12-11-2020 In-pluggen op Liefde!

Vorige Artikel 43 van 133 Volgende

Waar voedt jij jouw systeem eigenlijk mee?

De vraag die ik de afgelopen weken, al meerdere malen tijdens gesprekken met mensen aan mijn tafel heb gesteld.

Want het begint langzamerhand echt op te vallen, dat we ZIJN aangekomen in een fase op deze Aarde, dat we de begrippen bewust Licht & Liefde tot ons nemen, steeds vaker lijken te vergeten.

Realiseer je dat we een natuurlijke kringloop zijn van Inladen en het is maar net wat jij inlaad, wat jouw systeem als mens, ook weer intern zal verwerken.

Dus stel, ik leg jou de hele dag aan een stekker die pure zuivere LIEFDE zal overdragen, wat denk je dat er dan vervolgens door jouw systeem zal gaan stromen?

En wist je dat deze Aarde, alles voorhanden heeft, om jouw elke dag aan deze stekkers vol Licht & Liefde te koppelen.

Vraag is zoals altijd: maak je er gebruik van?

Sta je elke vaak genoeg in de wind, met je snoet in de Zon of met je voeten in het Zee? Knuffel je jouw partner genoeg, ÖMarm je jouw kind of aai je jouw huisdier regelmatig? Ruik je bewust aan deze ene bloem, kook je een maaltje voor de buurvrouw en knik je even liefdevol naar degene die je voor de zoveelste keer tegenkomt in de straat. Wanneer heb je voor het laatst een hele dag eventjes helemaal EIGEN tijd ingeruimd? Ben je nog creatief bezig geweest, mooie muziek geluisterd of een wandeling gemaakt naar die ene oude boom? Een kaartje geschreven naar je beste vriendin of tegen deze Aarde gezegd , dat je zo dankbaar bent dat ze er is?

 

Och LIEFDE zit in alles, vraag is slechts: plug je in of loop je er voorbij?

* Waarbij inpluggen, altijd uitwisseling zal betekenen..dus voedt jij je met de Liefde van de ander en de ander weer met de Liefde van jou. Hierin werken ALLE levensvormen van deze Aarde, op elkaar in!

 

Ons gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

© 2014 - 2021 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel