09-09-2020 Een drakenmeisje keek me aan in de winkel en ik wist, je mag mee voor haar.

Vorige Artikel 34 van 83 Volgende

Het gebeurt me best vaak, dat ik in een winkel sta en letterlijk hoor dat ik ergens naartoe moet lopen. In het verleden heb ik deze signalen vaak losgelaten, want ik ging een beetje in verzet, echter tegenwoordig luister ik heel braaf, want ik weet inmiddels hoe belangrijk het is dat ik hiernaar luister.

Dus toen ik in het kruidvat, saaie boodschappen aan het doen was, rende er ineens een kind voorbij en alles zei, volg dat jongetje. Het jongetje stopte voor het speelgoed en heel specifiek, voor een aantal draakjes. Hij keek ernaar en zei toen heel duidelijk, nee die zijn niet voor mij, ik heb een auto nodig en floep weg was hij weer. Echter ik stond daar, voor die draakjes en wist allang hoe laat het was. De tijd voor de volgende draak, want de laatste die ik gekocht had, was na twee dagen alweer doorgegeven en toen heb ik heel bewust aangegeven: als het tijd is voor een nieuwe, dan hoor ik het wel.

En daar stond ze, het witte meisjes draakje uit de film de drakenjagers en 5 minuutjes later ging ze met me mee de winkel uit.

Dit was gisterenochtend voor de duidelijkheid en mijn witte dame had extra groene aanklik vleugels, maar deze moesten nu nog los hoorde ik. Deze konden pas, als ze zover was. Wie er dan zover moest zijn, och dat heb ik allang losgelaten, ik stroom mee en weet dat het goed komt. Dus groene vleugels opgeborgen en haar neergezet op mijn behandeltafel.

Niet wetende, dat ze vandaag al zou meevliegen met een meisje...

Het meisje bleek echter een vrouw en terwijl we een gesprek hadden, vertelde ze mij oa dat ze soms achter het station op dezelfde plek achter zich een soort regenboog veld zag. Terwijl ze dit uitsprak, ging mijn drakenalarm af en ik keek en wist, och jij bent het die het regenboog veld achterlaat en je hebt het nog niet door.

Dus ik haar draken-meisje  erbij gepakt, tranen die volgde en toen uitgesproken dat ze naast regenboog, ook andere velden achterliet, oa transparant groen.

Waarop ze zei, och als ik verander in een draak, dan start ik altijd in groen.....

Jullie snappen, dat was het moment dat de vleugels, die transparante groene die ik apart had gelegd, uit de doos haalde.

Zo fijn als de cirkel rond is, als je durft te luisteren en kan vertalen, precies daar waar de ander zit.

Tegenover mij in dit geval, aan mijn tafel en ze zag ineens zichzelf.

 

ÖM introductie filmpje

Mariette start 22-2-2021 met haar nieuwe Lichtmodule ÖM. Ze heeft er een klein introductie filmpje over gemaakt, kijk je mee?

Klik op de link om het filmpje te openen.

https://youtu.be/YuIuLYfOQdI

Omdat er zoveel te delen valt, hebben wij ook regelmatig een nieuwsbrief. Mariette schrijft, zal illustreren en mee-geven aan jou, wat nu vanuit deze Aarde mee mag. Opgeven kan hieronder!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Ons gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

Het gastenboek is niet voor vragen over VoelLanders. Stuur hiervoor een mail naar voellanders@outlook.com

Gastenboek

  • 23-10-2020 - Wat fijn je bericht over 22.22 op 22-10-20. De dag...  lees meer
  • 15-10-2020 - Ik las vandaag je blog over de “De universele rechten...  lees meer
  • 11-10-2020 - Elke blog is zo een feest van herkenning en erkenning...  lees meer
Plaats een bericht

© 2014 - 2020 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel