Ik zie dat we allemaal verbonden zijn vanuit prachtige stukjes sterrenstof.

Ik neem deze stukjes sterrenstof letterlijk in vaste vorm waar, als vaste lijnen in energie.

Ik noem deze energielijnen als ik ze samen zie: energievelden en Alles wat bestaat heeft zo'n prachtig veld om zich heen.

Het meeste knappe van alle energie, ze zal altijd samen bewegen, verbinden en communiceren vanuit haar eigen unieke vorm, waar ze zich ook in de kosmos voort zal bewegen.

In de wetenschap zijn ze inmiddels zover, dat ze onze energievelden al kunnen meten en ook steeds vaker de functie ervan kunnen toetsen. Er wordt gesproken van het verenigd veld, nulpuntveld, anderen spreken van het Akasha veld. ** Er zijn inmiddels meerdere mensen op aarde die deze manier van veldwaarnemen hebben en ook meerdere mensen die ermee werken. Ik ben 1 van deze mensen.

Mijn naam is Jet Eikelboom en ik ben in staat om te communiceren en waar te nemen vanuit deze velden en alle energie die hierin zichtbaar is.

Als een tolk kan ik daardoor iemands kern en de energiebeweging hierin niet alleen zien, maar ik kan ook heel helder daarna vertalen via beeld & Taal hoe jouw mens zijn op aarde werkt.  Immers onze energie zal zich vertalen via onze hersenen en deze zal weer signalen afgeven aan ons lijf. Ook hierin staat alles in verbinding. ik lees hierin dus ook diverse niveau's.

Daarbij ben ik ook in staat om energievelden aan elkaar te koppelen en de beweging die dan waarneembaar is hier of buiten de aarde, ook weer te vertalen via beeld en/of taal. Dus kan ik ook een heel gezin lezen of een familie, of partners.

Waarbij ik niet alleen de beweging van wat wij op aarde zielen noemen waarneem, maar ook van engelen, gidsen, raadgevers, wijzen, elfen, sterrenvolkeren, natuur/element volken en nog andere soorten.

Hiermee overleg ik dan ook tijdens gesprekken en als je dus met mij in gesprek bent, dan schuif je aan in jouw eigen wereld met alles erop en eraan, op aarde en daarbuiten.

Voor mij is dit altijd heel normaal geweest en ik zie dit niet als iets zweverigs of vreemd, maar de realiteit van samenwerken en samenwonen in deze kosmos.  Ik ken geen mens-systeem op aarde dat bestaat uit simpel 1 element, we zijn al zo verweven.

Ik kan hierbij ook zien welke reizen iemand gemaakt heeft als systeem, waar hij of zij vandaan komt qua groep en welke taak er nu ligt op deze aarde. Ik spreek dus letterlijk meerdere talen, maar dan op energie niveau.

Dit is niet iets wat ik mezelf heb aangeleerd, zo ben ik geboren.

Ik zie mijn waarneming niet als iets belastend of zwaar, maar ervaar het als een bijzonder cadeau wat ik mag uitdelen aan de ander en bij alles wat ik doe, staat dit dan ook voorop. De lichtfladderaars komen voort uit deze stroming. 

** Ik heb heel bewust gekozen om mijn vertaling puur en alleen te vertalen in beeld, uitwisseling en/of trainingen zonder therapeutische en/of medische inslag. Ik zal dus ook geen psychische, therapeutisch en/of medische adviezen geven aan mensen of deze langdurig begeleiden middels diverse sessies of mijn inzichten en afstemming gebruiken om iemand te behandelen. Hier zijn andere professionals voor opgeleid en bij twijfel in de aanvraag, zal ik altijd meteen doorverwijzen.

Nieuwsgierig..wees welkom!

Lieve groet Jet

 

--------------------------------------------------------------------------

Jet haar Lichtfladderaars reizen inmiddels over de hele wereld en er werken therapeuten, sjamanen, bedrijven, ziekenhuizen, scholen en diverse organisaties in binnen en buitenland vanuit haar kennis en/of haar lichtfladderaars. Ze schrijft geïllustreerde brieven vanuit haar afstemming op de oeroude kennis van iedere ziel en maakt veel schilderijen en beeldend werk in opdracht. Ze geeft veldtrainingen met haar Lichtfladderaars in binnen en buitenland. Daarnaast ontvangt ze mensen ( groot & klein) in haar Lichtfladderaar atelier voor gesprekken en uitwisseling in Zutphen en geeft ze les. Hierbij staat het werken vanuit beeld dmv haar Lichtfladderaars altijd voorop, dat is haar basis.

Jet werkt vanuit haar Atelier in Zutphen en daarnaast via den Heyligen berg in Leusden alwaar ze veld-trainingen geeft aan groepen. 

Jet heeft een HBO opleiding en diploma als beeldend therapeute en rehabilitatie trainster. Hiermee heeft ze 15 jaar in de reguliere gezondheidszorg gewerkt in Amersfoort, Zutphen en Doetinchem. Daarna is ze haar eigen atelier gestart. 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

© 2014 - 2017 Sterrenstof zijn wij * Lichtfladderaars * altijd verbonden. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel