19-01-2021 Waar gelukt begint...

Vorige Artikel 11 van 133 Volgende

Vandaag is het de negentiende en de 19 staat in de nieuwe Levenswaarden gelijk aan:

Loskoppeling, heel letterlijk en in dit geval is het loskoppeling van oude macht en daardoor komt er ruimte voor nieuw Leven.

Nieuw Leven, wat zich nog mag vormen en allerlei mogelijkheden krijgt aangeboden in en vanuit Leven, om zichzelf te kunnen ZIJN.

Ben jij jezelf?

De vraag die ik best vaak stel vanuit mijn praktijk aan mensen.

Want jezelf zijn of kunnen zijn, is voor velen helemaal niet zo vanzelfsprekend.

Vaak zijn we verbonden vanuit Leven met zoveel hiërarchie, oude wetten en normen, oude gedachten, oude regels en ja ook vaak oude machten.

Machten die bepalen en machten die het Leven tot nu toe een bepaalde vorm hebben meegegeven, die wellicht helemaal niet jouw vorm is.

Dus ben je jezelf?

En ben je wel gelukkig in dit zelf?

Afgelopen zaterdag had ik een spoedgesprek met een prachtige jonge vrouw en haar heb ik het boek van Eva Eland meegegeven: Waar geluk begint.

Het boekje is zoals de schrijfster zelf aan zegt, niet enkel voor kinderen, maar inzetbaar voor iedereen.

Waarbij ik niet enkel viel voor de teksten en illustraties, maar vooral voor het knalgele en roze qua vormgeving en de energie waarmee het gemaakt is.

Het hele boek ademt: ZON

En wist je dat juist de ZON, ons de mogelijkheid blijft bieden om nieuw Leven aan te zetten en oude stukjes zelf, die meegereisd zijn via b.v. opvoedingen of anderen en eigenlijk niet bij ons horen, ook de mogelijkheid biedt om los te laten.

Dus vraag ik het je nog een keer: ben jij jezelf en als je antwoord nu NEE is, doe er dan wat mee en gun jezelf nieuw Leven, vol ZON & Geluk.

Omdat Leven niet er op uit is, om je in jouw groei tegen te houden, maar ze juist maar 1 doel heeft en dat is jou een toekomst aanbieden vol Leven.

Leven dat jouw vorm draagt, jouw Levens-energie en jouw ZIJN.

En als je zelf oprecht kan zeggen: ik ben gelukkig en ik kan mezelf ZIJN, kijk dan eens wat vaker over je schouder of naast je en help degene die niet zichzelf hierin kan ZIJN.

Wees er voor degene in Leven, die ook hetzelfde geluk willen vinden, maar zich bevinden in situaties van Leven, waarbij ze het niet alleen kunnen of te jong zijn om hierin al een bewuste keuze of ommekeer in te maken.

Samen betekent ook elkaar helpen in Leven, zodat we allen kunnen ZIJN.

Waar geluk begint?

Daar waar de ander mij teruggeeft dank je wel voor jouw ZIJN voor mij, want daardoor kon ik groeien.

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

© 2014 - 2021 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel