**Bij elke lichtfladderaar die in zal vliegen via mijn handen,

raakt er een stukje ziel haar kern..

 

De basis van al mijn werk, mijn Lichtfladderaars. 

Ik noem ze liefdevolle energieverbindingen op steen, verbonden vanuit  iedereen 

en altijd samen in beweging.  

 

 

De Lichtfladderaars hebben 1 missie en dat is een cirkel van Licht & Liefde om de aarde brengen, aan allen die dit zo goed kunnen gebruiken. 

Mijn Lichtfladderaars vliegen in voor grote en kleine mensen, waar ze ook zijn en landen als kleine liefdevolle cadeautjes voor de ziel.

Lichtfladderaars blijven zolang als ze nodig zijn en daarna vliegen ze met  hulp van de persoon waar ze geland zijn weer verder.  Dit door ze door te geven aan een ander die op dat moment wat extra Licht & Liefde kan gebruiken of ze terug te geven aan de Aarde of de Zee, daar waar ze gestart zijn in hun reis naar de ander.

 

 

Ik maak alle lichtfladderaars vanuit afstemming op de persoon voor wie de lichtfladderaar is en hierbij maak ik ze met de hand vanuit mijn atelier in de tijd die ze nodig heeft.  Aan een lange tekentafel vol met verf, inkt, pennetjes, penselen...en heel veel liefde!  Mijn stenen komen rechtstreeks uit de zee, alwaar ik een paar keer per jaar naartoe ga om deze stenen uit te zoeken. Letterlijk zoals ik ze met de hand beschilder, zo raap ik ze eerst stuk voor stuk uit de zee.

Ik schrijf als de Lichtfladderaar klaar is, een klein persoonlijk stukje tekst vanuit mijn afstemming op de persoon voor wie de lichtfladderaar is. Zo kan je in taal lezen wat ik heb waargenomen en daarna worden ze verzonden in een linnen reiszakje met hun lichtfladderaar kaartje. Mooi verpakt en als cadeautje komen ze dan vervolgens bij jou of de ander invliegen. 

 

** OP MIJN FACEBOOKPAGINA/LICHTFLADDERAARS STAAT EEN FILMPJE VAN 8 MINUTEN OVER DE LICHTFLADDERAARS< HOE IK ZE MAAK EN HOE ZE INVLIEGEN. Je kan via deze site op de home pagina rechtstreeks naar de facebook pagina gaan en bij video's op de lichtfladderaar facebook pagina het filmpje bekijken. Op deze facebook pagina staat ook heel veel beeldmateriaal van mijn werk.

------------------------------------------------------------

Hieronder kan je zien hoe je er 1 of meerdere lichtfladderaars kan bestellen?  

Vaak krijg ik de vraag of je ook een lichtfladderaar voor jezelf kan bestellen? Natuurlijk kan dit, net zoals je er 1 voor jouw kind, jouw kleinkind, jouw vriendin, jouw buurvrouw, jouw oma, jouw collega, jouw partner kan bestellen. De start van de aanvraag is altijd Licht en Liefde en ik geloof dat mijn lichtfladderaars precies invliegen daar waar ze mogen zijn om thuis te komen.

Je kan een lichtfladderaar bestellen in 2 maten. De maten gaan van in je handpalm en de andere is op je hand.

Prijs is 27,50 en 50,00 excl. verzendkosten.

Wat ik altijd nodig zal hebben als je gaat bestellen, is de voornaam van de persoon voor wie ze is  en ook graag vermelden als het voor een  kind is.  Is het een spoedbestelling, geef dit dan ook even aan. Hou er rekening mee dat er veel aanvragen zijn, gemiddelde van uitvliegen is dan ook rond de 4 weken.

Voor verzending buiten Nederland & België, kun je mij het beste even mailen.

Wil je na het lezen van dit alles er 1 bestellen, dit kan rechtstreeks onderaan deze pagina.

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------

** We maken je erop attent dat we algemene voorwaarden hebben die gelden op alle activiteiten van de lichtfladderaars en de trainingen en/of consulten. Deze zijn te lezen  op de site.   

 

 

 

 

 

Lezingen aanvragen op jouw locatie?

Wil je dat Jet op jouw locatie een training en/of lezing met haar lichtfladderaars zal verzorgen, neem dan contact met haar op en vraag naar de mogelijkheden.

Inmiddels heeft Jet al op meerdere locaties mogen staan, oa op het Happinez festival.

 

 

 

 

© 2014 - 2017 Lichtfladderaars vliegen rond de aarde, onderweg naar jou.. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel