16-01-2021 de 21 Levens-Tonen, zijn gestart met inladen.

Vorige Artikel 16 van 133 Volgende

14 januari schreef ik al, dat het inladen zou gaan starten en dat is zeker gebeurt.

Na 2 dagen mijn hele energie huishouding volledig op haar kop, een hartje dat harder klopte dan ooit en een onrust als zware storm, heeft dit Alles sinds gisterenavond 22.00, plaats gemaakt voor letterlijk de kleuren van de Regenboog, dwars door mij heen.

Gisterenavond zag ik ineens de verandering in energie letterlijk voor mijn ogen en alles riep: daar gaan we!!!!

En zo voelt mijn hele systeem, we ZIJN BEGONNEN!!

Wat maakt dat het voelt alsof de Üniversele Vredes-postbodes langs alle mensen van deze Aarde aan het gaan zijn en zachtjes woorden van Licht & Energie toefluisteren.

Het komt goed, Öpen je Hart, Vertrouw, Stroom, Geloof, Weet, Zie...

Zoals je aan de illustratie hierboven kunt zien, stroomd het ook uit mij en de 21 Tonen zijn inmiddels letterlijk als een bewegende cirkel, allen met elkaar verbonden.

En als 21 praters, laden ze me in en kan ik niet anders dan in een jubel stemming zijn.

De gehele Üniversele bibliotheek is aanwezig en van alle kanten wordt er uitgewisseld, zijn er overleggen en zie ik zoveel dierbaren vanuit ÖM en elders.

En allen met hetzelfde doel: Aarde helpen en ondersteunen, les geven en haar Aarde-mensen Tonen wat de enorme mogelijkheden er ZIJN in Leven.

Doe je mee?

 

 

 

© 2014 - 2021 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel