Mijn Lichtfladderaars..

Kleine liefdevolle vertalingen als beeld op steen, in afstemming op de ziel voor wie de Lichtfladderaar mag zijn. 

Lichtfladderaars zijn Pure Licht & Liefde dragers en dragen bij aan de cirkel van puur Licht op deze aarde.

Ik vertaal voor de ziel wat in Puur Gouden Licht nu mag komen.

 

In de tijd waarin we nu leven, openen de kristalwezens zich en daarnaast is de aarde bezig met haar verbinding in het nieuwe. Ik mag vanuit deze verbinding werken tussen puur Licht & MU.

Via de Lichtfladderaars zal hierin een verbinding in gemanifesteerde energie plaastvinden.

 

Hoe werk ik  vanuit de stenen?

​Ik werk nu veel samen met stenen uit de Zee of met pure Licht kristallen.

Elke basis steen uit de zee die ik gebruik, raap ik persoonlijk  aan de Franse kust, alwaar ik twee keer per jaar heen ga om te rapen. Ik voel per steen of ze aansluit.​

Zo ook met de  edelstenen, ook deze  zoek ik uit op persoonlijke afstemming in overleg.

Hierbij  let ik er atijd zorgvuldig op dat de steen /  edelsteen ook rond in haar energie zal voelen, puur stromend en dat ze op een eerlijke manier gedolven is.

Ik werk niet met alle soorten edelsteen, want ook hier luister ik naar wat nu belangrijk is om te verbinden  vanuit puur Licht in MU met de mensen op aarde.

Op dit moment werk ik veel met seleniet, bergkristal, pyriet zonnen en agaat. Allen uit Zwitserland of Marokko, alwaar ze op een zorgvuldige manier gedolven zijn.

​Daarnaast zullen er steeds meer Lichtfladderaars invliegen op stenen uit de oude aarde zoals moqui marbles en bv pyriet.  

*****

Op het moment dat de Lichtfladderaar als beeld op de steen komt, dan is het een rechtstreekse vertaling van puur Licht in beeld vanuit MU, aansluitend bij de persoon voor wie de Lichtfladderaar komt.

De Lichtfladderaars gaan altijd zorgvuldig verpakt onderweg in hun eigen reiszakje, samen  met een mooi  kaartje behorende bij de Lichtfladderaar en een kleine persoonlijke tekst vanuit mijn afstemming.

Waarbij ik altijd zeg, je mag haar bij je dragen zolang als jij haar nodig hebt, daarna mag je haar doorgeven of teruggeven aan de zee of de aarde.

Ik maak de Lichtfladderaars op persoonlijke aanvraag of je kunt naar mijn atelier komen, alwaar er diverse liggen.

** verschil met de Lichtfladderaar brieven, is dat de brieven letterlijk meer tekst erbij hebben in de vorm van een A4.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Wil je  er 1 of meerdere Lichtfladderaars aanvragen voor jezelf of een ander, dit kan rechtstreeks onderaan deze pagina.

Je kunt kiezen uit de stenen van de Zee of de Edelstenen uit de aarde.

Ik heb hierbij altijd de voornaam nodig voor wie ze mag invliegen en als het een kind is, dan graag even vermelden.

Ik zorg dat de lichtfladderaars  binnen 2 weken verzonden zullen worden, mits het zo druk is met aanvragen dat het iets langer zal duren. Gemiddelde is nu 2 weken.

Hou er rekening mee dat ze allemaal als pakket verzonden worden,  de verzendkosten zijn 7,08 euro inclusief btw binnen Nederland.

Voor verzending buiten Nederland, kun je ons het beste even mailen. Lichtfladderaars@hotmail.com

 

 


 

 

 

 

 

 

© 2014 - 2018 Welkom op de site van Mariette Eikelboom & de Lichtfladderaars. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel