Wij bestaan uit stukjes licht energie, altijd samen in verbinding en dit mag en kan ik vertalen..

 

In de wetenschap zijn ze inmiddels zover, dat ze onze energievelden en de uitwisseling hierin al kunnen meten en ook steeds vaker de functie ervan kunnen toetsen. Er wordt gesproken van het verenigd veld, nulpuntveld, anderen spreken van het Akasha veld. ** Er zijn inmiddels meerdere mensen op aarde die deze manier van veld waarnemen hebben en ook meerdere mensen die ermee werken als tolk in verbinding met Alles.

Mijn naam is Jet Eikelboom en ik ben op aarde aan het werk als  1 van deze tolken en  in staat om te communiceren en waar te nemen vanuit de kernen en velden van alles wat leeft op aarde en daarbuiten, waarbij ik de pulsing van de gehele kosmos kan voelen en waarnemen.

Ik kan dus letterlijk lezen waar wij ZIJN.

Hoe?

Ik kan naar jouw kern gaan en neem waar waarom ze op aarde is en op wat voor manier. Daarbij zie ik niet alleen jouw prachtige kern, maar ook haar energie pulsing en haar samenwerking met jouw lijfje en hersens. 

Ik neem dus ook waar hoe jouw kern samenwerkt met het menselijke deel en dit geeft is mijn ervaring antwoord op bijna alle vragen die we hebben in ons proces als mens op aarde met de bekende vraag: wie ben ik en waarom ben ik eigenlijk hier? 

Hierbij kan ik ook waarnemen welke lijnen er nog meer verbonden zijn en welke route je nu  aan het lopen bent.

Waarbij ik niet alleen de waarneming heb, van de ziel en haar energie zoals we dit op aarde vertalen, maar ook daarbuiten.

Ik zie ook de energie van de Engelen, gidsen, raadgevers, de witte raden, de sterren volkeren en natuur volkeren waar. Ook mag ik inmiddels de energie van het oude aarde volk vertalen en de kern van deze aarde in combinatie met haar elementen.

Hierbij zie ik ook de verbinding met jou, dus jouw koppeling aan letterlijk Alles en iedereen.

Waarom is dit belangrijk zul je je wellicht afvragen?

Nou omdat ik niet beter weet, dat wat we allemaal bestaan uit stukjes van elkaar.

Dus hebben velen al sterrenvolk, natuurvolk, oude aarde volk etc in zich.

Ook weet ik niet beter dat we als leerling, docent en/ of begeleider op aarde zijn en dus vaak heel veel samenwerken met bv engelen, gidsen of raadgevers.

Onze lijnen van onstaan als levende energie, bepalen de route die we lopen in Alles.

Ik weet niet beter, zo ben ik geboren en vanuit deze waarneming zal ik altijd verbinden in Alles.

 

Hoe werk ik hiermee?

Ik werk op diverse manieren hiermee.

De basis zijn mijn Lichtfladderaars, deze vliegen altijd in vanuit de afstemming op de energie die de kosmos nu heeft. Ze zijn dus letterlijk tastbare kosmos energie van wat aansluit bij degene voor wie de Lichtfladderaar is.

Daarnaast maak ik vanuit deze afstemming altaren, schilderijen, Witte reiger fluisteringen, en divers ander beeldwerk vanuit het atelier.

Los van mij beeldend werk, geef ik als tolk lezingen, heb gesprekken met mensen, schrijf Lichtfladderaar brieven en geef les.

In heldere Jip en Janneke taal krijg ik altijd terug, praktisch en meteen toepasbaar op ons dagelijks bestaan.

Zowel voor kinderen, jongeren en volwassenen, enkel of koppeling. Bij kinderen in gesprekken gebruik ik ook altijd veel speelgoed, want mijn ervaring is dat taal vaak niet verstaan zal worden, maar via beeld en letterlijk 3 D ze meteen weten waar ik het over heb. Ook hierin zal gelden, wat je achtergrond is vanuit de kosmos, zal bepalen welke taal je spreekt..

Ik luister naar wat komen mag en zal dit omzetten in beeld en/of taal.

Wees welkom als je meer wilt weten over jezelf.

Omdat we het samen doen....* sterrenstof zijn wij altijd verbonden vanuit puur Licht.

Liefs Jet

--------------------------------------------

Jet haar Lichtfladderaars reizen inmiddels over de hele wereld en er werken therapeuten, sjamanen, bedrijven, ziekenhuizen, scholen en diverse organisaties in binnen en buitenland vanuit haar kennis en/of haar Lichtfladderaars.
Jet schrijft  brieven vanuit haar afstemming op de oeroude kennis van iedere ziel en maakt veel schilderijen, altaren en beeldend werk in opdracht.
Jet geeft trainingen en workshops met haar Lichtfladderaars in binnen en buitenland. Daarnaast ontvangt ze mensen (groot en klein) in haar Lichtfladderaar winkel+atelier voor gesprekken en geeft ze les. Hierbij staat het werken vanuit beeld dmv haar Lichtfladderaars altijd voorop, dat is haar basis.

Jet werkt vanuit haar winkel+atelier in Zutphen, samen met haar man Seth.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

© 2014 - 2018 Welkom op de site van Jet Eikelboom en haar Lichtfladderaars. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel