20-09-2020 Iets tastbaars meegeven vanuit de praktijk, is vaak heel belangrijk.

Vorige Artikel 77 van 133 Volgende

Jaren heb ik Lichtfladderaars meegegeven aan grote & kleine mensen, in allerlei soorten en maten.

Dit deed ik heel bewust, want door tatsbaars iets mee te geven vanuit het uur waarin je net samen bent geweest, verleng je letterlijk deze ervaring. 

Immers als je iets tastbaars meegeeft wat bv bekrachtigd dat iemand heel sterk is, dan zal de ander als hij of zij thuis is, elke keer als dat specifieke dingetje in zijn of haar handen ligt, herinnert worden aan zijn of haar eigen kracht.

Conditioneren van de hersenen noemen we dit, want die hebben het tastbare nog nodig voor een schakel. 

De Aarde-mens staat nog volledig in de materie-stand. Hier bedoel ik mee, onze hersenen doen het beter, als er een vaste vorm aan iets gekoppeld wordt. Dan onthouden hersenen het beter.

In de toekomst van deze Aarde, zal dit triggerpoint veranderen, dan hebben we het tastbare niet meer nodig, omdat de samenstelling van deze Aarde zal veranderen hierin. Het voelen, ervaren zit dan veel groter, breder, geavanceerder in ons systeem en de Aarde wordt haar eigen matrix, waarin alles in deeltjes anders ingeladen wordt. 

Echter zover zijn we nog niet, dus TIP anno 2020 als je een praktijk hebt, met anderen werkt, voor de klas staat of ouders bent, maak eens wat vaker gebruik van tastbare vormen om jouw kind bv te bekrachtigen, licht mee te geven, te laten herinneren hoe prachtig iemand is, hoe sterk of dat iemand er niet alleen voor staat.

In te zetten bij alles! 

Ik zal gisteren deze kleine popjes ( zie foto bovenaan) bij de Hema, prachtige meegevers!   Er is echter zoveel, dus verzamel, wees creatief, in alle soorten en maten of bewust gezocht voor die ene keer. 

Ik werk al jaren zo, deed dit al in de gezondheidszorg. Altijd kreeg ik terug, dat juist dat kleine dingetje, wat dan in de broekzak mee ging naar bv school, kantoor, de begravenis, het moeilijke gesprek, of naast hun lag op de keukentafel als reminder, heel belangrijk was geweest.

Het liet ze de volgende stap in hun eigen proces zetten!

We doen het samen lieve mensen!

Tastbaar AAN-wezig als mens, dus ook tastbaar mee-geven graag!

                                                                    ** 

Ons gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

© 2014 - 2021 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel