Mijn Lichtfladderaars..

Kleine liefdevolle vertalingen als beeld op steen, in afstemming op de ziel voor wie de Lichtfladderaar mag zijn. 

Lichtfladderaars zijn Pure Licht & Liefde dragers en dragen bij aan de cirkel van puur Licht op deze aarde.

Ik vertaal voor de ziel wat in Puur Gouden Licht nu mag komen.

 

 

Hoe werk ik  vanuit de stenen?

​Ik werk met stenen uit de Zee of met edelsteen.

Elke basissteen uit de zee die ik gebruik, raap ik persoonlijk  aan de Franse kust, alwaar ik twee keer per jaar heen ga om te rapen. Ik voel per steen of ze aansluit.​

Zo ook met de  edelstenen, ook deze  zoek ik uit op persoonlijke afstemming in overleg.

Hierbij  let ik er atijd zorgvuldig op dat de steen /  edelsteen ook rond in haar energie zal voelen, puur stromend en dat ze op een eerlijke manier gedolven is.

Ik werk qua edelsteen altijd met Seleniet, Bergkristal, pyriet zonnen of Agaat. 

De Lichtfladderaars gaan altijd zorgvuldig verpakt onderweg in hun eigen reiszakje, samen  met een mooi  kaartje behorende bij de Lichtfladderaar en een kleine persoonlijke tekst vanuit mijn afstemming.

Waarbij ik altijd zeg, je mag haar bij je dragen zolang als jij haar nodig hebt, daarna mag je haar doorgeven of teruggeven aan de zee of de aarde.

Ik maak de Lichtfladderaars op persoonlijke aanvraag of je kunt naar mijn atelier komen, alwaar er diverse liggen.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Wil je  er 1 of meerdere Lichtfladderaars aanvragen voor jezelf of een ander, dit kan rechtstreeks onderaan deze pagina.

Zodra de aanvraag binnen is, stem ik af en vanuit deze afstemming komt de passende steen qua soort en energie. Dit kan dus of een steen uit de zee zijn of een edelsteen.

Ik heb voor het maken van een Lichtfladderaar altijd de voornaam nodig voor wie ze mag invliegen en als het een kind is, dan graag ook even vermelden.

Ik zorg dat de lichtfladderaars  binnen 2 weken verzonden zullen worden, mits het zo druk is met aanvragen dat het iets langer zal duren. Gemiddelde is nu 2 weken.

Hou er rekening mee dat ze allemaal als pakket verzonden worden,  de verzendkosten zijn 7,08 euro inclusief btw binnen Nederland.

Voor verzending buiten Nederland, kun je ons het beste even mailen. Lichtfladderaars@hotmail.com

 

 


 

 

 

 

 

 

© 2014 - 2018 Welkom op de site van Mariette Eikelboom & de Lichtfladderaars. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel