16-10-2020 ÖM sluit zo aan, bij waar we nu steeds meer SAMEN instaan, namelijk Aarde-leven.

Vorige Artikel 54 van 133 Volgende

En we zakken en zakken, dieper en dieper en de eerste lichting staat al met zijn of haar voeten, lekker verlicht in de klei van deze Aarde.

Starend naar de enorme chaos en totaal niet weten waar ze moeten starten.

Echter ze voelen intuïtief dat het klopt, dus stromen ze mee en pluggen ze met al hun prachtige Levens stekkers, in op het LEVEN van deze Aarde.

Ja we zitten in een klimaat crisis, maar er ligt nog een veel grotere crisis onder schuil en dat is dat de mens als levensvorm, echt totaal verwijdert is van hun natuurlijke habitat.

Ze gaan met velen liever op citytrip en zich laven in de grote steden, dan dat ze massaal het bos intrekken, adem gaan halen en zich realiseren dat ze familie zijn van de rest.

Zolang dit besef niet op de voorgrond staat, is er geen belang vanuit het bewustzijn om bv. het klimaat aan te pakken en serieus te nemen.

Immers dan verhuizen we toch gewoon naar Mars!

En ja dit kan, zeker in de toekomst weet ik en is in het verleden ook al gedaan.

Echter dan gaan we voorbij aan iets heel essentieels en dat is dat deze Aarde net zoals jij en ik, een levend organisme is. Geboren vanuit hetzelfde Licht en geschakeld aan een wel hele bijzondere taak.

Zij is namelijk het Lichtwezen, dat volledig helend AAN-wezig zal gaan zijn, dit vanaf haar vijfde leven.

Iets wat sommige onder ons zich heel goed realiseren en juist daarom nu al met hun verlichte voeten in die klei van haar staan.

Ze voeden haar, anders.

Niet vanuit citytrips, maar vanuit Liefde.

Ze weten dat de ÖMarming van het LEVEN van haar, gelijk staat aan een volgende stap in groei en dat we die groei niet gaan krijgen door te blijven door-denderen.

Pauze, realiseer je dat dat is wat nu gecreëerd wordt wereldwijd, in combinatie met het Tonen van ALLES wat vanuit LEVEN verzacht mag worden, liefde nodig heeft en om heling vraagt.

Wist je dat we meer dan ooit op deze AARDE, een inkijkje hebben gekregen in haar LEVEN.

Zij laat ons zien, waar zij nu hulp bij nodig heeft.

Sterker nog: ze vraagt ons om deze hulp.

Ze vraagt om Samen met haar in haar klei te gaan staan, niet wetend en toch in alles voelen dat het klopt. Dat ze LEEFT.

En ze vraagt je enkel om haar LIEF te hebben, om haar LEVEN te zien en in de elementen van haar ZIJN te stappen.

Ze vraagt je, om jouw ÖM

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

© 2014 - 2021 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel