen doe ik via mijn Lichtfladderaars, mijn beeldend werk en via de gesprekken, mijn schrijven,lezingen en lessen die ik geef.

Ik luister naar wat komen mag en zal dit omzetten in beeld en/of taal.

Ik weet niet beter, zo ben ik geboren en vanuit deze waarneming zal ik altijd verbinden in Alles.

Liefs Jet,

Akasha tolk

#samen zijn wij onderweg.

--------------------------------------------

Jet haar Lichtfladderaars reizen inmiddels over de hele wereld en er werken therapeuten, sjamanen, bedrijven, ziekenhuizen, scholen en diverse organisaties in binnen en buitenland vanuit haar kennis en/of haar Lichtfladderaars.
Jet schrijft  brieven vanuit haar afstemming op de oeroude kennis van iedere ziel en maakt veel schilderijen en beeldend werk in opdracht.
Jet geeft trainingen en workshops met haar Lichtfladderaars in binnen en buitenland. Daarnaast ontvangt ze mensen (groot en klein) in haar Lichtfladderaar winkel+atelier voor gesprekken en geeft ze les. Hierbij staat het werken vanuit beeld dmv haar Lichtfladderaars altijd voorop, dat is haar basis.

Jet werkt vanuit haar winkel+atelier in Zutphen, samen met haar man Seth.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

© 2014 - 2018 Welkom bij het Lichtfladderaar Atelier! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel