08-09-2020 Ik en mijn voeten, geland op AARDE!

Vorige Artikel 85 van 133 Volgende

Sinds ik klaar ben, met het geven van de online training Jin Licht, ging alles in mij ineens richting Aarde. 

Neem deze woorden even heel letterlijk, want al mijn Licht-lijnen en energie-lijnen, ging ineens stromen richting Aarde.

Waarbij ik altijd gewend was, dat mijn stroming vanuit boven kwam en dan rond mijn ruggenwervels bleef hangen, zakte ineens alle kanalen door en voor het eerst in dit Aarde-bestaan, ging het naar mijn voeten!

Nu denken jullie wellicht, wat een onzin, want energie zit toch altijd in je voeten, echter bij mij altijd minimaal.

Als je mijn beeldend werk bekijkt, dan kun je dit ook concluderen, want ik teken heel vaak afbeeldingen zonder voeten! Wel met tentakels en als er voeten zijn, dan zijn het meer kleine stokjes met een streepje.

Zoals de afbeelding bovenaan dit stukje.

Echter terwijl ik dit schrijf, zit ik met brandende voetjes op de bank en ze branden al weken! Zoveel energie stroomt erdoor en mijn voeten staan dan ook 100 % AAN!

En ik hoor het van meer mensen, de landing AARDE zoals ik in de nieuwsbrief schreef, is happening en velen die al hun hele leven boven deze Aarde aan het zweven waren, raken de grond ineens.

Sterker nog, ze lopen ineens in verbinding met haar!

Ja en dan gaat de magie van deze Aarde haar werk doen, want haar energie en kracht is groot, vol en kan als een kanaal heel veel laten stromen.

Dus voelen mijn voeten als een soort magneten, die aangeklikt zijn op ÏKTÄ en zij slurpt letterlijk LICHT, dat dwars door mij heen gaat.

Het gaat precies zoals ik al een tijdje vertel aan diverse mensen, we gaan met ons LICHT in de AARDE, onze stekkers gaan inpluggen. Zodat we kunnen voeden, inladen en uitwisselen.

En ja dit vraagt best veel van ons lijf, want alles gaat stromen in deze krachtige verbinding met haar, ook via de voeten.

Ik hoor ook van best veel mensen, dat ze ineens veel meer belangstelling hebben voor Aarde-zaken en minder voor spirituele zaken. Alsof ze er even niet meer bijkunnen.

Ik herken het, want deze schuiving vraagt om een nieuwe balans en deze kan pas verkregen worden, als we eerst helemaal in Aarde stand staan.

Waarbij velen de afgelopen jaren, bezig waren met inladen Licht, wakker worden en bewust werden van hun aanwezigheid als lampje op deze Aarde, zo zijn nu velen de Aarde kant aan het inladen en worden ze "opnieuw" in hun mens zijn wakker.

Ja en in mijn geval, ga ik dus ook nog staan in mijn Aarde-wezen en dan gaan die voeten wel werken!

Wellicht herken je het, ben je ook aan het landen, inladen en stroomt jouw hele lijf ineens anders.

Dan geef ik je mee om lief te zijn voor jouw voeten. Als ze na jaren ineens mee mogen doen, laat ze dan bestaan, laat ze dan stromen en geef ze alle ruimte! 

Weet en vertrouw dat het klopt, dat je zover bent dat jouw Aarde-mens opnieuw mag gaan staan, met alle kennis die ze nu in haar draagt. 

In Licht en in Liefde, als in Licht-wezen en in Aarde-wezen, samen.

Ons gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

© 2014 - 2021 Ik adem wolkjes Licht & Liefde, samen met jou. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel