Zäfron, de Oude Elfen Aarde.

Artikel 7 van 9
€ 7,50 (inclusief btw)

Zafrön, de Oude Elfen Aarde

Als we teruggaan in de tijd die deze Aarde draagt, dan behoren daar ook allerlei volkeren bij.

Zij die met velen families van Licht, bijgedragen hebben in Haar opbouw.

Volkeren die wellicht vanuit het menselijk bestaan allang vergeten zijn en wellicht in energie ook al helemaal niet meer voelbaar zijn voor de meesten.

Waarbij vele van deze volkeren, waarschijnlijk ook enkel Leven in de verbeelding van de mens en gezien worden als sprookjes en/of verbeelding.

Echter vele sprookjes, verbeeldingen, fantasy stories, zijn in beeld en schrift vanuit Aarde opgetekend, zodat we blijven Weten!

Ook al denken onze hersenen daar anno 2022 iets totaal anders van, ÄL onze beelden kunnen zich pas in vorm aan ons Tönen, als ze ergens vanuit het Mültiversöm al waren en LEVEN.

 

Vandaag wil ik jullie opnieuw kennis laten maken, met Hen, de Elfen van ¨Zafrön.

Ik zeg bewust -opnieuw-, want ze zijn niet nieuw op Aarde, maar in Aarde Lijnen al vanaf de start van de tweede Aarde aanwezig.

Hen die echt bestaan en wij vanuit het Mültiversöm kennen, als 1 van de volkeren die een groot gedeelte van Aarde’s natuur heeft GEWEVEN.

Hen dragen namelijk zoals wij dat vanuit Aarde kennen, onder andere een plant bewustzijn en dragen hierin heel veel kennis in zich over Harmonisch samen-leven, Harmonisch groeien en Harmonisch samen-werken vanuit allerlei Levens-vormen.

Waarbij ze vanuit dit plant bewustzijn, ook samenwerken met onder andere allerlei mineraal soorten, zonnen-verbindingen, water-soorten en allerlei verbindingen die op dit moment de lagen van het binnenste van deze Aarde nog steeds zijn.

Je kunt de Elfen volkeren van ¨Zafrön, dan ook wel 1 van de letterlijke GROND-leggers noemen van deze Aarde.

Zonder hun specifieke LICHT verweving, zou deze Aarde niet zijn in Haar Natuur, zoals wij Haar kennen.

Een artikel van 11 pagina's

Na aanvraag, wordt ze binnen 24 uur per mail naar je toegezonden.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2024 Ik adem kleine wolkjes klaproos, zachtjes met de wind. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel