18-09-2020 Aarde is....

Vorige Artikel 28 van 83 Volgende

Je zou toch denken (!) dat juist door zoiets als corona, dat de grote mensen wereld elkaar wat meer gaat zien en beleven als 1 Aarde.

Immers er is overal Corona en elke afdeling ( lees land) van Aarde heeft ermee te maken.

Of je nu in de tropische regenwouden woont, op een flat in Rotterdam of ergens in Timboektoe, Corona is overal.

Dus een beetje slimmerik, zou dan toch zich anno 2020 eens mogen gaan afvragen: huh zijn we wel allemaal losse onderdelen, afdelingen en begrenzingen of zijn we allen 1 geheel? Is het wel de mens die deze beweging inzet of is het Aarde?

En deze slimmerikjes zijn er al wel, echter worden ze door  vele anderen, heel snel weer terug hun bekende hokjes ingeduwd, want er zit geen winst op allen 1.

Ik schaamde me diep voor het besluit van de Nederlandse regering, om maar zo weinig vluchtelingen uit Moria toe te laten. Waarbij het er waarschijnlijk nog minder zullen worden, want ze hebben er zo'n regelgeving omheen gebouwd, dat velen niet in aanmerking komen.

3 is het getal tot nu toe, 3 kinderen die vanuit de Nederlandse regering voldoen....

En in dat land woon ik.

Ik die deze wereld als 1 geheel ervaar en ik die weet, dat deze Aarde zichzelf ook al 1 ervaart.

Ze beleeft zichzelf niet als een gesplitste Aarde, niet als inkadering met begrenzingen en regels waaraan ZIJ moet voldoen om zichzelf over deze Aarde te verplaatsen.

Zij beleeft zichzelf als een Liefdevol wezen, waarin ze ruimte heeft voor iedereen.

Waar je dan ook wilt  of kan ZIJN, want alle levensvormen komen vanuit haar en haar planeet is hun thuis.

Heel boos worden op haar levensvormen, specifiek de Aarde-mens in dit geval, kunnen we ook niet, want zij zijn immers opgebouwd uit nog oude gedachten, oude begrenzingen en oude overtuigingen van hoe het altijd geweest is.

En toch, begint het bij mij soms te knagen, wordt ik wel vanuit mijn Aarde-mens boos, want ik voel hoe het ook anders kan.

STAP 1 en deze geef ik jullie mee voor de rest van je LEVEN: zie deze Aarde niet als stukjes inkadering en altijd maar weer die begrenzing in ruimte afbakening, maar neem haar waar als 1.

Voel haar als 1 geheel, zodat jouw Aarde mens gaat wennen aan het idee ( als ze dit nog niet doet), dat er geen onderscheid is, dat er geen indeling van landen hoeft te zijn en dat er dus geen bedachte regels op kinderen geplakt hoeven te worden, die NU een thuis nodig hebben.

Door haar als 1 te ervaren, ga je je medemens ook als naaste ervaren, waar ze ook verblijven op deze Aarde.

Corona is niet iets van de mens, het is een virus van Aarde en zolang zij niet in harmonie kan leven met zichzelf,  zullen er meer virussen komen, ziekten en zaken gaan spelen die haar LIJF zullen ervaren.

Immers via wat  reageren wij als Aarde-mens, als we ons niet in balans voelen?

Juist  via ons LIJF...

En  laat ons lijf nu letterlijk aangesloten zijn op het totale AARDE LIJF van deze AARDE, dus wat zij ervaart, ervaren wij dus uiteindelijk ook.

Samenwerken vraagt dit volgens mij....als in SAMEN!

ÖM introductie filmpje

Mariette start 22-2-2021 met haar nieuwe Lichtmodule ÖM. Ze heeft er een klein introductie filmpje over gemaakt, kijk je mee?

Klik op de link om het filmpje te openen.

https://youtu.be/YuIuLYfOQdI

Omdat er zoveel te delen valt, hebben wij ook regelmatig een nieuwsbrief. Mariette schrijft, zal illustreren en mee-geven aan jou, wat nu vanuit deze Aarde mee mag. Opgeven kan hieronder!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Ons gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

Het gastenboek is niet voor vragen over VoelLanders. Stuur hiervoor een mail naar voellanders@outlook.com

Gastenboek

  • 23-10-2020 - Wat fijn je bericht over 22.22 op 22-10-20. De dag...  lees meer
  • 15-10-2020 - Ik las vandaag je blog over de “De universele rechten...  lees meer
  • 11-10-2020 - Elke blog is zo een feest van herkenning en erkenning...  lees meer
Plaats een bericht

© 2014 - 2020 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel