12-02-2021 Waarom een periode als Corona, voor sommige kinderen /jongeren juist een heel positief effect heeft.

Vorige Artikel 10 van 14 Volgende

Wat mij steeds meer opvalt, zijn de vele krantenkoppen, nieuwsberichten en de vele praatprogramma's, die het hebben over de enorme tsunami aan instortende kinderen en/of jongeren door de langdurende Corona periode.

Begrijp me goed, voor een gedeelte van de kinderen, tieners en/of jongeren, duurt het ook echt veel te lang, echter er is OOK een hele andere groep en hier wordt bijna geen aandacht aan gegeven.

Het zijn de kinderen, tieners, jongeren die al heel lang op hun uiterste teentjes liepen en zich al jaren proberen te voegen, naar en in een algemeen systeem van onderwijs.

Het zijn de kinderen, jongeren en tieners, die chronisch moe waren, bij allerlei hulpverleners liepen en waar niemand echt een sticker voor klaar had liggen, echter dan de bekende zin: hij of zij doet het anders.

Het zijn de kinderen, tieners, jongeren, die NU ineens hun eigen tempo kunnen LEVEN.

Omdat er eigen ENERGIE-ruimte wordt geboden en ze niet hoeven in te voegen in te volle klassen, vol energie velden die altijd maar weer gevoeld werden en vaak eigen energie opslokte.

Er blijft ineens ADEM over en vanuit dat eigen ritme, wordt er geleerd, ontdekt en geleeft.

Vandaag wil ik dit MEE-geven, want ik ken heel veel van dit soort kinderen, jongeren en tieners.

Ze hoeven geen stickers, maar LEVEN vanuit een ander LEVENS-ritme.

Al jaren roepen deskundigen dat kinderen, tieners en jongeren meer ruimte moeten krijgen, om zich weer ouderwets te vervelen, wellicht meditatie te doen of te staren naar het water.

Omdat velen verleerd zijn, zo jong al, dat dit soort elementen van even NIKS, heel belangrijk zijn in LEVEN.

Aan veel kinderen, tieners en jongeren die dit van binnen heel goed al wisten, zie je nu het LEVEN meer en meer aangaan.

Ze gedijen bij STILTE, hebben niet veel nodig in andere energie uitwisselen en zijn dichterbij de Aarde meestal, dan vele andere leeftijdgenootjes.

Ze gaan naar buiten, gedijden onder de boom, kletsen met het dier en voelen zich het meest in harmonie, als er veel rust en ruimte is.

In mijn ogen zullen hieruit grote docenten straks naar voren stappen, vanuit een periode die hun prachtige Aarde-hart volledig de ruimte heeft gegeven om te voelen wat hun zo eigen is.

Ze dragen stilte en vanuit dat Levens-ritme, geven ze mee.

 

 

 

Ons gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

Gastenboek

  • 22-02-2021 - Ik ben in een magische bijzondere mooie reis beland.........wow......! lees meer
  • 16-02-2021 - De OM steen ontvangen, hij is prachtig net zoals het...  lees meer
  • 15-02-2021 - wat leuk, je berichten voor kinderen en jongeren. En wat...  lees meer
Plaats een bericht

© 2014 - 2021 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel