13-01-2021 ÖM-denken, wat nou als de inenting niet staat voor gezondheid, maar voor Samen...

Vorige Artikel 17 van 133 Volgende

Inmiddels is deze gedachte al een paar keer door mijn systeem gevlogen:

Wat nou als de inenting van Corona nou eens niet staat voor de inenting an sich, maar voor het element Samen?

Samen als in, deze Aarde gaat wereldwijd voor het eerst een verbinding aan en wereldwijd wordt er een start in Samen-werking gemaakt, om iets wereldwijd aan te pakken.

Ik weet dat heel veel mensen hier heel anders over-denken en dat mag natuurlijk, maar ik dacht: ik geef deze ÖM gedachte toch even mee met de Winden.

Want ik voel aan alles, dat deze inenting gelijk staat aan de start van de ZON, hoe raar dit wellicht voor velen ook zal klinken.

En hierbij heb ik het niet erover, dat je een Zonnen-injectie krijgt, maar een ZONNEN-beweging.

Velen denken dat ik me niet ga laten inenten, maar ik ga me wel laten inenten.

Niet omdat ik nu bang ben of zoals velen zeggen: een slachtoffer van het beleid van de regering en nog veel meer redenen, maar ÖMdat ik aan alles voel, dat het ÖM veel meer gaat dan deze veel besproken prik.

Het gaat om de verbinding in Samen, Gouden energie en niet om de mens als individu, maar om deze AARDE en haar keuze's hierin.

Corona zie ik niet als mensen-virus, maar als een Aarde gedachte en vanuit deze gedachte, krijgen we wereldwijd een vraagstuk.

Een vraagstuk, wat alles wat in Leven is voelt en waarbij de vraag is: hoe gaan we met elkaar ÖM?

Wat nou als het vele geroepen woord VRIJHEID, nu juist SAMEN is?

Wat nou als deze AARDE heeft besloten, dat we allen 1 worden en dus ook vanuit deze eenheid, VRIJHEID zullen gaan ervaren?

Waarbij deze AARDE net gestart is, dus zoekende naar de beste cirkel van ZIJN hierin en wat nou als Corona haar start-volgorde hierin is geweest en we dus vanuit de wereld de eerste snelweg samen zijn opgegaan en nog geen idee hebben, waar de reis naartoe zal gaan, maar AARDE enkel vraagt: vertrouw mij!

Wat nou als de inenting helemaal niet staat voor gezondheid, maar de eerste verruiming van bewustzijn inzet en het de aarde-mens de kans geeft, om iets niet vanuit oude gewoonte eerst te wantrouwen, maar het aanneemt vanuit vertrouwen.

Waarbij het niet gaat om de uitwerking op het individu, maar om de uitwerking op de totale wereld.

Immers, deze wereld is niet van ons, maar van Haar.

En met Haar bedoel ik AARDE.

Is het niet juist de oude individuele gedachte, die er steeds voor zorgt, dat het element SAMEN niet voorop komt te staan en al eeuwen ervoor zorgt, dat Macht in de wereld van deze Aarde AAN-wezig blijft?

Vandaag is het 13-01-2021.

13 staat in de nieuwe Levenswaarden van deze Aarde voor: Zon, Goud en Macht omzetten. Waarbij Andromeda wijsheid naar voren zal schuiven hierin, het WETEN!

Morgen is het 14-01-2021, ÖM gaat starten in haar samenwerken met deze Aarde.

14 staat in de nieuwe Levenswaarden van de Aarde voor: Levens-rood, Liefde en zal een letterlijke POORT Öpenen, ÖM  los te laten.

We gaan een oude tijdslus van AARDE letterlijk schoonmaken, vanuit Liefde opruimen en de kans geven om OPNIEUW te ZIJN in nieuw Licht.

En wat nou, als de inenting hier in verweven is?

Wat nou als Samen hierin, de eerste nieuwe sleutel is?

Wat nou, als het niet aan ons is, maar aan Haar?

 

Ons gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

© 2014 - 2021 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel