Omdat wij bestaan uit stukjes licht, altijd samen in verbinding.

 

Stel in jou zit een kern en vanuit deze kern puls jij jouw unieke energie. Energie die zich zal verzamelen in een veld om jou heen en al deze energie, in combinatie met jouw kern bevat informatie, als een wandelende atlas in jou.

En stel nou dat je ervan uitgaat dat alles wat leeft in de gehele kosmos dit ook doet, energie pulsen vanuit hun kern en dat Alles hierin verbonden is.

Iets wat ik elke dag letterlijk waarneem, wij zijn 1 groot veld dat de hele dag aan het uitwisselen is.

 

In de wetenschap zijn ze inmiddels zover, dat ze onze energievelden en de uitwisseling hierin al kunnen meten en ook steeds vaker de functie ervan kunnen toetsen. Er wordt gesproken van het verenigd veld, nulpuntveld, anderen spreken van het Akasha veld. ** Er zijn inmiddels meerdere mensen op aarde die deze manier van veldwaarnemen hebben en ook meerdere mensen die ermee werken als tolk. Ik ben 1 van deze mensen.

 

Mijn naam is Jet Eikelboom en ik ben in staat om te communiceren en waar te nemen vanuit deze velden en alle energie die hierin zichtbaar is en dit als een tolk heel praktisch en meteen toepasbaar en in vaste vorm te vertalen.

Dit vertalen doe ik via mijn lichtfladderaars, mijn beeldend werk, mijn atelier en via de gesprekken, lezingen en lessen die ik geef.

Nieuwsgierig..wees welkom om mee te stromen met de Lichtfladderaars en de #lichtslingers die aangezet worden.

Lieve groet Jet **

 

 

--------------------------------------------------------------------------

Jet haar Lichtfladderaars reizen inmiddels over de hele wereld en er werken therapeuten, sjamanen, bedrijven, ziekenhuizen, scholen en diverse organisaties in binnen en buitenland vanuit haar kennis en/of haar lichtfladderaars. Ze schrijft geïllustreerde brieven vanuit haar afstemming op de oeroude kennis van iedere ziel en maakt veel schilderijen en beeldend werk in opdracht. Ze geeft veldtrainingen met haar Lichtfladderaars in binnen en buitenland. Daarnaast ontvangt ze mensen ( groot & klein) in haar Lichtfladderaar atelier voor gesprekken en uitwisseling in Zutphen en geeft ze les. Hierbij staat het werken vanuit beeld dmv haar Lichtfladderaars altijd voorop, dat is haar basis.

Jet werkt vanuit haar Atelier in Zutphen.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

© 2014 - 2017 Sterrenstof zijn wij * Lichtfladderaars * altijd verbonden. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel