6-12-2020 En dan start het Aarde-Licht schilderij, ineens met een Beer.

Vorige Artikel 30 van 133 Volgende

Al vanaf jongs af aan schilder ik en altijd start ik van binnenuit.

Maakt dat in de eerste lagen de ander volledig getoond wordt en dit is vaak heel anders, dan zoals we er aan de buitenkant uitzien.

Waarbij mijn ervaring is, dat alle levensvormen van deze Aarde verweven zijn en zijn we dus niet enkel mens, maar ook plant en b.v. dier.

En dan kan het maar net zo zijn, dat een andere levensvorm start als eerste laag van een Aarde-Licht doek voor een mens.

En als de persoon voor wie je het mag maken, dan ook nog verweven is met diverse Universele stelsels, waar diersoorten voorop staan, dan is het logisch dat juist daar de start zit.

Ik ken haar al een tijdje, de dame voor wie ik dit doek mag maken en het verbaasde me dan ook niks, dat juist haar Beer als eerste naar voren schoof.

Ik deel het even met jullie, want deze eerste lagen, verdwijnen meestal onder andere lagen en dan zie je niet meer de opbouw van het doek.

Echter ik vermoedt dat in volledige transparantie deze prachtige Beer, dwars door het doek blijft komen.

In dit schilderij staat namelijk niet de mens voorop, maar het totale wezen en dan schuiven de diersoorten in kracht, veel verder dan de mens voor deze persoon.

Dus gaat dit doek, verder dan de leeftijd van deze Aarde-mens.

Daar naar de plek waar de dieren al veel Öuder zijn en lang voor de Aarde-mens al bestonden.

Daar waar de start zit van de persoon, waar ik dit Aarde-Licht doek voor mag maken.

 

Ons gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

© 2014 - 2021 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel