Ik geef je jouw gebruiksaanwijzing op aarde..

 

Ik geloof dat we allemaal verbonden zijn vanuit prachtige stukjes sterrenstof.

Ik neem deze stukjes sterrenstof letterlijk in vaste vorm waar, als vaste lijnen in energie.

Ik noem deze energielijnen als ik ze samen zie energievelden en alles wat bestaat heeft zo'n prachtig veld om zich heen.

Het meeste knappe van alle energie, ze zal altijd samen bewegen, verbinden en communiceren vanuit haar eigen unieke vorm, waar ze zich ook in de kosmos voort zal bewegen.

In de wetenschap zijn ze inmiddels zover, dat ze onze energievelden al kunnen meten en ook steeds vaker de functie ervan kunnen toetsen. Er wordt gesproken van het verenigd veld, nulpuntveld, anderen spreken van het Akasha veld. ** Er zijn inmiddels meerdere mensen op aarde die deze manier van veldwaarnemen hebben en ook meerdere mensen die ermee werken. Ik ben 1 van deze mensen.

Mijn naam is Jet Eikelboom en ik ben in staat om te communiceren en waar te nemen vanuit deze velden en de energie die hierin zichtbaar is.

Als een tolk kan ik daardoor iemands kern en de energiebeweging hierin niet alleen zien, maar ik kan ook heel helder daarna vertalen via beeld & Taal hoe jouw mens zijn op aarde werkt.  Immers onze energie zal zich vertalen via onze hersenen en deze zal weer signalen afgeven aan ons lijf. Ook hierin staat alles in verbinding. ik lees hierin dus ook diverse niveau's.

Daarbij ben ik ook in staat om energievelden aan elkaar te koppelen en de beweging die dan waarneembaar is hier of buiten de aarde, ook weer te vertalen via beeld en/of taal. Dus kan ik ook een heel gezin lezen of een familie, of partners.

Waarbij ik niet alleen de beweging van wat wij op aarde zielen noemen waarneem, maar ook van engelen, gidsen, dragers, verbinders, wijzen, elementwezens, sterrenwezens en  andere groepen energie. Voor mij maakt dit geen verschil en ik zie dit niet als iets zweverigs of vreemd, maar de realiteit van samenwerken en samenwonen in deze kosmos. Er zijn simpel gezegd veel meer vormen aan energie en ik kom ze letterlijk dagelijks tegen, ook vaak aan mijn keukentafel tijdens gesprekken met mensen. Wat maakt dat vanuit mijn waarneming je zielen op aarde hebt, maar dus ook al heel veel sterrenwezens, gidsen, wijzen en bv elementwezens in een mensenlijf. Immers alles kan landen in de vaste materie die aarde heeft. Waarbij ik steeds vaker energie tegen kom, die niet op deze aarde is om te groeien, maar om een ander wat te leren. Net zoals ik, ik zeg altijd ik heb een baan aangenomen op deze planeet, als tolk!

Ook hierin ben ik niet uniek hoor, er zijn er al velen die deze waarneming ook hebben. Het mooiste hierin is, als ik dan vertaal waar iemand vandaan komt en hoe het aansluit op deze aarde, voor kinderen en/of volwassenen, is dat er ineens heel veel kwartjes vallen bij bv de ouders, het kind zelf of de volwassene. Vaak komen er dan ook tranen, want ze zijn eindelijk thuis.

Ik kan hierbij namelijk ook zien welke reizen je gemaakt hebt als systeem, waar je vandaan komt qua groep en welke taak je nu hebt op deze aarde. Ik spreek dus letterlijk meerdere talen, maar dan op energie niveau!

Dit is niet iets wat ik mezelf heb aangeleerd, zo ben ik geboren.

Ik zie mijn waarneming niet als iets belastend of zwaar, maar ervaar het als een bijzonder cadeau wat ik mag uitdelen aan de ander en bij alles wat ik doe, staat dit dan ook voorop. De lichtfladderaars komen voort uit deze stroming. 

Hierbij ben ik geen zwever, vaders zijn hier nog wel eens huiverig voor, want al die abacadabra met die energie termen..hoe werkt dit dan....

Nou het werkt en dat is eigenlijk het uitgangspunt! Ik zie iemand voor me, scan (leterlijk) en breng verslag uit, niet meer en niet minder en daarna zijn er ineens zoveel antwoorden hoor ik altijd terug, dat ik alleen maar blij kan worden dat ze over de drempel van eng, spannend, zweverig zijn gestapt! Sterker nog al vele papa's zeiden na afloop, iedereen moet naar jou Jet, want je geeft de sleutel op iemands zijn..

Vaak krijg ik dan ook te horen dat ik letterlijk door mijn vertaling iemands kern aanzet. Dit kan niet, want iedereen zijn of haar  kern staat al aan, anders zat je niet voor me. Wat ik doe, ik geef je jouw gebruiksaanwijzing..of die van je kind..je partner..

** Ik heb heel bewust gekozen om mijn vertaling puur en alleen te vertalen in beeld, uitwisseling en/of trainingen zonder therapeutische en/of medische inslag. Ik zal dus ook geen psychische, therapeutisch en/of medische adviezen geven aan mensen of deze langdurig begeleiden middels diverse sessies of mijn inzichten en afstemming gebruiken om iemand te behandelen. Hier zijn andere professionals voor opgeleid en bij twijfel in de aanvraag, zal ik altijd meteen doorverwijzen.

Nieuwsgierig..wees welkom!

Lieve groet Jet

 

--------------------------------------------------------------------------

Jet haar Lichtfladderaars reizen inmiddels over de hele wereld en er werken therapeuten, sjamanen, bedrijven, ziekenhuizen, scholen en diverse organisaties in binnen en buitenland vanuit haar kennis en/of haar lichtfladderaars. Ze schrijft geïllustreerde brieven vanuit haar afstemming op de oeroude kennis van iedere ziel en maakt veel schilderijen en beeldend werk in opdracht. Ze geeft veldtrainingen met haar Lichtfladderaars in binnen en buitenland. Daarnaast ontvangt ze mensen ( groot & klein) in haar Lichtfladderaar atelier voor gesprekken en uitwisseling in Zutphen. Hierbij staat het werken vanuit beeld dmv haar Lichtfladderaars altijd voorop, dat is haar basis.

Jet werkt vanuit haar Atelier in Zutphen en daarnaast via den Heyligen berg in Leusden alwaar ze veld-trainingen geeft aan groepen. 

Jet heeft een HBO opleiding en diploma als beeldend therapeute en rehabilitatie trainster. Hiermee heeft ze 15 jaar in de reguliere gezondheidszorg gewerkt in Amersfoort, Zutphen en Doetinchem. Daarna is ze haar eigen atelier gestart. 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Lezingen aanvragen op jouw locatie?

Wil je dat Jet op jouw locatie een training en/of lezing met haar lichtfladderaars zal verzorgen, neem dan contact met haar op en vraag naar de mogelijkheden.

Inmiddels heeft Jet al op meerdere locaties mogen staan, oa op het Happinez festival.

 

 

 

 

© 2014 - 2017 Lichtfladderaar atelier Jet Eikelboom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel